10 Mic-Drop Svar for hver gang noen tviler på din sykdom

Hvis du noen gang har hatt å forklare din medisinske tilstand til en fremmed, har du sannsynligvis opplevd syndens synd åpen, den pinlige stillheten og kommentaren, min fetter har denne & # 8221;. Men den mest frustrerende opplevelsen av alle kan være når du tålmodig forklarer din tilstand til noen, og informer deg umiddelbart at du har feil, fordi den tilstanden faktisk ikke eksisterer. Alvor?

Uavhengig av din lidelse, det er alltid noen som ikke tror det. Av depresjon Deniers til fibromyalgi eksperter til de som tror at vitamin kan komme ut av enhver tilstand & # 8211; Du kan være sikker på at C’Det er en grunnleggende kritiker som venter på å utdanne deg selv på riktig styring av forholdene.

Det kan være vanskelig å vite hvordan du skal svare på disse menneskene akkurat nå. Men jeg har vært der, så her er noen forslag (ganske irreverent) for å lukke de vantro.

1. «Min sykdom er ikke ekte? Flott filosofi! Du bruker den til alle dine problemer eller bare for andre? & # 8220;

2. «Takk så mye for å sende meg denne’artikkelen om hvorfor sykdommen min ikke er ekte. Jeg ser ikke på 8217; Tid til å skrive ut det, bøy det i et papirfly og send den tilbake direkte i ansiktet. & # 8220;

Del på Pinterest

3. «Tusen takk for at dette mirakuløse vitaminet du tror kan behandle meg! La meg gjengjelde favøret. Du må prøve dette: Ta et eple, legg det så mye som mulig i munnen din og hold den der uten å snakke. Jeg tror virkelig det vil hjelpe deg mye. & # 8220;

4. «Aw, dang, nå må jeg oppdatere min liste over ekte og ikke-ekte ting. Santa Claus: Ikke ekte. Min tilstand: Ikke ekte. Din grad i medisin / 8230;? & # 8220;

5. Vedtar en mystisk stemme tone og hvisker forsiktig alle’øre: «Det er greit at du ikke tror på min sykdom. Tror på deg. & # 8220;

Del på Pinterest

6. Skrik mot kroppen din: «Se, symptomer? Du er ikke ekte! & # 8221; Se tilbake. & # 8220; Ja, ber om å variere.& # 8221;

7. Oppløsning i tufts av røyk som et spøkelse, og før du drar, bruk ditt siste åndedrag til hviske: Endelig! Noen hadde motet til å fortelle meg at sykdommen min ikke er ekte, og nå er min ånd endelig gratis & # 8220;.

8. «Det er ikke ekte, eh? Du vet, jeg sa det samme om’Epizootic Afta, men da møtte jeg deg. & # 8220;

Del på Pinterest

9. «Jeg vet at du tror du er D & # 8217, hjelp som tyder på at alt jeg trenger å gjøre er å drikke vann og mosjon. Men her er punktet, C’er en tynn linje mellom å hjelpe og skylde på, og den linjen er: Jeg spurte? Er forskjellen mellom en søkemotor og en popup-annonse. Ikke vær en popup-annonse. & # 8220;

10. «Ooh, vi velger bare ting som vi ikke liker og sier at de ikke er ekte? Freddo! jeg velger deg!& # 8221;

Så tilbringe resten av dagen ignorerer dem. Hvis de protesterer, kunngjør det høyt at du skal slå multivitaminer til de går.

Husk, hva du gjør eller ikke prøv med en kronisk sykdom er ingen avtale av noen andre. Spesielt det er ikke opp til dem å fortelle deg at din kroniske sykdom ikke er ekte. Mens det er lett å la disse motstanderne komme inn i huden, kan du pusse dem bort med en liten dose av egen medisin. Og husk dem at til de går i en kilometer i skoene dine, kan de legge igjen sine kommentarer på døren, tusen takk.

Elaine ATWELL er A’forfatter, kritikk og grunnlegger av Dart. Hans arbeid ble presentert på vice, toast og mange andre salgssteder. Han bor i Durham, i North Carolina.