10 Husholdningsemner for nyrestein

Å holde seg hydrert er grunnleggende

Drikker mange væsker er en viktig del av passasjen av nyrestein og forebygging av opplæring av nye beregninger. Ikke bare væsken eliminerer giftstoffer, men bidrar til å bevege beregninger og sand gjennom urinveiene.

Selv om vannet alene kan være nok til å lage sminke, kan «8217 ekstra av visse ingredienser være nyttige. Pass på at du drikker et glass D’8 gram vann umiddelbart etter å ha drukket noe smaksatt middel. Dette kan hjelpe deg med å flytte ingrediensene gjennom systemet ditt.

Snakk med legen din før du starter med en av hjemmemedisinene som er oppført nedenfor. De kan vurdere om hjemmebehandling er riktig for deg, eller hvis det kan føre til ytterligere komplikasjoner.

Hvis du er gravid eller ammer, unngå å bruke ethvert middel. Legen din kan avgjøre om en juice kan forårsake bivirkninger for deg eller ditt barn.

1. Foss

Når du passerer en stein, øker vanninntaket, kan hjelpe deg med å akselerere prosessen. Prøv å drikke 12 glass D’vann per dag i stedet for den vanlige 8.

Når steinen har gått, bør du fortsette å drikke fra 8 til 12 glass D’vann hver dag. Dehydrering er en av de viktigste risikofaktorene for nyrestein og # 8217; Det siste du vil ha er at du danner mer.

Vær oppmerksom på fargen på urinen din. Det burde være et veldig lett og blekgult. L’Mørkegul urin er et dehydreringskilt.

2. Sitronsaft

Du kan legge til sitroner bare klemmet til vannet ditt så ofte du vil. Lemontene inneholder citrat, som er et kjemikalie som forhindrer dannelsen av kalsiumberegninger. Citratet kan også bryte små steiner, slik at de kan passere lettere.

En stor del av sitroner ville være nødvendig for å få en stor effekt, men noen kan hjelpe litt og # 8216;.

Sitronsaft har mange andre helsemessige fordeler. For eksempel bidrar det til å hemme veksten av bakterier.

3. Basilikum juice

Basilica inneholder eddiksyre, noe som bidrar til å bryte ned nyrestein og redusere smerte. Det er også fullt av næringsstoffer. Dette middelet ble tradisjonelt brukt til fordøyelses- og inflammatoriske lidelser. Basiljuice inneholder antioksidanter og antiinflammatoriske midler og kan være nyttig for å holde nyrene.

Bruk ferske eller tørkede basilikumblader for å forberede te og drikke forskjellige kopper om dagen. Du kan også klemme den friske basilikumet i en juicer eller legge den til en smoothie.

Du bør ikke bruke den medisinske basilikonjuice i mer enn seks uker om gangen. Langvarig bruk kan føre til:

 • Lavt blodsukkernivå
 • Lavt blodtrykk
 • Økt blødning

4. Apple eddik

L’Apple eddik inneholder eddiksyre. L’eddiksyre bidrar til å oppløse nyreberegninger.

I tillegg til å flyte til nyrene, kan apparatet eddik hjelpe med å lindre smerte forårsaket av beregninger. Det er mange andre helsemessige fordeler av epler cider eddik.

Kjøp Apple eddik online online.

For å få disse fordelene, legg til 2 spiseskjeer epler til 6-8 gram renset vann. Drikk denne blandingen hele dagen.

Du bør ikke konsumere mer enn ett 8 gram glass av denne blandingen om dagen. Du kan også bruke den på salater direkte eller legge den til din favoritt salat dressing. Ved svelging i større mengder, # 8217; Apple eddik kan føre til lave nivåer av kalium og osteoporose.

Personer med diabetes bør være oppmerksom når de drikker denne blandingen. Overvåker nøye blodsukkernivået i løpet av dagen.

Du bør ikke drikke denne blandingen hvis du tar:

 • insulin
 • Digoksin (digox)
 • Diuretika, som Spironolactone (Aldactone)

5. Sedainer juice

Sellerijuice er designet for å eliminere giftstoffer som bidrar til dannelsen av nyrestein og har lenge vært brukt i tradisjonelle rusmidler. Det bidrar også til å stirre kroppen slik at du kan passere steinen.

Bland en eller flere stengler av selleri med vann og drikke juice hele dagen.

Du bør ikke drikke denne blandingen hvis du har:

 • Noen hemorragisk lidelse
 • Lavt blodtrykk
 • En programmert kirurgi

Også, du bør ikke drikke denne blandingen hvis du ansetter:

 • Levotyroxin (Synthroid)
 • Litium (litan)
 • Narkotika stiger følsomhet for solen, som isotretinoin (sotret)
 • Sedative stoffer, som Alprazolam (Xanax)

6. Granateple juice

Pomegranate Juice har blitt brukt i århundrer for å forbedre den samlede nyrefunksjonen. Vil eliminere steiner og andre toksiner fra systemet ditt. Det er rik på antioksidanter, som bidrar til å holde barna og kan spille en rolle for å hindre utviklingen av nyrestein.

Senker også surhetsnivået på urinen. Nivåer av lavere surhet reduserer risikoen for fremtidige nyrestein.

Ikke C’det er grense for mengden granateple juice du kan drikke i løpet av dagen.

Du bør ikke drikke granateple juice hvis du ansetter:

 • Legemidler endret av leveren
 • Blodtrykksmedisiner, som klorotiazid (diurile)
 • Rosuvastatin (Crestor)

7. Red Bean Broth

Den kokte bønnebuljongen har blitt brukt til å forbedre den generelle helsen til urinveiene og nyrene. Det bidrar også til å oppløse og finne steinene. Bare filtrer væsken fra kokte bønner og drikk noen briller i løpet av dagen.

Andre naturlige rettsmidler

Følgende hjemmemedisiner kan inneholde ingredienser som ikke allerede er tilstede på kjøkkenet ditt. Du bør kunne kjøpe dem fra din naturlige eller online matbutikk.

8. Tarassaco rotjuice

Roten til løvetann er en tonic for nyrene som stimulerer produksjonen av galle. Dette er utformet for å eliminere avfall, øke urinproduksjonen og forbedre fordøyelsen. Leo tenner inneholder vitaminer (A, B, C, D) og mineraler som kalium, jern og sink.

Du kan forberede fersk løvetannjuice eller kjøpe den som te. Hvis du gjør det kult, kan du også legge til skrell av oransje, ingefær og eple til å smake. Drikk 3-4 kopper i løpet av dagen.

Noen mennesker føler magebrennende når de spiser løvetann eller deler.

Du bør ikke drikke denne blandingen hvis du tar:

 • Blodfluidisering
 • antacids
 • antibiotika
 • litium
 • Diuretika, som Spironolactone

Snakk med legen din før du tar løvetannrotekstraktet, siden det kan samhandle med mange stoffer.

9. Hvete gressjuice

Wheatgrass er rik på mange næringsstoffer og har lenge vært brukt til å forbedre helsen. Wheatgrass øker strømmen av urin for å hjelpe deg med å bestå beregningene. Det inneholder også viktige næringsstoffer som bidrar til å rense nyrene.

Du kan drikke fra 2 til 8 gram hvete gressjuice om dagen. For å unngå bivirkninger, starter den med minimumsmuligheten og øker gradvis opp til 8 gram.

Hvis den ferske wheatgrassjuice ikke er tilgjengelig, kan du ta wheatgrass-kosttilskudd i pulver som angitt.

Anta at kornkorn på tom mage kan redusere risikoen for kvalme. I noen tilfeller kan det forårsake tap av appetitt og forstoppelse.

10. Horsetail juice

L’Horsetus ble brukt til å øke urinstrømmen for å finne nyrene og kan berolige hevelse og # 8217; betennelse. Det har også antibakterielle og antioksidantegenskaper som hjelper i den generelle helsen til urinveiene.

Imidlertid advarer Cleveland Clinic mot hans bruk. Du bør ikke bruke horsetailen i mer enn seks uker om gangen. Det er farer med kramper, reduksjon i gruppe B-vitaminer og kaliumtap.

Du bør ikke bruke horsetailen hvis du tar litium, diuretika eller medisiner for hjertet som digoksin. Horsetailen anbefales ikke for barn og gravide eller ammende kvinner. Horsetailen inneholder nikotin og bør ikke leies hvis du bruker en nikotinplaster eller du prøver å slutte å røyke.

Du bør heller ikke drikke horsetailjuice hvis du har:

 • alkoholforstyrrelser
 • diabetes
 • Lave kaliumnivåer
 • Lavt nivå av tiamin

Når du skal se legen din

Kontakt legen din hvis du ikke kan overstige beregningen innen seks uker, eller hvis du begynner å vise alvorlige symptomer som inkluderer:

 • smerte
 • Blod i urinen
 • feber
 • frysninger
 • kvalme
 • Han retched

Legen vil etablere hvis du trenger narkotika eller annen terapi for å hjelpe deg med å overvinne beregningen.

Bunnlinjen

Selv om det kan være ubeleilig, kan du bruke en nyreberegning alene.

Du kan ta benk smertestillende til å redusere smerten du kan prøve. Disse inkluderer acetaminofen (tylenol), ibuprofen (advil) eller naproser (Aleeve).

Pass på at du fortsetter behandlingen til steinen ikke passerer og ikke drikker alkohol.

Når du har bestått en nyreberegning, kan du lagre den for å ta den fra legen din for testen. For å redde steinen må du filtrere urinen. Legen din kan bestemme hva slags stein som er og hjelpe deg med å utvikle en målrettet forebyggingsplan.

Du kan legge til disse rettsmidler i ditt vanlige regime og fortsette å bruke dem etter at steinen har gått. Dette kan bidra til å forhindre dannelsen av flere beregninger. Men sørg for at du snakker med legen din før du tar medisiner eller urter. Urter er ikke regulert av kvalitet og renhet fra FDA, så se etter dine valg og kilder til kjøpet.