10 måter å behandle lavt blodsukker med ekte mat

Helse og velvære berører hver av oss annerledes. Dette er en persons historie.

Skjelvende. Fuzzy. Søvnig. Lei seg ut. Bass. Krasj.

Dette er alle ord jeg pleide å vokse som type 1 diabetiker, for å beskrive hvordan jeg følte når blodsukkernivået mitt var lavt.

Jeg ble diagnostisert da jeg var 5 år gammel. Så jeg utviklet noen interessante måter å beskrive hvordan jeg følte foreldrene mine og de andre voksne i mitt liv. Jeg husker en gang, da jeg var på og # 8217; Asylum, jeg beskrev hvordan jeg følte meg på en «8217; fysisk utdanningslærer, og hun trodde du prøvde å unngå å måtte gjøre aktiviteten. Jeg hadde nesten et hypoglykemisk angrep fordi jeg ikke hadde tilgang til tilstrekkelig omsorg eller omsorg. (I hans forsvar var han en erstatning og hadde ikke blitt fortalt at jeg hadde diabetes.)

Så hva er riktig behandling for lavt nivå av blodsukker? For å svare på dette spørsmålet, må vi først vite hva som anses som et lavt nivå av blodsukker eller hypoglykemi. De American Diabetes Association (ADA) Definerer hypoglykemi som hver gang blodsukkernivået er mindre enn normalt. Dette kan være forskjellig for hver person med diabetes, men betyr vanligvis blodsukker mindre enn 70 mg / dl. Symptomene skal være oppmerksom på å inkludere:

  • tretthet
  • Økning av # 8217; appetitt
  • Skyet tenkning
  • tåkesyn
  • A’konsentrasjon manglende evne
  • Blek ansikts hudfarge
  • svette

Noen ganger er # 8217; Jeg beskrev til mine ikke-diabetiske venner som en’opplevelse nesten & # 8220; ut av kroppen & # 8221;.

Når du begynner å høre disse symptomene, er det viktig å umiddelbart teste blodsukkernivået for å bekrefte om du faktisk lider av hypoglykemi.

Noen av disse symptomene er også karakteristiske for høyt blodsukker eller hyperglykemi nivåer. Du kan også oppleve disse symptomene når en rask dråpe i blodsukker oppstår. For eksempel: Hvis blodsukkeret er høyt og du tar insulin for å senke det, kan du føle symptomene som vanligvis er forbundet med hypoglykemi når blodsukkeret reduseres, selv om det i virkeligheten ikke er lav per definisjon.

En gang bekreftet at blodsukkernivået er lavt eller lavere enn normalt, som du bør behandle det? I hovedsak vil du ha rask handling karbohydrater: enkle sukkerarter med få eller ingen fiber. Du vil også unngå fettrike matvarer. Fettet som ofte stabiliserer blodsukker etter måltider, kan faktisk forsinke hastigheten som kroppen din absorberer de nødvendige enkle karbohydrater. I tilfelle av et lavt nivå av blodsukker, er det motsatt av det du vil ha.

Den mest anbefalte behandlingen for lavt blodsukkernivå er glukose tabletter eller glukose gel. Og la deg fortelle deg, de glukose tabletter er ikke de beste tingene i verden. Tenk på Chalky Smak, super søt og falsk av alt i ett & # 8230; ser appetittvekkende, vet jeg.

Så, selv om disse behandlingene er svært effektive, er de ikke akkurat hva denne dietten vil kalle & # 8220; nærende & # 8221;. Ikke misforstå meg, ernæring er ikke vårt hovedmål når det gjelder lavt blodsukkernivå & # 8211; Raskt økende blodsukker er hovedmålet. Men hva ville skje hvis jeg kunne tilstrekkelig behandle det lave nivået av blodsukker og ikke å måtte ty til Chalky tabletter fulle av forvandlet sukker, matfarge og kunstige aromaer?

Når det gjelder både profesjonell og personlig erfaring, er det 10 måter å behandle det lave nivået av blodsukker med ekte mat:

Hvis blodsukkernivået ditt er mer enn 80 mg / dL, men advarer hypoglykemi symptomer:

1. Peanøttsmør alt naturlig uten tilsatt sukker (Jeg foretrekker dette)

Del på Pinterest

Hvis blodsukkernivået ditt er mer enn 80 mg / dl, vil du sannsynligvis manifestere disse symptomene på grunn av den raske endringen i blodsukkernivået, og du trenger ikke hurtige action karbohydrater. Peanøttsmør (eller andre valnøttsmør) uten tilsatt sukker er full av proteiner og fettstoffer og kan bidra til å lindre disse symptomene uten å gi blodsukkeret ytterligere.

Hvis blodsukkernivået ditt er 70-80 mg / dL:

2. Peanøttsmør og kjeks

På dette tidspunktet er blodsukkernivået ennå ikke teknisk lavt, per definisjon. Dette kan imidlertid være mindre enn det du føler deg trygge. Noen form for stivelse, i dette tilfellet vil kjeksene bidra gradvis øke blodsukkernivået litt og fett og proteiner i peanøttsmør vil støtte disse nivåene.

Hvis blodsukkernivået ditt er 55-70 mg / dL:

3. rosiner

4. Dariati Medjool

5. Applesauce

6. bananer

7. drue

8. ananas

Del på Pinterest

Alle matene som er oppført ovenfor, er frisk eller tørr frukt som inneholder større mengder sukker som er tilstede i naturen i forhold til andre frukter. Selv om det er noen fibre som er tilstede i disse, er mengden minimal og vil øke glukosen raskt og effektivt.

Hvis blodsukkernivået ditt er mindre enn 55 mg / dL:

9. 100% Juice D’druer

10. honning eller sirup d’Maple

Del på Pinterest

Hvis blodsukkernivået har falt under 55 mg / dL, trenger du raske og raske flytende karbohydrater. Det bør ikke være noen fibre, fett eller proteiner. Juice D’druer er en av de rikeste karbohydratjuicene og er mitt valg for meg og for kunder som lider av denne tyngdekraften til # 8217; hypoglykemi.

Noen mennesker har problemer med å tygge og svelge når blodsukker når dette nivået, så vi vil fokusere på konsentrert kilder til karbohydrater, for eksempel høyere karbohydratjuice eller søtningsmidler som sirup d’lønn og honning.

Før du implementerer noen av disse forslagene i din hypoglykemi-plan, må du kontrollere at du først konsulterer legen din eller helsepersonell først.

Mary Ellen Phipps er dietten ernæringsfysiologen registrert bakErnæring av melk og honning. Det er også en kone, mor, type 1 diabetiker og oppskriftsutvikler. Bla gjennom nettstedet for smakfulle oppskrifter som passer for diabetes og nyttige ernæringsråd. Forsøker å lage en’lett, realistisk og, spesielt & # 8230; moro! Har erfaring med planlegging av kjente måltider, i bedriftens velvære, i voksenvektstyring, diabetesforvaltning hos voksne og metabolske syndrom. Kontakt henneInstagram.