10 måter å behandle bandet på: mister smerte og cellulitt

Fordelene med å elske bandet ditt

Du lurte aldri på hvorfor du ikke kan røre føttene dine? Eller fordi organene dine ikke klandrer deg i når du hopper over tauet? Du lurte på hvordan musklene dine forblir festet til beinene dine? Eller fordi du har cellulitt?

Det er ikke lenger et mysterium.

Svaret på disse spørsmålene som er skjult på kroppen din, er ditt band (uttalt FAH-SHA). Men fordi vi ikke har hørt om det mer mens vi snakker om akupunktur, kryoterapi eller keto?

En del av problemet er at selv ekspertene har slitt seg for å definere bandet, med Noen kaller begrepet & # 8220; mye brukt, men definert indistinctly & # 8221; Og å si at din inkonsekvent bruk kan ytterligere forvirre ting.

Og ved siden av muskler og bein, Notat av forskere Bandet mottok bare «mindre oppmerksomhet» fordi lenge det var tenkt å være passivt stoff.

Bandet tar mange former, fra en stiv elastikk. Det ser ut i hele kroppen, og siden det er så utbredt, opprettholder det sunne bandet er viktig.

Fordeler med å opprettholde det sunne bandet

 • Beste symmetri og justering av kroppen
 • Økning i blodstrømmen, som betyr en raskere gjenoppretting av’trening
 • Redusert utseende av strekkmerker og cellulitt
 • Cicatrial vev pause
 • Reduksjon av skadefare
 • Mindre daglig smerte
 • Forbedring av idrettsutøvere

Kort sagt, bandet er bindevev. Omgir kroppens deler fra organene til musklene til blodkarene. Det kan også være en hard kropp i kroppen alene, så ofte Plantar Band Stabilisere plantarbuen i den nedre delen av foten.

Så hva gjør bandet i navnet på vitenskapen?

Band betyr & # 8220; Band & # 8221; O & # 8220; Beam & # 8221; Latin. Hans hovedsakelig basert på kollagen. Ideelt sett er bandet ditt sunt og derfor ganske formbart å glide, glide, vri og bøye seg uten smerte.

Rask fakta på bandet:

 • Bandet forbinder alle bindevev (dvs. muskler, bein, sener, leddbånd og blod)
 • Bandet holder sammen L’hele kroppen.
 • Det er fire forskjellige typer bånd (strukturell, intersektorisk, visceral og spinal), men de er alle tilkoblet.
 • Når det er sunt, er det fleksibelt, elastisk og slips.

Fordi bandet vises og kobles i hele kroppen, kan du tenke på det som en duk. Å trekke et hjørne kan endre posisjonen til alt annet på bordet.

Det usunne bandet kan forårsake en rekke problemer

Når det er usunn, er bandet klebrig, grusomt, spent og rystet. Form restriksjoner, adhesjoner og forvrengninger (Tenk: Muscle Knops).

Hva er årsakene til det usunnne bandet?

 • En stillesittende livsstil
 • dårlig holdning
 • dehydrering
 • Misbruker eller skadet muskler
 • Dårlige spisevaner
 • Dårlig søvnkvalitet
 • understreke

Noen har også uttalt at cellulitt er et usunn belte symptom, men nåværende tester for å målrette bandet for å redusere cellulitt Det er ikke sterkt. Det er tegn Bandet kan være knyttet til problemer som ryggsmerter, men videre forskning er nødvendig.

Hvordan forbedre helsen til bandet

Cure bandet kan ta tid, men lettelsen er umiddelbar. Dette betyr ikke at bandet ditt vil passere fra usunn til 100% sunn umiddelbart.

Heldigvis produserer mange av disse tilnærmingene også andre fordeler i tillegg til bandet.

1. Ta strekk i 10 minutter om dagen

Del på Pinterest

Stretching strekk muskler kan hjelpe deg med å frigjøre spenning i musklene, som er et element av bandet, forklarer Grayson Wickham, fysioterapeut, DPT, CSCs.

For å få de beste resultatene, anbefaler det å holde forlengelser fra 30 sekunder til 1 minutt, men ikke tvinge deg i en dybde eller i en stilling som forårsaker smerte.

Den strekker seg til å prøve:

 • Skrivebord strekker seg til å gjøre for å jobbe
 • 5 minutter strekker daglig rutine
 • 4 ben strekker seg
 • Arm strekker seg

2. Prøv et mobilitetsprogram

Mobilitet Det er en treningsmodus som i sin mest elementære vilkår er evnen til å bevege seg godt. Det er en bevegelse som ikke hemmet av mangel på smidighet, fleksibilitet eller styrke, forklarer Wickham.

& # 8220; Mobilitetsarbeidet er rettet mot kroppsbandet, sier Wickham.

«Ting som skumrulling, myofascial arbeid og manuell terapi vil bidra til å bryte ned bandet og deretter hjelpe en person til å flytte mer væske. Du kan imidlertid også jobbe direkte på mobiliteten din og få en positiv belønning for bandasjen din & # 8220;.

Wickham-programmet, bevegelseshvelvet, er et bestemt mobilitetsprogram.

Gir online-sekvenser og rutiner som spesielt tar sikte på å forbedre kroppens mobilitet. Romwod og MobilityWod er to andre selskaper som tilbyr daglige videoer designet for å hjelpe deg med å flytte bedre.

Mobilitetsøvelser for å prøve

 • 5 fellesøvelser for fleksibilitet og funksjonalitet
 • Rutinemessig på 5 beveger seg for å redusere smerte

3. Lukk sømene dine tett

Del på Pinterest

På dette tidspunktet vil du sannsynligvis ha hørt om noen av fordelene med å rulle skummet. Skumrullen er en fin måte å sjekke kroppen din for å finne nøyaktig hvor bandet er spent og holder spenningen. Gå opp på rullen og la musklene fortelle deg, foreslå Wickham.

Mens du rullet skummet, når du treffer et utløserpunkt eller et tett punkt, sett deg ned og fungerer på det punktet i 30-60 sekunder mens du løser sakte. Over tid vil dette bidra til å gjenopprette bandet i optimale helsemessige forhold.

Rolling skum rutine for å prøve

 • 8 beveger seg for stresset bordlegeme
 • 5 beveger seg for muskelsmerter

4. Besøk badstuen, spesielt etter treningsstudioet

Sauna har alltid vært populær, men takket være fremvoksende forskning som tar sikte på helsemessige fordeler, er badstuer mer tilgjengelige og mye brukt enn noensinne.

I en studie publisert i magasinet SpringerPlus, Forskere har oppdaget at både tradisjonelle dampbadstuer og infrarød saunaer reduseres forsinket, og forbedret muskelsmerter og forbedrer utvinningen av # 8217; trening.

Forskere tyder på at infrarøde badstuer kan trenge inn i nevromuskulærsystemet for å fremme utvinning.

Det oppdaget en første studie publisert i Journal of Human Kinetics sitter i badstuen i 30 minutter Øk kvinners nivåer av GNH-veksthormonet (HGH), som hjelper kroppen vår bryte ned fett og bygge muskler.

5. Påfør kaldterapien

Del på Pinterest

I likhet med badstuen drar mange idrettsutøvere av kald terapi eller kryoterapi etter jobb.

L’Anvendelse av en ispakke innpakket i et tynt stoff på A’området reduserer betennelse, noe som resulterer i mindre hevelse og smerte.

når Bruke denne tilnærmingen hjemme, Unngå å bruke frosne gjenstander direkte på huden og husk å stoppe eller ta en pause etter ca. 15 minutter for å unngå skade på nerver, vev og hud.

6. Få kardioet ditt

Fordelene med aerobic trening er Vanskelig å overdrive.

At du går raskt, svømmer, kjører eller bare setter i orden eller jobber i hagen, satternativet og kardiovaskulær aktivitet som pumper blod kan hjelpe:

 • senke din blodtrykk
 • Styrke immunforsvaret
 • Redusere kronisk smerte

Det kan også bidra til å forbedre humøret ditt og sove bedre.

7. Prøv yoga

Del på PinterestFoto Kreditt: Hal Horowitz

Akkurat som kardio, som praktiserer yoga, kommer med en Lang liste Fordeler for kroppen utenfor bandet. Det kan forbedre både fleksibilitet og # 8217; balanse, både kraft.

Finne tid for noen yoga-økter Hver uke kan også gi komplementære mentale fordeler som stress og lavere angstnivåer. Noen Undersøkelser antyder at yoga også kan lindre migrene;.

8. Hold deg og ditt hydrerte band

; Et tips for L’Hydrering er å drikke minst halvparten av kroppsvekten din i unser D’sier Wickham.

9. Få profesjonell hjelp

Hvis du er kronisk stiv og sår, eller du har en muskelsskade som bare ikke vil helbrede, se en spesialist for å se hvilken behandling som ville være riktig for deg. Fordi bandet er så sammenkoblet, kan A & # 8217-området påvirke andre områder.

Hva er symptomene på det smale bandet?

Arbeidet på bandet er ikke noe du gjør en gang i måneden. Som Wickham sier, sier bandet alt kontinuerlig, så du må også behandle kroppen i sitt sett & # 8221;.

Hvis du noen gang har hatt en knute eller skulder smerte som syntes å reise etter å ha massert det, er det sannsynligvis på grunn av bandet.

Noen symptomer kan være et tegn på at du bør være mer oppmerksom på bandets helse.

Del på Pinterest

For hver time tilbrakte han å gjøre konsekvensøvelser, dedikerer han 30 minutter til å arbeide for å forbedre helsen til bandet.

Slik bruker du Mandablaster

 • Facia elsker varmen, og deretter oppvarmet med noen få minutter med kardio med lav innvirkning, hvis du kan.
 • Strippet, fordi verktøyet er designet for å fungere på din nakne hud.
 • Finn en olje, en fuktighetskrem eller et smøremiddel du kan bruke til å hjelpe bandablasteren til å glide.
 • Begynn å gni blasteren på huden opp og ned eller på den ene siden alle’andre. Akkurat som når du ruller skummet, når du treffer et utløserpunkt eller et tett punkt, sett deg ned og fungerer på det punktet i 30-60 sekunder mens du løser sakte. Svart anbefaler fra 1 til 5 minutter med totalt kroppsområde.
 • Fordi beltet ditt er alt tilkoblet, husk bandablast hele kroppen og ikke bare din & # 8220; problemområder & # 8221;.
 • Etter sandblåsing anbefaler svart å hydrere.
 • Du kan bandablast så mange ganger du vil, du bare ta hensyn til ikke å eksplodere på conting-områdene.

Gabrielle Kassel er en velværeforfatter basert i New York Playing Rugby, løper inn i gjørmen, blanding av proteinblandinger, forbereder måltider, krysser. Det har blitt en marina person, prøvde hele 30-utfordringen og spiste, full, børstet, vasket og vasket med kull, alt i navnet på journalistikk. På fritiden kan du finne lese selvhjelpsbøker, for å trykke på benk eller praktisere HYGGE. Følg den opp Instagram.