10 måter å behandle psoriasis hjemme

Behandle psoriasisene

Psoriasis er en gjentakende autoimmun sykdom som er preget av røde og skumle flekker på huden.

Selv om det påvirker huden din, starter psoriasis faktisk i kroppens dybder i immunforsvaret ditt.

Kommer fra T-celler, en type hvite blodlegemer. T-celler er designet for å beskytte kroppen mot infeksjoner og sykdommer. Når disse cellene aktiveres ved en feil og forårsaker andre immunresponser, kan de føre til psoriasis symptomer.

Selv om det ikke er noen kur, er det mange behandlinger for å lindre psoriasis symptomer. Her er 10 måter å håndtere symptomene mild komfortabelt fra ditt hjem.

1. Ta kosttilskudd

Kosttilskudd kan bidra til å lindre psoriasis symptomer fra det interne.

Det har blitt rapportert at fiskeolje, vitamin D, Cardo Mariano, Aloe vera, UVA av’Oregon og oljeaktig olje bidrar til å lindre de små symptomene på psoriasis, ifølge Nasjonalt psoriasis fundament.

Det er viktig å konsultere legen din før du ansetter kosttilskudd for å sikre at de ikke forstyrrer andre helsemessige forhold du måtte ha eller narkotika du tar.

2. Forhindre tørr hud

Bruk en luftfukter for å holde våt huset eller # 8217; kontor. Dette kan bidra til å forhindre tørrhet på huden før du begynner.

Fuktighetskrem for sensitiv hud er også gode for å holde huden elastisk og forhindre dannelse av plater.

3. Unngå parfymer

De fleste såper og parfymer inneholder fargestoffer og andre kjemikalier som kan irritere huden. De kan få deg til å ha en god lukt, men kan også inflame psoriasis.

Unngå slike produkter når du kan eller velg de med L’etikett & # 8220; sensitiv hud & # 8221;.

4. Spiser

Kostholdet kan spille en rolle i psoriasis management.

L’eliminering av rødt kjøtt, mettet fett, raffinerte sukkerarter, karbohydrater og alkohol kan bidra til å redusere flammer utløst av slike matvarer.

Fisk d’kaldt vann, frø, valnøtter og omega-3 fettsyrer er kjent for deres evne til å redusere betennelse. Dette kan være nyttig for å håndtere psoriasis symptomer.

L’Olive D’Oliven kan også ha beroligende fordeler hvis det brukes lokalt på huden. Prøv å massere noen skjeer på hodebunnen for å oppløse de irriterende plakkene under neste dusj.

5. Sett kroppen din for å bade

L’varmt vann kan være irriterende for huden. Imidlertid et varmt bad med Epsom salt, mineralolje, melk eller olje eller olje D’oliven kan berolige kløe og infiltrere skalaer og plater.

Fuktighet umiddelbart etter badet for en dobbeltseng.

6. Ta stråler

Lysterapi inkluderer hudens eksponering for ultrafiolett lys under legenes tilsyn.

Ultrafiolett lys kan bidra til å redusere veksten av hudceller utløst av psoriasis. Denne typen terapi krever ofte konstante og hyppige økter.

Det skal bemerkes at tanning senger ikke er et middel for å få terapi av lys. For mye sollys kan faktisk forringe psoriasis.

Lysterapien må alltid utføres under tilsyn av en lege.

7. Redusere stress

Enhver kronisk tilstand som psoriasis kan være en kilde til stress, som i sin tur kan forverre symptomene på psoriasis.

I tillegg til å redusere stress når det er mulig, vurder å inkorporere stressreduksjonspraksis som yoga og meditasjon.

8. Unngå alkohol l & # 8217

L’Alkohol er en utløsende faktor for mange som har psoriasis.

TIL studere I 2015 fant han en økning i risikoen for psoriasis blant kvinner som drikker ikke-lys øl. De som drakk minst fem øl for ikke å lese en uke, hadde nesten doblet sjansene for å utvikle psoriasis sammenlignet med kvinner som ikke drukket.

9. Prøv gurkemeie

Urter brukes ofte til å behandle mange forhold.

Det ble oppdaget at gurkemeie bidrar til å minimere psoriasis rehancies. Det kan tas i form av en pille eller supplement eller sprøytet på maten.

Snakk med legen din om potensielle fordeler for deg. Den gurkemeie dosen godkjent av FDA er 1.5 til 3.0 gram per dag.

10. Slutt å røyke

Unngå tobakk. Røyking kan øke risikoen for psoriasis.

Hvis du allerede har psoriasis, kan det også gjøre symptomene dine mer alvorlige.

Ta ut mat

Det er ingen og det eneste svaret for å holde symptomene på psoriasis i sjakk. Hva fungerer for en person, kan ikke fungere for en & # 8217;.

Noen behandlingsalternativer kan ha negative bivirkninger for andre forhold til eksisterende forhold enn psoriasis.

Husk at mens disse hjemmemedisinene for psoriasis kan hjelpe med milde tilfeller, er det nødvendig med reseptbelagte terapi for mer alvorlige tilfeller. Snakk med legen din før du ser etter en behandling alene.