10 måter å være mer sosialt, selv om du er innadvendt

Del på Pinterest

Å være mer sosialt betyr ikke, vennligst alle rundt deg. Alvor. Ikke c’det er ikke noe galt med å slappe av hjemme og se favorittprogrammet ditt etter en lang uke.

Å komme inn i spillet kan virke annerledes for alle. Kanskje for deg, det handler om å gå ut med noen av dine mest kjære venner eller chatte med gutten som leverer pizza.

Her er 10 forslag for å hjelpe deg med å koble deg bedre med andre. Hvis noen av disse forslagene ikke er egnet, vær så snill å forlate dem helt og prøv litt’andre. Den viktige er at du finner glede i tilkobling.

1. Pass på at du gjør det av de riktige grunnene

Først, ikke C’Det er en riktig måte å bli involvert på. Ok, hvis du ikke vil gå til diskoteket hver kveld eller godta alle de invitasjonene til Facebook-hendelser.

Mer enn noe annet, er du ikke forpliktet til å møte andres forventninger, og dette inkluderer måten du bruker tiden på.

Vær oppmerksom på din instinktive reaksjon her. Selv om det føles nær andre, har det fordeler, det er viktig å gjøre det på våre forhold og på en måte som gir deg psykologisk.

2. Start en samtale

Så du er klar til å åpne litt og få nye venner. Kanskje du vil lære den magiske kunsten til & # 8220; chatter & # 8221; eller hvordan du starter en samtale på neste bryllup du er invitert til.

Men hvordan i helvete gjør folk det?

Først av alt, vet at personen ved siden av deg sannsynligvis føles på samme måte som du føler. Ifølge professor Bernardo Carducci, som ledet Shyness Research Institute på Indiana University Sørøst, rundt 40 prosent av voksne og ungdom er identifisert som sjenert.

Å ha litt isbryter kan være en fin måte å øke din sikkerhet når du nærmer deg andre. Heldigvis elsker de fleste å snakke om seg selv, så dette er et ganske ufeilbart utgangspunkt.

Husk å dele noe lignende om deg selv, for eksempel & # 8220; Jeg kommer fra Florida, jeg flyttet nettopp til det varmere klimaet, og jeg elsker stranden så langt & # 8221;.

3. Vær en god lytter

Til oss alle liker å føle seg sett og lyttet til. En av de beste og undervurderte måtene å komme i kontakt med andre lytter nøye på hva de har å si.

Du kan øve den aktive lyttingen som er nysgjerrig og prøver å forstå hvor den andre personen kommer fra.

Unngå å forstyrre dem i midten av historien eller å snakke om dem når de svarer på et spørsmål. Heller, gi din totale oppmerksomhet og din ekte interesse.

Prøv å stille spørsmål om oppfølging der de føler seg naturlige for å vise at du lytter til nøye hva de sier.

Under L’Hør, husk disse spørsmålene:

 • COS’Det er viktig for denne personen?
 • Hva er spent på å dele?
 • Hva setter pris på det?

4. Gjør komplimenter fri

I tvilstilfeller, en slags mild. De riktige ordene til rett tid kan i stor grad forbedre noens dag og til og med åpne døren til en samtale. utdanning Demonstrere at vi også øker vår livs tilfredshet.

Å fortelle en kollega som du likte presentasjonen eller la noen vite hvor mye du liker skjorten din, er en fin måte å komme i kontakt med. Men sørg for at du er oppriktig for å unngå å se naiv.

Her er noen skritt for å komplimentere noen:

 • Vær oppmerksom på hva du liker med vennlig hilsen av en person for å virkelig forstå hva du sier.
 • Åpenbart. Legg merke til de små tingene som gjør noen unike slik at dine ord skiller seg ut.
 • Unngå vanlige eller klichéplasser. Ikke si det samme for alle eller gratulere deg for deres fysiske utseende. I stedet konsentrert om kvaliteten på personligheten eller strangenessen.
 • 5. Bli involvert

  Hvis du er klar til å ta et større skritt for å bli involvert, vurder sjansen til å finne en sosial hobby, som frivillig arbeid på A’ingen profittorganisasjon. Dette er også en fin måte å returnere og være på tjenesten.

  Delta i aktiviteter du liker kan bidra til å lindre følelser av utilstrekkelighet når du møter nye mennesker, spesielt hvis du nettopp har flyttet til et nytt samfunn.

  Dessuten vet du allerede minst en ting du vil ha til felles med andre, enten det er kjærlighet for hagearbeid, svakhet for dyr eller lidenskap for sosial rettferdighet.

  6. Det huser en månedlig brunsj

  Inviterer venner og slektninger for et spesielt måltid og ta deg tid til å forplikte deg betydelig. Dette er en morsom måte å planlegge kvalitetstid med dine kjære, selv bare to eller tre personer, i et gunstig miljø der du kan le, snakke og husk.

  Og hvis du ikke liker brunsj, opta i stedet for å organisere en uformell middag. Bruk den som en’mulighet til å koble til og trene dine samtale ferdigheter.

  7. Løft telefonen og gjør en avtale

  Hvis du er mer en person til deg for deg, og du ikke liker gruppemøter, kan du prøve å ringe en venn og organisere et øyeblikk for å spise lunsj eller bare for å snakke på video.

  Bedre ennå, inviter dem til ditt hjem, slik at du vil føle deg rolig. Husk: Det er ikke nødvendig å utføre en «8217; aktivitet behandlet for å gå ut og nyte det felles firmaet.

  Tenk på noen du savner, og som du vil bruke mer kvalitetstid, så løft telefonen og ta en plan.

  8. Chat med fremmede

  Ikke c’det er ingenting som å vite hvem omgir deg for å få deg til å føle deg som en del av et fellesskap. Først gir det deg en følelse av tilhørighet. Det gir deg også L’mulighet til å forvandle dine bekjente til mer intime venner.

  Start en spontan samtale med bartenderen neste gang du bestiller din melk eller spør din nabo som dagen din går.

  Selv tilsynelatende tilfeldig, en av 2014 studere Han fant at interagerer daglig med et’bredt nettverk av folk bidrar til ditt velvære.

  9. Abonner på et kurs

  Det første skrittet for å møte nye mennesker er å avsløre deg selv til et engasjerende miljø. Avslutt ditt komfortområde og se etter de tilgjengelige kursene du ikke har sett på tide å følge.

  Dette gjør at du kan utvide og trene dine sosiale ferdigheter. Så ta det maleriet eller kjøkkenet og start en samtale mens du venter på leksjonen starter. Du vil finne at det er lettere det er lettere å snakke med andre når jeg deler felles interesser.

  10. Gjenkjenne når du kanskje trenger hjelp

  Menneskelig forbindelse er en viktig del av ditt generelle trivsel, men det er ikke alltid lett. Husk at utviklingen av dine sosiale ferdigheter er en gradvis prosess som ikke vil skje fra # 8217; i dag i morgen. Ikke døm deg hvis du ikke gjør alt du vil ha.

  Det er normalt å prøve litt & # 8216; av nervøsitet når du setter deg selv i feltet, men hvis du føler deg hemmet av din skamhet eller som hindrer deg i å sosialisere, kan det være på tide å snakke med noen av potensielle psykiske problemer underliggende, som angst sosial, agorofobi eller D & # 8217 forstyrrelser; generalisert angst.

  Spør deg selv:

  • Unngå steder der det er andre mennesker?
  • Du er redd for å føle deg flau eller at andre dømmer deg?
  • Du føler deg fanget eller hjelpeløs?
  • Du er redd for å forlate hjemmet ditt i lange perioder?
  • Sosiale situasjoner (eller bare tenke på det) forårsake fysiske reaksjoner, som kvalme, svimmelhet, svette, akselerert hjerterytme, respiratoriske vanskeligheter eller tremor?

  Hvis en av symptomene som er rapportert ovenfor, oppstår, evaluer muligheten for å jobbe med en kvalifisert terapeut eller en annen psykisk helsepersonell. De kan anbefale en kombinasjon av kognitiv atferdsterapi (CBT), støttegrupper og narkotika om nødvendig.

  Selv om du ikke har en psykisk helsetilstand, kan en terapeut hjelpe deg med å identifisere hva du håper å få fra’å være mer sosialt og gi ekstra forslag til hvordan du kommer dit.