10 kjendiser med heroinavhengighet

Heroin er et svært vanedannende stoff. I en alarmerende trend er antallet personer som prøver opioidstoffet vokser, til tross for de åpenbare farene. Hollywood-kjendiser som har snakket åpent om deres tidligere heroinbruk, kaster lys over risikoene og komplikasjonene som kan oppstå. Les videre for å lære om 10 kjendiser som har snakket åpent om sine erfaringer med stoffet.

1. Philip Seymour Hoffman

Vinneren av Oscar Philip Seymour Hoffman-prisen var en kinematografisk og teatralsk skuespiller som fikk samtykke til sin tolkning av Truman Capote i 2005-filmen & # 8220; Capote & # 8221;. Hun spilte senere hovedrollen i andre Oscar-nominerte filmer, inkludert & # 8220; Charlie Wilson’s War & # 8221; og & # 8220; Tvil & # 8221;. Da han døde, var han nesten ferdig med å filme den siste filmen i serien & # 8220; Hunger Games & # 8221;.

I 2006 avslørte Hoffman i en & # 8220;60 minutter& # 8220; Intervju om at han hadde gått i rehabilitering og oppnådd edruelighet i ung alder & # 8211; bare 22 år gammel.& # 8221; Kom i panikk – sa han. «Det bekymret meg om jeg ville være i stand til å gjøre den typen ting jeg ønsket å gjøre i livet mitt. Jeg satte meg selv i situasjoner, i situasjoner som var farlige & # 8220;.

Hoffman kjempet mot avhengighet hele livet og døde i februar 2014 i en alder av 46. Hans offisielle dødsårsak var kombinert narkotikaforgiftning.

2. Russell Brand

Den komiske og britiske skuespilleren Russell-merkevaren snakker åpent om sin tidligere bruk av narkotika. I tillegg til sin avhengighet av sex og promiscuity, er bruken av narkotika ofte nevnt som en del av showet.

Han begynte å bruke narkotika ALLE’alder 16 etter å ha forlatt sin mors hus. Varemerket har beskrevet Hans første erfaring med heroin som & # 8220; beata & # 8221;.

«Jeg kan ikke forklare deg med presisjon, effektiviteten til # 8217; heroin i nøytraliserende smerte. Gjør en stram, hvit knyttneve til en’søt brun bølge, & # 8220; sa Brand Vergen. I desember 2014, han tweeted som var 12 år gammel og edru.

3. Robert Downey jr.

Robert Downey jr., Tenårings hjerteknuser ble «Iron Man» superstjerne, han gikk gjennom en veldig offentlig kamp med heroin og narkotika. Etter å ha blitt introdusert for narkotika av faren da han var bare 8 år, var skuespilleren inn og ut av fengsel på forskjellige narkotikaanklager mellom 1996 og 2001.

«Alle de årene hvor jeg snøftet cola og deretter ved et uhell ble involvert i heroin etter å ha røyket crack for første gang,» sa Downey Rullende stein. «Til slutt bandt han skolissene mine sammen. Ved å røyke narkotika og cola er du hjelpeløs. Den eneste veien ut av den håpløse tilstanden er gjennom intervensjon. & # 8220;

I 2003 gikk Downey på rehabilitering og avsluttet avhengigheten sin i årevis.

4. Corey Feldman

Corey Feldman, halvparten av «de to kjernen», et kallenavn gitt til ham og til kollega skuespilleren Corey Haim etter deres oppstigning til popularitet i årene og bodde en veldig offentlig kamp med narkotika. I memoarene hans Coreyography fra 2013 beskrev skuespilleren seksuelle overgrep fra en familievenn. Den samme mannen som misbrukt av Feldman har også introdusert til narkotika.

Feldman kjempet mot rusmisbruk i årevis etter å ha blitt introdusert. I 1990 var det arrestert for besittelse av heroin. Etter misbruket ble avhengigheten hans dramatisk forverret.

«Og det var da jeg virkelig tok skrittet fullt ut, etter å ha sluttet med cola, etter å ha allerede hatt et opphold på crack,» sa Feldman Huffington Post i 2013. « Så slo denne andre jenta opp med meg, og så sa gutten, som var pedofilen (hvis navn jeg måtte endre [i boken]), som introduserte meg for alle stoffene jeg noen gang har prøvd, « ` Hei, hvorfor ikke prøve heroin.& # 8221; & # 8220;

5. Carrie Fisher

Den mest ikoniske rollen som Carrie Fisher var den av prinsesse Leia i Franchise; Star Wars & # 8221;. Fisher har også kjempet mot narkotikamisbruk i mange år. Fisher avslørte senere at hun begynte å bruke narkotika, inkludert heroin, som en type selvmedisinering for å kontrollere den maniske siden av depresjonen hennes. «Narkotika fikk meg til å føle meg mer normal,» sa hun Psykologi i dag. & # 8220; de inneholdt meg.& # 8221;

I A’2016 spørsmål og svar intervju med Rullende stein, Fisher detaljert bruk av narkotika, inkludert eksperimentering med heroin. Rolling Stone Spurte: & # 8220; Det er narkotika du aldri vil ha rørt?& # 8221; L’Skuespillerinne svarte: «Den sterkeste av opiatklassen. Jeg vil si heroin. L’jeg snorted. Jeg har aldri gjort det hele veien, og det er i grunnen det du gjør når du prøver å drepe deg selv. & # 8220;

I desember 2016 døde skuespillerinnen i en alder av 60 år av hjertestans. Moren hans, skuespillerinnen Debbie Reynolds, døde dagen etter.

6. Cory Monteith

Før han ble en stjerne i det populære TV-showet & # 8220; Glee & # 8221 ;, kjempet Cory Monteith mot skarpe lys av en annen type: avhengighet. I et intervju med Parade, Monteith sa at han hoppet over skolen for å drikke seg full og røyke gress i en alder av 13.

«Alt og alt, så langt det er mulig,» sa han. & # 8220; Jeg hadde et alvorlig problem.& # 8221;

Som 19-åring ordnet vennene hans operasjon, og Monteith jobbet for å være ren og edru. Han fikk jobb, tok skuespillertimer og fikk snart en høyprofilert plass i et populært musikkprogram. Så kom dessverre avhengigheten tilbake. I 2013 kom han tilbake til rehabilitering, men han døde av kombinert toksisitet av heroin og alkohol i juli samme år.

7. Courtney Love

Hun hadde drevet med narkotika før, men sangeren og skuespillerinnen Courtney Love sier at heroinbruken hennes ble reell etter en fest hjemme hos Charlie Sheen etter oppfordring fra en venn. «På et tidspunkt, Jennifer & # 8211; som har vært veldig rent i 16 år & # 8211; overbeviste meg om å skyte. Kom igjen, det gjør alle.& # 8221; Det var da hele «heroin»-dramaet mitt begynte, fortalte Love til nøkternhetsbloggen Reparasjonen i 2011.

Noen år senere sluttet han som en del av et løfte til en sjef. & # 8220; Jeg dro endelig i 1996, da jeg ga mitt ord til [direktøren for & # 8216; The People vs. Larry Flynt & # 8217;] Milos Forman at jeg ikke ville bruke narkotika mens han spilte inn den filmen & # 8221 ;, fortalte The Fix.

8. Kurt Cobain

Courtney Loves ektemann og forsanger i rockegruppen Nirvana, Kurt Cobain har åpent slitt med heroinbruk som denne kona. I en upublisert 1992 brev Til fansen fortalte Cobain sin bruk av heroin.

Da, etter protein drikker, bli vegetarianer, gjør fysisk trening, slutte å røyke og lege etter legen, jeg bestemte meg for å lindre smerten min med små heroin doser i 3 uker & # 8221; sa. «Det fungerte som et plaster en stund, men så kom smertene tilbake så jeg sluttet. Det var en dum ting å gjøre, og jeg kommer aldri til å gjøre det igjen, og jeg beklager virkelig for alle som tror de kan bruke heroin som medisin, for hm, duh, det virker ikke. & # 8220;

Cobain klarte aldri å slutte å bruke heroin og døde i april 1994 av et selvpåført skuddsår. Obduksjonen hans avslørte høye nivåer av heroin i blodet hans da han døde.

9. Tatum O’Neal

Som den yngste personen som noensinne har mottatt en Oscar-pris, vokste Tatum O’Neal opp under lysene fra Hollywood-stjernestatus. Faren hans, Ryan O’Neal, var en kjent skuespiller og bokser. Moren hennes, Joanna Moore, var også en kjent TV-stjerne. Senere i livet giftet O’Neal seg med tennislegenden John McEnroe og fikk en familie. Men alt dette var ikke nok til å holde stoffet sjarm bort. Han begynte å bruke i en tidlig alder. Hun ryddet opp og stiftet familie, men det var ikke nok til å dempe lokkingen av stoffet. Han mistet omsorgen for barna på grunn av heroinbruken.

«Jeg hatet hvordan jeg følte meg inni meg. Jeg hadde dette ytre livet i Hollywood som så bra ut. Jentene ønsket å være meg, guttene ønsket å gå ut med meg. Men jeg ble behandlet som den mest forferdelige datteren noensinne bodde & # 8220; sa O’Neal New York Times. «Alt jeg ønsket var min mor, og hun var ikke C’det var. Så da jeg endelig møtte John og fungerte ikke, hadde jeg et slikt hull i # 8217;. Jeg visste ikke hva jeg skulle fylle den. Det var så tomt. Jeg fortsatte å fylle den med heroin, så jeg stoppet, så kom tilbake. Men jeg rengjort meg selv. Og jeg gjorde to år med urintester, og jeg startet barna mine, damn det! & # 8221; O’Neal ble arrestert igjen i 2008 for å ha kjøpt narkotika på Manhattan.

10. Keith Richards

Den engelske Rolling Stones-musikeren og gitaristen Keith Richards har lenge vært assosiert med hard narkotikabruk. Bandets turneer var kjent for frittflytende narkotika, og medlemmene ble arrestert flere ganger i løpet av karrieren for besittelse. Alle disse børstene stoppet ikke Richards, selv om han sluttet å bruke heroin 1978. Faktisk er han ganske ærlig om heroinbruken sin og fordelene han tror det gir.

I et intervju med Menn’s Journal, magasinet spurte: & # 8220; Boken din antyder at du tok heroin fordi det tillot deg å jobbe. Jeg synes det er vanskelig å tro at heroin var en del av din protestantiske arbeidsmoral. & # 8220;

“Det var & # 8211; eller holde seg våken eller krasje eller våkne. Han måtte alltid gjøre noe – sa Richards. «Jeg må også innrømme at jeg var veldig interessert i hva jeg kunne ta og hva jeg kunne gjøre. Jeg vurderte kroppen som et laboratorium: Jeg kastet denne kjemikalien først og da det for å se hva som ville skje; Dette fascinerte meg. Hva man ville jobbe mot en annen; På denne måten har jeg litt & # 8216; av alkymist. Men alle eksperimenter må ende. & # 8220;