10 morsomme destinasjoner for en familieferie

Når du planlegger en familieferie, kan det være vanskelig å finne et økonomisk alternativ på 8217, som sikrer at hvert medlem av familien din er aktiv, som opplever noe nytt og fremfor alt, har det gøy.

Heldigvis er USA full av destinasjoner som tilbyr aktiviteter alle’åpen moro og billig at hele familien din vil sette pris på uten å måtte vente i uendelige rader med fornøyelsesparker. For å hjelpe deg med å planlegge din neste familieferie, er det de 10 mest egnede destinasjonene for familier i USA. De er fulle av en rekke erfaringer som vil tillate hvert familiemedlem å tilbringe et virkelig minneverdig øyeblikk.

Og ikke fortell barn, men mange av dem kommer med en integrert utdanningsopplevelse på 8217!

Greenville, ME

Del på Pinterest

Greenville ligger på Lake Moosehead, og som innsjøenavnet antyder, kan du forvente å se mye elg der. Se dyrene tett og personlig kan være morsomt for voksne og barn. Ta en av turene til elg og dyrelivet er den beste måten å gjøre det på.

Mens du er i Greenville, sørg for at du besøker Moosehead Marine Museum, Hvor du vil lære alt om historien til området, fra sine fordeler til dampbåter. Om Steam Boats: Pass på at du tar en tur på en! Katahdin Steamboat opererer hver dag om sommeren;. Turen tar deg til Mount Kineo, med sine høye klipper og den utrolige Pilgrim Hawks.

Med laks, ørret og havabbor, tilbyr Lake Moosehead også gode fiskemuligheter og turer. Eller for de mest eventyrlystne, det er vert for utgangspunktet for fantastisk rafting.

Carlsbad, CA

Del på Pinterest

Carlsbad, California har et fantastisk klima praktisk talt hele året, noe som gjør det til et ideelt reisemål for å bringe familien din og leve litt og i naturen! Byen huser noen av de beste strendene i California, som betyr mange muligheter til å surfe, svømme, samle skjell og bygge sandslott.

Når du har full av stranden, kan du flytte litt mot interiøret og besøke noen av de unike museene i Carlsbad, inkludert Dell’miniatyr engineering håndverk eller Taverna og Green Dragon Museum, Hosting dokumenter fra kolonialperioden. Mens du er der, kan du også ta deg tid til å utforske Legoland, En unik rotasjon av temaparker der interaktive Lego-konstruksjonsområder underholder deg mellom rides og showene.

Mount Rushmore, SD

Del på Pinterest

Selvfølgelig er den gigantiske skulpturen fokuspunktet for hver tur til Mount Rushmore, men det er Andre ting å gjøre potetmos! Først, gå Presidential Trail, som, selv om det er litt mer enn en halv kilometer, tilbyr deg mange fantastiske utsikt over skulpturen for visning og skyting av bilder.

Etter å ha tatt bildene og gå på banen, stopp for en scoop av Tj vanilje iskrem. Det tar navnet sitt fra Thomas Jefferson, til hvilken historie tilskriver fortjenesten til å bringe den første iskremet til USA. Til slutt er nattbelysningsseremonien på anfiteatro alle & 8217; åpen er den perfekte måten å avslutte ditt besøk på. Du vil se flaggsenkende seremonien, du vil se en video på hvordan Mount Rushmore ble opprettet, og du vil delta i en hyllest til veteraner.

Hilton Head, SC

Del på Pinterest

Hilton Head er en barriere øya utenfor kysten av South Carolina. Det er ikke veldig stort, men det er det perfekte stedet for en familieferie i familien som er morsomt og avslappende i like deler. Til Coastal Discovery Museum, Du vil få muligheten til å samhandle med den naturlige og kulturelle historien til området mens du gjør turer og utforsker stier, for eksempel L’utrolig kveldsgård med havskildpadder langs stranden.

De mest eventyrlystne familiemedlemmene kan planlegge en av de berømte helikopterturene. Du kan velge mellom alternativer Hvordan utforske frontlysene i området, eksterne strender og mer. Hvis du og dine barn elsker Pirates, kan du ikke gå glipp av muligheten til å bli med i Pirates Crew ombord Hilton Head Island Pirates Pirat skip! Du vil få ditt piratnavn, du vil gå med vannkanoner og gå på jakt etter skatter!

San Diego, CA

Del på Pinterest

San Diego er hjemlandet til nesten uendelig vannsport og aktiviteter på stranden, men det er andre fantastiske ting å gjøre under ditt besøk. En av deres mest kjente attraksjoner er San Diego Zoo, som presenterer tusenvis av dyr med naturlige vaner å se og vite. Ikke glem å besøke Safari Park for å se dyr i frihet i Afrika.

Når du klarte å se alt i dyrehagen, fortsetter din viltvoksende leting Balboa Park (som er større enn sentralparken i Manhattan), som også huser mange museer og hager. Pass på at du plukker opp passene som gir deg tilgang til en rekke attraksjoner på parken inne.

Hvis du er klar til å gå til vannet etter å ha utforsket innlandet, tilbyr San Diego annerledes Hval observasjon Tur der du og din familie kan kjenne disse majestetiske skapningene og se dem i nærheten.

Napoli, FL

Del på Pinterest

Selv om strendene i Mexicogolfen er en flott attraksjon, er de ikke det eneste alternativet for moro ALL’åpen i familien i Napoli. Naboen Everglades National Park Det gir mulighet for å se en unik del av naturen i hydrosalanting eller kanopadling, inkludert myrene i Lamantini og mangrover. Hvis du har barn (og kanskje selv om du ikke har dem), sørg for at du besøker.

De Florida Southwestern Conservancy arbeider for å bevare jorden, vannet og de unike dyrene i området. L’Utdanning er en viktig del av bevaringen, og familien din kan lære mer om hva som gjør og se noen av tusenvis av dyr som beskytter og sparer hver dag. De tilbyr elektriske båtturer, stier og til og med A & # 8220; Tactile Tank & # 8221; at du kan nå for å berøre levende dyr. Barn i alle aldre vil sette pris på Barnemuseet i Golisano. Med alle sine interaktive utstillinger, vil barna dine ha så mye moro å innse at de lærer!

Yellowstone nasjonalpark

Del på Pinterest

Besøk Første nasjonalpark noensinne og nyt det uendelige antall aktivitet, fra camping til fiske alt’fotturer og mer. Ingen tur til Yellowstone ville være komplett uten en tur for å se gamle trofast i Øvre bassenget i geyseren Park Area. De Tower-Roosevelt-området inneholder en serie med utrolige steder og erfaringer, inkludert høsten av tårnet på 132 fot, kalsittfjærer og panoramaet av kalsittfjærer, hvorfra du kan være sikker på å ta noen fantastiske fotografier, eller til og med å lage en grillet som de gjorde på tiden for den gamle vest.

Hvis barna dine liker gjørme, så vil de ha det gøy å se filen naturlig slam i parken. Til tross for lukten & # 8211; Sulfurry hydrogen gass som skaper lukter litt & # 8216; av råtten egg og # 8211; Dette er et fantastisk sted å se, og barna dine vil lære både vitenskapen og et naturlig vidunder mens de lærer hvordan de dannet.

Rochester, NY

Del på Pinterest

Rochester er en by med sterke historiske bånd både med anti-schiavista og med bevegelsen for kvinners rettigheter. Du kan finne gravene til Susan B. Anthony og Frederick Douglass i den pittoreske Mount Hope Cemetery. Samle familien og saltene om bord Sam patch, En kopi av pakkekoden, for en tur til Erie-kanalen. Du vil gå gjennom en av de lukkede, og du vil oppleve førstehånds hvordan man skal arbeide for å flytte båter gjennom de forskjellige nivåene av vannet;.

Et definitivt stadium for en familieferie i Rochester er Sterkt National Game Museum. Sammen med sine mange interaktive utstillinger, er det vert for National Toy Hall of Fame og World Video Game Hall of Fame. Finn ut hvor telefonen begynner med kameraet når du besøker George Eastman Museum, Det eldste museumet for fotografering i verden som er vert for kinematografiske arkiver i de siste århundrene og er også hjemmet til store hager.

North Shore, Oahu, Hei

Del på Pinterest

Hvis du er på Hawaii, vil du gå til vannet. Men C’Det er mer på North Shore i tillegg til de fantastiske strendene. Pass på at du tar deg tid til å besøke Kualoa naturreservat Å fordype deg i den naturlige skjønnheten i Hawaii. Du kan lære om dyrelivet og de eksotiske plantene i hestens ridning, i ATV eller til og med med en zip-linje.

Oppdag historien til Stillehavsøyene og dets folk på Polynesisk kultursenter. Du vil kunne besøke de tradisjonelle landsbyene på øya og se demonstrasjoner av deres håndverk og fungerer D & # 8217;. Så finn ut hvor de deilige dole ananas kommer fra Dole plantasje. Du kan gå i hagen eller gjøre turen med tog mens du lærer hvordan de ulike plantene har blitt brukt. Før du forlater plantasjen, sørg for at du prøver lykken i 3 hektar labyrinten skapt av innfødte planter. Du vil også ha sjansen til å vinne en premie.

Colonial Williamsburg, Virginia

Del på Pinterest

Bringe den revolusjonære krigen utenfor sidene i historiebøker og opptre virkeligheten mens du går gjennom gatene i Colonial Williamsburg. I Revolusjonerende by, Gå tilbake i kolonitiden når vår nasjon startet sin undersøkelse av uavhengighet. Du kan være en del av scenen mens du sprer nyheter om uavhengighetserklæringen og marsjer med soldatene for gatene. Du kan nyte alle aktivitetene beleilig fra en hestevogn.

Hvis du vil lære hvordan de skaper det realistiske livet til den koloniale Williamsburg i moderne tid, anbefaler vi deg å gjøre turen bak kulissene a Bruton Heights. Og hvis du er veldig modig, sørg for at du tar Offisiell Phantom Walk of Colonial Williamsburg. Du vil gå på de historiske gatene om natten mens guider deler ekte historier om beboere og ansatte på spektrale møter. Du kan også besøke noen historiske steder som antas å være infested av spøkelser som ikke er åpne for publikum.