10 naturlige rettsmidler for migrene

Migrene er ikke typiske migrene. Hvis du prøver dem, vet du at du kan prøve pounding smerte, kvalme og lysfølsomhet og lyd. Når en’migrene treffer, vil du gjøre nesten alt for å løse det.

Naturlige rettsmidler er en måte uten rusmidler for å redusere symptomene på migrene;. Disse hjemmebehandlingene kan bidra til å forhindre migrene eller i det minste å redusere tyngdekraften og varigheten.

MERK: Alvorlige migrene kan kreve behandling med reseptbelagte eller motisiner (OTC). Snakk med legen din om en behandlingsplan som fungerer for deg.

1. Unngå pølser

Kostholdet spiller en grunnleggende rolle i forebygging av migrene. Mange matvarer og drikkevarer er kjente utløsende faktorer i migrene, som:

 • Matvarer med nitrater inkluderte pølser, kjøttpålegg, bacon og pølser
 • sjokolade
 • Ost som inneholder den naturlige tyraminforbindelsen, som blå, feta, cheddar, parmesan og sveitsiske
 • alkohol, spesielt rødvin
 • Matvarer som inneholder monosodiumglutamat (Msg), en sapidity forsterker
 • Veldig kalde matvarer som iskrem eller isete drinker
 • bearbeidet mat
 • Salamouse Foods
 • bønner
 • Tørket frukt
 • Meieriprodukter dyrket som en kjernemelk, rømme og yoghurt

En liten mengde koffein kan lindre migrene smerte i noen mennesker. Koffein er også til stede i noen medisiner for migrene. Men for mye koffein kan forårsake migrene. Det kan også føre til en sterk hodepine fra abstinens fra koffein.

For å forstå hvilke matvarer og drikkevarer som utløser migrene, holder du en daglig matdagbok. Ta opp alt du spiser og merk hvordan du føler deg etterpå.

2. Påfør lavendelolje

L’innånding av lavendel essensiell olje kan lindre migrene smerte. Sekund Søk 2012, Folk som inhalerer lavendelolje under et migrene angrep i 15 minutter har opplevd raskere lettelse enn de som inhalerte en placebo. L’Lavendelolje kan inhaleres direkte eller påføres fortynnet på templene.

3. Prøv akupressuren

Del på Pinterest

Akupressur er praksis med å påføre trykk med fingre og hender på bestemte punkter i kroppen for å lindre smerte og andre symptomer. Sekund 2014 Systematisk revisjon, Akupressur er en troverdig alternativ terapi for personer som lider av kronisk hodepine og andre forhold. En egen studere fant at akupressur kan bidra til å lindre kvalme forbundet med migrene.

4. Søk etter Partenio

Feverfew er en’blomst gress som ser ut som en tusenfryd. Er et populært middel for migrene. Sekund Systematisk revisjon 2004, Imidlertid er det ikke nok bevis på at partnerne forhindrer migrene. Men mange sier at det hjelper deres symptomer på migrene uten bivirkninger.

5. Bruk peppermynteolje

Mentol i # 8217; peppermynteolje kan stoppe migrene, andre a 2010 studio. Studien fant at anvendelsen av en mentoloppløsning på forsiden og templene var mer effektive enn placebo for smerte, kvalme og lysfølsomhet forbundet med migrene.

6. Velg ingefæren

Del på Pinterest

Ginger er kjent for å lindre kvalme forårsaket av mange forhold, inkludert migrene. Det kan også ha andre fordeler for migrene;. Sekund Undersøkelser, ingefærpulver reduserte alvorlighetsgraden og varigheten av Hodepine som Sumatriptan, reseptbelagte medisiner, og med færre bivirkninger.

7. Abonner på Yoga

Yoga bruker kroppspusting, meditasjon og stillinger for å fremme helse og velvære. Forskning & # 8211; Undersøkelser Vis at yoga kan lindre frekvens, varighet og # 8217; hodepine intensitet. Du tror det beste l’angst frigjør spenningen i områder som forårsaker migrene og bedre vaskulær helse.

Selv om forskerne konkluderer med at det er for tidlig å anbefale Yoga som en primær behandling for migrene; de ​​tror at yoga støtter generell helse og kan være nyttig som komplementær terapi.

8. Prøv biofeedbacken

Biofeedback er en avslapningsmetode. Lærer deg å kontrollere autonome stressreaksjoner. Biofeedback kan være nyttig for migrene utløst av fysiske reaksjoner på stress som muskelspenning.

9. Legg til magnesium til kostholdet ditt

Magnesiummangel er koblet til hodepine og migrene. Studier viser at magnesiumoksidintegrasjon bidrar til å forhindre migrene med aura. Det kan også forhindre menstrual migrene.

Du kan få mat magnesium som inkluderer:

 • mandler
 • sesamfrø
 • solsikkefrø
 • Brasilianske nøtter
 • cashewnøtter
 • peanøttsmør
 • Mel d’havre
 • egg
 • melk

10. Bestill en massasje

En ukentlig massasje kan redusere frekvensen av # 8217; migrene og forbedre søvnkvaliteten, ifølge 2006 studie. Forskning tyder på at massasje forbedrer oppfattet stress og håndteringskapasitet. Det bidrar også til å redusere hjertefrekvensen, L’angst og kortisolnivåer.

L & # 8217;

Hvis du lider av migrene, vet du at symptomene kan være vanskelig å håndtere. Du kan miste arbeid eller ikke kunne delta i aktivitetene du elsker. Prøv rettsmidler som er nevnt ovenfor og finn en bit & # 8216; av lettelse.

Det kan også være nyttig å snakke med andre som forstår nøyaktig hva du passerer. Vår gratis app, Migrene Healthline, setter deg i kontakt med ekte mennesker som lider av migrene. Samme spørsmål knyttet til behandling og be om råd til andre som mottar det. Last ned L’app for iPhone eller Android.