10 Ideer for en sunn avtale: Romantikk er bra for kroppen

1. Gå til markedet

I stedet for å tilbringe kvelden (og # 8217; hele lønn) på en dyr middag, bringer avtalen din i et landbruksmarked og kjøper noen sunne produkter og dyrket lokalt for å lage mat sammen. Å vandre rundt på markedet vil øke hjerterytmen din og spise økologisk mat er flott for samfunnet ditt og kan være bedre for kroppen din.

Grill litt & # 8216; av fisk, kanskje laks og rosola litt grønnsaker du kjøpte på markedet. Eller, hvis laksen ikke er for deg, prøv å gifte en mindre fisk, som torsk. Har et lavt kvikksølvinnhold, tonnevis av proteiner og store mengder omega-3 fettsyrer som reduserer kolesterol, i tillegg til vitamin D (for sunne bein!). For ikke å nevne det faktum at den har en deilig smak!

2. Balla og det er det!

Mens du kunne bli inne i å se på & # 8220; skitten dans & # 8221; hvorfor ikke prøve å danse på egen hånd? Å ta en danseleksjon med avtalen din er en romantisk måte å tilbringe tiden sammen, så vel som en fantastisk måte å trene på. Hvis du følger et kurs, er det ikke din stil, hva med en natt på diskoteket? Danser bare for en’nå kan det brenne opp til 500 kalorier, forbedre styrke og tone musklene, så gå ut på dansegulvet og vis dine trekk!

3. Bestige et fjell

Dette kan virke som en bit & # 8216; for eventyrlystne for noen, men ikke umiddelbart slette fjellklatring;. I disse dager er det ikke en ekstrem sport for ultra-friidrett og dristig. Faktisk har fjellklatring gyms steget over hele landet. De er trygge, morsomme og passer alle ferdighetsnivåer. Både nybegynnere og avanserte klatrere kan ta leksjoner eller bare prøve på noen form for terreng. Finn din partner mens en vegg er en fin måte å tjene din tillit og brenne kalorier på samme tid.

4. Gå ut

Tilbringer dagen i naturen kan være en flott avtale. Pass på at du tar mye vann for å holde deg hydrert og ha snacks for å holde din energi og moral. Velg en blanding av frukt og valnøtter i stedet for sukkerrike energibjelker og høyt kalori. Hvis du ikke føler deg som fotturer, selv en hyggelig spasertur i skogen eller en tur rundt de brennende distrikts kalorier, får du til å forlate hjemmet og kan være veldig romantisk.

5. Fleksibel

Det er mange forutsetninger på yoga som ganske enkelt ikke er sant. En av disse er at yoga ikke er en paraktivitet på 8217. Som dans kan yoga være en fin måte å trene med partneren din. Leksjonene varierer fra # 8217; Ananda Yoga, en rolig stil som fokuserer på kontrollert pusting, på sakte bevegelser og på Justering av kroppen, til stilene i Ashtanga og Bikram, fysisk krevende og som styrker styrke.

6. Bli inne

Mens de fleste sunne aktiviteter krever at du går hjem, krever denne aktiviteten deg å gjøre det motsatte. En dag med romantikk i soverommet er faktisk en av de sunneste måtene å tilbringe dagen på. Sex kan:

  • Forbedre L’humør og redusere stress
  • Brenn kalorier
  • Styrke immunforsvaret
  • Redusere risikoen for prostatakreft
  • Øke blæren kontrollen
  • Redusere risikoen for brystkreft
  • Lavere blodtrykk
  • Juster hormonelle nivåer

7. Vin og sjokolade

I de rette mengdene kan både rødvin og mørk sjokolade være helt sunn og til og med fordeler for kroppen din. I følge American Heart Association, Det er noen bevis på at et glass eller to av rødvin per dag kan senke blodtrykket og forhindre hjertesykdom. Ingrediensene i mørk sjokolade, ifølge Cleveland Clinic, Det kan også bidra til å forbedre blodtrykket. Så ta en liten mengde mørk sjokolade og husk, en liten mengde & # 8221; Det er ikke en brønn iskrem & Jerry.

8. Avslutt byen

Et par tilbaketrekking kan være den perfekte helgen av helse og luksus. Tallrike retreater over hele landet understreker en sunn livsstil og gir en helg med avslapning. Aktiviteter spenner fra deilige økologiske måltider til par massasjer og badstuer. Mange retrett tilbyr også dagsturer for fotturer, terrengsykling eller andre turistbesøk inspirert av naturen.

9. En dag i en bane

I de kaldeste månedene der det kan virke vanskelig å finne en ide om en aktiv avtale, en dag i banen er den perfekte løsningen. Bowling er ikke bare lav nøkkel, men det er også veldig morsomt og forbedrer øyehånds koordinering. Og i motsetning til populær tro, bowling og øl trenger ikke nødvendigvis å gå hånd i hånden.

10. Sal

L’ide om en ridning på solnedgang kan virke som en dårlig finish for en fantasy roman, men en hestavtale er faktisk en god øvelse og representerer litt & # 8216; av eventyr. L’Riding forbedrer holdningen og øker hjertefrekvensen, økende kardiovaskulær helse. Guidede løp er tilgjengelig over hele landet, praktisk talt ut av hver by.

Opprettholde et sunt forhold

Å gå ut med en sunn avtale er et flott første skritt mot utvikling og vedlikehold av et romantisk forhold basert på sunn praksis. For å sikre at du holder forholdene dine fysisk og følelsesmessig sunn, lær å snakke åpent av sex med partneren din og få forslag om hvordan du holder det fornøyd.