10 podcaster for angst i 2019

Del på PinterestMotivet av Lauren Park

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Podcaster i denne listen står overfor angst på forskjellige måter.

Noen gir verktøy og forslag som kan hjelpe deg med å slappe av i sanntid og gi løsninger du kan implementere langsiktig. Noen dypt fordypere seg i røttene av lidelser d’angst, så du kan lære og forstå mer om hvorfor og hvordan.

Alt du trenger er en telefon eller en datamaskin for å starte din personlige rolige sti.

1. Ivrig etter Austin

Denne serien av podcaster er vert for Dr. Marianne Stout og Dr. Thomas Smithyman, Austin Psykologer spesialisert seg på lidelser D’angst og obsessive lidelser tvangsmessig. Stout og Smithyman er begge spesialisert på atferdsmessig kognitiv terapi (CBT).

Hver podcast varer ca 45 minutter. Noen segmenter har inngående intervjuer med andre medisinske eksperter. Andre har en mer colloquial tone.

Noen av deres samtaler er krydret med enkle CBT-strategier for å implementere for ledelsen av # 8217; angst, som journalen. Andre episoder gir innsikt i spesifikke områder av interesse, for eksempel angst av avtaler, spedbarnsangst og effektive strategier for gruppeterapi.

2. Angst slayer

Denne ukentlige podcast-serien hjelper folk med post-traumatisk stressforstyrrelse (PTSD), stress, angst og panikkanfall i over et tiår.

Vertene Shann Vander Leek og Ananga Sivyer har samtaler med industrieksperter. Hver podcast gir konkrete forslag og verktøy som du kan bruke i sanntid til å håndtere symptomene på # 8217;.

De produserer også en rekke filer Guidede meditasjoner og pusteøvelser. Deres avslappende stemmer er en stor fordel.

3. Den roligere du podcast med Chloe Brotheridge

Chloe Brotheridge er en’hypnoterapeut, angst og forfatter coach. Hans podcast er full av forslag og løsninger for å håndtere daglig angst som mange prøver når de håndterer autoritære figurer, kolleger, familie og andre forskjellige mennesker.

Brotheridge er varmt, fint og empatisk. Hans gjestehøyttalere spenner fra næringseksperter til Guru of Meditation. Emnene dekket er rikelig og informativ.

Lytt ofte og du vil ikke bare finne strategier mot # 8217; angst, men du vil også øke din kunnskap om mange fascinerende emner, fra # 8217; selvbevissthet om bevaring.

4. Motherkind Podcast med Blasky Zoe

I tilfelle at du ikke har mottatt påminnelsen, er fødselen stressende. Moren bosatt i Storbritannia, Zoe Blasky, har lansert denne podcasten for å hjelpe mødre av alle slag, fra husmødre til bedriftsledere, for å leve i beste fall, for livet.

Podcast episoder fokuserer på alle aspekter av selvhjelp, helse til relasjoner, til karriere.

5. L’hardcore selvhjelp podcast med duffs psyken

L’Gjeste av denne serien av podcaster er DR-psykologen. Robert Duff. I hans ord er serien dedikert til & # 8220; utryddelse av psykobabble bs & # 8221;.

Hver episode fokuserer på ulike aspekter for å lindre eller utrydde angst og depresjon. L’Duffs hardcore-tilnærming trekker ikke stanser, men gir også en lettforståelig sammenheng på sammenligningsemner.

Denne svært informasjonsserien har episoder av spørsmål og svar, monologer og intervjuer med eksperter. Duffs stil er klar og lett å forstå. Advarer om at noe innhold kan forstyrre folk som arbeider med psykiske helseproblemer og bør tas i små doser etter behov.

6. Angst trener podcast med gina ryan

Lederen til Podcast Gina Ryan er en vanlig jente med en utrolig avslappende tilstedeværelse. På slutten av hver podcast vil du at den skal være din nabo, så det er en god ting som registrerer to ukentlige episoder.

L’Ryans mål er å skape et avslappende miljø, samtidig som du gir informasjon og transformativt innhold. Hver episode tar ca 20 minutter og designet for å være et trygt tilfluktssted for alle som arbeider med angst, depresjon, PTSD eller andre psykiske helseforhold.

7. Løsninger for sosial angst

Lederen til Podcast Sebastiaaan van der Schrier er en tidligere lidelse av sosial angst og en nåværende trener av sosial tillit.

Hver episode av sosiale angstløsninger er en RAH-RAH-økt, full av forslag, verktøy og innsikt på røttene til # 8217; sosial angst, traumer og følelser. Van der Schrier er en snill og utstyrt trener som er lidenskapelig om å transformere folk fra engstelig til selvsikker.

Noen episoder har eksperter og andre er monologer. De har variable størrelser fra 5 minutter biter til ca 20 minutter.

8. Ditt verktøysett for L’angst med Kimberley Quinlan, Lmft

L’Guest Kimberley Quinlan fokuserer på Virtual Embrace & # 8217. Hans mål for hver episode er å gjøre lytterne hørt. Det gir også sanntidsverktøy for å bekjempe stress og negative følelser, med en sunn mengde inspirasjon.

Emner dekket spenner fra samboer med den seksuelle besettelsen alle’lære av stressreduksjonsteknikker. Quinlan intervjuer en eklektisk serie psykososiale fagfolk, samt å gi interessante intuisjoner. Episodene varer fra 15 til 45 minutter.

9. Gratulerer med sted

  • eple Podcast Klassifisering: 4.7
  • Også tilgjengelig på det Spillerfm

Selv om det ikke er spesifikt på Glidelås Podcast, er det glade stedet Podcast en stor frist fra den daglige rutinen som mange mennesker må møte.

Presenterer historier som allerede er gjort og overlevd ved å stimulere gjester, samt intervjuer med unike og interessante mennesker å lytte til.

Fearne Cotton Conductor er fast bestemt på å dele hemmelighetene til lykken til’hele universet med sine lyttere. Du vil bli så kidnappet under L’Jeg hører på deg for å føle deg stresset.

10. Mediatasjon Mini med CHEL HAMILTON

  • eple Podcast Klassifisering: 4.8
  • Også tilgjengelig på det Stitcher

Meditasjon kan gi deg en pause for å redusere angst når som helst på dagen. Denne serien av podcaster inkluderer korte guidede meditasjoner utført av verten og hypnoterapeut, CHEL HAMILTON.

Hver 10-minutters episode er orientert ALL’eliminering av negativ tenkning og reduserende engstelige følelser. A & # 8217 er utforsket; bredt utvalg av meditasjonsteknikker.

Ta bort

L’Angst er en naturlig reaksjon på stressende situasjoner. Stress kan øke sin dårlige hode kronisk eller av og til, forårsaker symptomer som kan gjøre livet vanskelig å nyte livet.

For mange, podcaster på’angst kan være utrolig nyttig. Hvis du er ute etter en måte å ta mer rolig i livet ditt, prøv å lytte til. Hvis du tror du trenger en hånd, snakk med en psykisk helsepersonell.