10 naturlige ingredienser som avviser mygg

Naturlig repellent for mygg

Folk er vanligvis utsatt for myggbitt på grunn av en kombinasjon av parfyme, lys, varme og fuktighet. Hvis du er en magnetisk mygg, er du sannsynligvis lei av å ha kløe og uregelmessig hud.

Forskjellige arter av mygg, som de bærere av malaria, foretrekker bakterier og svette. Andre er tiltrukket av # 8217; karbondioksid og noen lukter av hendene.

Uansett hva arten du møter, kan du beskytte deg selv uten å måtte bruke en kjemisk repellent basert på DEET. DEET-produkter kan forårsake helse- og miljøproblemer. Du kan velge å unngå å bruke disse produktene med mindre du besøker steder med høy risiko for sykdommer som overføres av mygg som Zika. DEET er anbefalt for folk i fare for myggpunkter av enhver sykdom.

Hvis du gjør ting som å gjøre en’utflukt, henger ut i hagen eller ta en camping tur, kan naturlige repellents være en’beste alternativet. Dette kan være spesielt sant for barn, som er mer følsomme.

Fortsett å lese for å se hvilken naturlig repellent arbeid bedre.

1. Sitron eukalyptusolje

Brukt fra årene & # 8216; 1940, L’eukalyptus sitronolje er en av de mest populære naturlige repellenter. De Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC) De godkjente eukalyptusoljen som en effektiv ingrediens i myggavstøtende.

En nylig studere har vist at en blanding av 32% eukalyptus sitronolje ga en beskyttelse mot mygg i over 95% i tre timer.

gjør det selv

Du kan lage din blanding med 1 stykke eukalyptus sitronolje og 10 deler solsikkeolje eller amamelid. Forskere Fra # 8217; Florida Universitetet oppmerksomhet mot L’bruk av blandingen på barn under 3 år.

2. Lavendel

Knuste lavendelblomster gir en duft og en olje som kan avvise mygg. Dyr studere På glabrow mus fant at l’lavendel olje er effektiv for å avvise voksne mygg. Lavendel har smertestillende, antifungal og antiseptiske kvaliteter. Dette betyr at i tillegg til å hindre myggbitt, kan det roe og berolige huden.

gjør det selv

Du kan dyrke lavendel i en hage alle’åpen eller i innendørs planter. Knuse blomstene og bruker oljen på kroppsområdene følsomme for biter, for eksempel ankler og armer. Legg også litt og lavendelolje på en ren klut og gni den på huden.

3. Kanelolje

Kanel er mer enn bare en topper for eple saus eller mel d & # 8217;. Sekund studere gjennomført i Taiwan, # 8217; kanelolje kan drepe myggegg. Det kan også fungere som repellent mot voksne mygg, spesielt asiatisk tiger mygg.

gjør det selv

Forbered en fortynnet løsning All’1%, bland 1/4 ts (eller 24 dråper) olje for hver 4 gram vann. Du kan sprøyte væsken på huden eller klærne, rundt huset og polstring eller planter. Vær forsiktig når du påfører kaneloljen, siden en konsentrert dose kan irritere huden.

4. Thymeolje

Når det gjelder å avvise malarial mygg, er L’timian olje er en av de beste i å gi beskyttelse. I et dyr studere, 5% av timianoljen på huden av hårløse mus ga en 91% beskyttelseshastighet.

Du kan også kaste timianbladene i brannen. Forskning & # 8211; Undersøkelser Utstilling som brenner timianbladene gir en beskyttelse på 8217; 85% i 60-90 minutter.

gjør det selv

For en hjemmelaget infusjon, legg til 4 dråper timianolje ved hver teskje baseolje, som oliven eller jojobaoljen. For en spray, bland 5 dråper timianolje med 2 ml vann.

5. Gresk katt gressolje

Den parnasiske Nepeta, et medlem av mintfamilien relatert til kattgresset, kan fjerne mygg. Hvite og rosa blomster vokser opp til 18 tommer, men det er ekstraktet og oljen til dentedbladene som er de mest dyrebare.

en studere oppdaget at plantenoljen effektivt kan avvise mygg i to eller tre timer. Forskere på Iowa State University Han oppdaget også at kattgresset er 10 ganger mer effektivt enn deetet i å avvise mygg.

6. Soyabønneolje

Sekund Medisinsk Entomology Laboratory Dell’Florida University, Soyabaserte produkter som Biteblokker for barn (2% soyalolje) kan gi varig beskyttelse mot mygg.

gjør det selv

Foruten # 8217; soyaloljen, kan du også legge til en PO & # 8216; av Citronella olje til din hjemmeblanding. De kombinasjon har blitt testet for å beskytte deg mot forskjellige arter av mygg.

7. Citronella

Citronella er en vanlig naturlig og effektiv essensiell olje som virker mot mygg. Laget med en blanding av urter, er det en ingrediens av mange repellents for mygg. Når ALLE’åpen, kan Citrongras Candles gi opptil 50% ekstra beskyttelse.

Forskning & # 8211; Undersøkelser Han sier at formuleringen av Citronella er viktig som det er effektivt. Når produktet er riktig formulert som det er like effektivt som DEET og kan beskytte deg opptil to timer. Hvis formelen er feil, kan Citronella fordampe raskt og forlate deg uten beskyttelse.

8. Olje Dell’Tea Tree

L’Oil Dell’Tea Tree, eller Mele Olive Oil, er en australsk populær essensiell olje. Denne oljen er kjent for sine antiseptiske, antimikrobielle og antiinflammatoriske egenskaper. Men nyere studier antyder også at oljen på teetet kan være et effektivt insektmiddel.

Felttesting Det viser at repellansene som inneholder mele olivenolje er effektive mot mygg, vilt flyr og stikkende goths.

9. Geraniol

Geerizer er en type alkohol som brukes som parfyme eller smak. Kommer fra vegetabilske oljer som citronella, citronella og rosa. Som en ingrediens av myggavstøtende, er det kjent å være effektiv fra to til fire timer, avhengig av arten.

Hold deg unna øynene og prøv å unngå bruk hvis du har sensitiv hud. Geerolisator kan forårsake øye og hudirritasjon.

10. Ta oljen;

Selv om neemoljen annonseres som et naturlig alternativ, er det motstridende resultater på effektiviteten. En nylig studere På # 8217; Effektiviteten til’neem olje i Etiopia har oppdaget det som tilbys en beskyttelse på mer enn 70% i tre timer.

L’neem olje er ikke godkjent som en aktuell repellent fordi det kan forårsake hudirritasjon. Det er fortsatt bedre å bruke DEET når du reiser i et høyrisiko land med sykdommer som overføres av mygg.

gjør det selv

Å avstøte myggene med neemolje, fortynne fra 50 til 100 ml neemolje i vann, olje eller lotion. Det er også viktig å velge L’neem ekstra jomfruolivenolje kaldt presset.

Potensielle risikoer

Essensielle oljer bør aldri påføres direkte på huden. De fortynnes alltid i en vektorolje som L’mandelolje. Oppskriften er vanligvis fra 3 til 5 dråper essensiell olje i 1 oks olje. Vektor.

Essensielle oljer de er ikke regulert Fra mat- og narkotikamenadministrasjonen (FDA). Du kan kjøpe et defekt produkt, så kjøp alltid fra en pålitelig kilde. Hvis du reiser i A & # 8217, hvor det er kjent at mygg er bærere av sykdommer som malaria, gul feber eller virus Zika, anbefaler leger en kjemisk repellent for mygg for å redusere sjansene for å få en farlig sykdom.

Det er også mulig å ha en allergisk reaksjon fra de aktive ingrediensene i essensielle oljer. Før du bruker et nytt produkt, må du teste produktet på en liten del av huden og vent på A’nå eller to for å sikre at du ikke forekommer urtikaria eller brennende følelser.

Behandle myggbitt

Selv med en repellent for mygg, kan du motta pruriginøse og smertefulle myggbitt. For å behandle myggbitt hjemme, kan du prøve å gni eplecidereddik på bittstedet. Sett et stykke rå løk eller nyutdannet hvitløk på bitt kan også gi lindring og beskyttelse mot infeksjoner. Også lotionen på calamin eller benken hydrokortisonkrem kan hjelpe.

Hvis du utvikler en infeksjon eller en allergisk reaksjon på grunn av en betydelig mengde myggbitt, må du legge merke til symptomene dine og kontakte legen din. En høy temperatur, pus eller blødning hvor bitt er plassert eller skorper som ikke vil gå bort, kan være et tegn på et problem.

Ta bort

C’er et betydelig søk som tyder på at naturlige ingredienser er en effektiv måte å avvise mygg på. Dette er gode nyheter for folk som prøver å unngå L’eksponering for giftige kjemikalier, spesielt små barn og gravide kvinner. Eksperimentere med forskjellige ingredienser for å skape en blandet og helt naturlig myggavstøtende som er unik for deg, er en morsom måte å holde trygg på myggbitt.