10 Husholdningsemner for bakteriell vaginose

Bakteriell vaginose

Bakteriell vaginose er en vaginal infeksjon forårsaket av overdreven vekst av bakterier. Vagina har naturligvis et miljø som inneholder bakterier & # 8220; god & # 8221; og & # 8220; dårlig & # 8221;. I tilfelle bakteriell vaginose, C’Det er et overskudd av dårlige bakterier. Denne ubalansen l’vaginal miljø.

Bakteriell vaginose er en vanlig tilstand at mange kvinner kan kontrakt, uavhengig av om de har hatt sex eller ikke. Hjem Remedies kan brukes til å kurere det og forhindre det. Noen kan være mer effektive enn andre. Disse behandlingene vil trolig ikke være effektive som reseptbelagte legemidler. Men mange kommer uten noen av bivirkningene som reseptbelagte legemidler kan forårsake.

1. Yoghurt

Yoghurt er et naturlig probiotisk. Dette betyr at den inneholder mange sunne bakterier. Ifølge Mayo Clinic, Å spise yoghurt kan hjelpe til med å gjeninnføre sunne bakterier i kroppen. Dette bidrar til å etablere et balansert vaginalt miljø og kan bidra til å bekjempe dårlige bakterier. For å få alle fordelene, spis minst en del av yoghurt om dagen.

2. Probiotika

Yoghurt inneholder noen probiotika. Men det er mange tilgjengelige probiotiske kosttilskudd. Ifølge en 2014-studie, Det er demonstrert at det daglige inntaket av probiotiske kosttilskudd kan bidra til å behandle og forhindre bakteriell vaginose.

Hvis du har bakteriell vaginose, ta probiotika hver dag for å behandle og hindre fremtidige tilfeller av bakteriell vaginose. Probiotika kan leveres i tabletter eller flytende form. Hvis du har tatt et antibiotika, kan dette stoffet drepe gode og dårlige bakterier. Deretter erstatter du gode bakterier med probiotiske og yoghurttilskudd.

3. Hvitløk

L’Hvitløk har sterke antibakterielle egenskaper og har lenge vært brukt som hjemmemedisin for bakteriell vaginose. En studie har funnet at tarmet av en hvitløk supplement tablett kan være en «8217; alternativ for behandling av bakteriell vaginose.

4. Hydrogenperoksid

TIL 2003 studie Det har oppdaget at ca 1 oz hydrogenperoksid som brukes per dag i en uke siden den vaginale vanningen var i stand til å behandle bakteriell vaginose, så vel som tradisjonelle stoffer. Kommer med fordelen av en mye lavere pris enn disse stoffene. Det har også færre bivirkninger.

5. Olje Dell’Tea Tree

L’Oil Dell’Tea Tree har kraftige antibakterielle og antifungale egenskaper som kan bidra til å behandle bakteriell vaginose. En liten studie rapportert Effektiv behandling av bakteriell vaginose med bare Meleucas olje.

Essensielle oljer som olje av teetet må fortynnes med en vektorolje som kokosnøtt, søte mandler eller olje d’oliven. Velg en olje som du ikke vet for å være allergisk og bland fra 5 til 10 dråper melableolje i 1 ounce oljevektor. Ikke bruk oljen til te-treet uten å blande det med en vektorolje som den kan brenne huden.

Mange mennesker er allergiske alle’# 8217 olje; te treet. Før du prøver dette hjemmet, kan du prøve en liten mengde fortynnet olje på huden før du bruker den på ømt vaginalt stoff. Hvis ingen reaksjon oppstår innen 24-48 timer, bør det være trygt å bruke.

Det er forskjellige måter å bruke oljen til te-treet til å behandle bakteriell vaginose, inkludert blanding den med kokosnøttolje (eller en annen vektorolje) og senk en buffer. Sett puten inn i skjeden og fjern den etter en & # 8217;. Fjern det først i tilfelle irritasjon. Gjenta operasjonen noen ganger om dagen. Ikke sov med en fortynnet vattpinne av melaleuca. Du kan også kjøpe vaginale suppositorier av Melaleuca olje.

L’Tea Tree er en essensiell olje og overvåkes ikke for sikkerhet, kvalitet eller renhet fra FDA. Pass på at du kjøper den fra en pålitelig kilde.

6. Pustende bomull undertøy

Noen typer undertøy, inkludert Spandex, er ikke pustende som bomullsundertøy. Bruk undertøy laget med disse materialene kan felle fuktighet. Dette kan forårsake fruktbar grunnlag for bakterier og kan forverre en vaginal infeksjon på 8217; bakteriell vaginal infeksjon.

For å hjelpe din bakterielle vaginose raskt og hindre fremtidige tilfeller, Ha på seg bomullsundertøy det er pustende. Også, ikke bruk tette bukser.

7. Borsyre

Borsyre kapsler kan brukes til å behandle bakteriell vaginose. I henhold til UWHealth, Borinsyre kapsler kan settes inn i skjeden hver kveld i to uker for å behandle bakteriell vaginose.

Det er trygt å bruke i skjeden og ble funnet effektiv som noen Medisinske tilnærminger behandling. Vær imidlertid oppmerksom på at L’borsyre er ikke spiselig; Det er giftig å spise. Det bør holdes vekk fra barn og dyr. Også, det er ikke trygt å bruke hvis du er gravid.

8. Ikke ta en dusj

Noen kvinner tar en dusj fordi de tror de rend & # 8220; renere & # 8221;. Faktisk kan det forstyrre den naturlige balansen mellom bakterier i skjeden og øke muligheten for infeksjon. Ifølge Mayo Clinic, Vagina er selvrensende og # 8217; vanning eliminerer bare L’Natural Environment All’Interiør i skjeden.

9. Trygt sex

Ifølge Women & # 8217s helse, L’bruk av kondom kan redusere risikoen for bakteriell vaginose. I mellomtiden har nye eller flere sexpartnere, øker risikoen. Av denne grunn bruker den alltid en kondom, spesielt med nye seksuelle partnere.

10. Øv en god hygiene

De anal og vaginale områdene er nær hverandre. Av God hygiene, Du kan bidra til å behandle og hindre tilfeller av bakteriell vaginose. Alltid rengjør fra forsiden til baksiden etter bruk av badet. Dette betyr tørking fra skjeden mot endetarmen for å unngå forurensning fra avføringen.

Endre absorberingen eller # 8217; interiørabsorberende flere ganger om dagen i løpet av syklusen. Rengjør alltid sexlekstene dine med såpe og varmt vann. Anta at partneren din også har bakterier på dine seksuelle legemer, og du må kanskje behandles begge deler. Alt dette vil bidra til å løse tilfeller av bakteriell vaginose så raskt som mulig.

Risiko og komplikasjoner

Hvis hjemmemedisinene ikke virker, kan bakteriell vaginose fortsette og bli verre hvis det ikke er kurert. Å ha områder med grov hud i og rundt vagina øker en rekke risikoer, inkludert:

  • økning i risikoen for å trekke hiv hvis det blir utsatt for viruset
  • Økt risiko for tidlig fødsel i tilfelle graviditet
  • Økt risiko for å kontrahere andre seksuelle overføringsinfeksjoner (IST)
  • Utvikling av bekkenet inflammatorisk sykdom (PID)

Når skal du ringe legen din

Hvis symptomene ikke har løst eller redusert etter en uke med hjemmebehandling, fikser du en avtale med gynekologen din. Du bør også umiddelbart fikse en avtale med legen din dersom din bakterielle vaginose er gjentagende.

Prøv å gjøre en avtale på en dag når du ikke har syklusen. Dette gjør det mulig for legen å ta en pute av vaginale lekkasjer for testen. Legen vil trolig foreskrive orale antibiotika eller en antibiotisk krem ​​som kan settes inn i skjeden.