10 Husholdningsartikler for nyreinfeksjon: Jeg kan gå uten antibiotika?

A’nyreinfeksjon er en årsak til bekymring?

A’nyreinfeksjon er en alvorlig medisinsk tilstand som krever rettidig behandling. Disse infeksjonene begynner ofte som en infeksjon av urinveisinfeksjon (UTI) eller en [8217; blæreinfeksjon som deretter sprer seg for å treffe en eller begge nyrene.

Symptomene kan omfatte:

  • feber
  • frysninger
  • Tilbake eller sideresmerter
  • Smerte alle’inguine
  • magesmerter
  • Kvalme og oppkast
  • hyppig urinering
  • L’urin er uklar, har en dårlig lukt eller inneholder blod

Du kan være i stand til å bruke hjemmemedisiner sammen med den foreskrevne medisinske behandlingen for å lindre noen symptomer og forbedre nyrehelsen, men du bør ikke prøve å behandle deg selv alene. Du bør alltid gå først fra en lege, for diagnose og diskutere behandlingsalternativer.

Når du skal kontakte en lege umiddelbart

Ivu er ubehagelig, men jeg er ikke en øyeblikkelig medisinsk nødsituasjon. Noen mennesker begår feilen for å anta at den samme valgaen for en nyreinfeksjon.

Nedsatt nyreinfeksjoner er alvorlige forhold og krever medisinsk behandling. Ubehandlet, en nyreinfeksjon og noen ganger kalt pionyephritis) kan raskt forårsake langsiktig nyreskade eller nyre arr. Disse infeksjonene kan også forårsake sepsis, noe som kan føre til sjokk.

Av denne grunn kan en’nyreinfeksjon kan være dødelig hvis venstre fremgang. Ikke kjør risiko hvis du ikke bryr deg fra en lege.

Medisinsk behandling

Antibiotika er alltid den første forsvarslinjen mot A’nyreinfeksjon. Hvis nyreinfeksjonen ikke er alvorlig, er det sannsynlig at legen vil lære deg orale antibiotika for å ta en eller to ganger om dagen i 10-14 dager. Du må følge hele syklusen av antibiotika, selv om du føler deg bedre innen flere dager. Legen din vil oppfordre deg til å drikke mye vann.

Alvorlige nyreinfeksjoner kan be om sykehusinnleggelse på sykehuset. Du vil bli gitt væsker og antibiotika intravenøst ​​gjennom et drypp, som begge kan bidra til å kurere infeksjonen.

Hvis du lider av søkerne som legger deg til størst risiko for hyppige nyreinfeksjoner, vil legen hjelpe deg med å etablere årsaken til deres frekvens og vil hjelpe deg med å forhindre forekomsten av ytterligere infeksjoner.

Komplementære behandlinger du kan gjøre hjemme

Noen mennesker foretrekker å behandle medisinske forhold med hjemmemedisiner eller alternative rettsmidler.

På grunn av alvorlighetsgraden av nyreinfeksjoner, er det viktig å ikke stole på hjemmemedlemmer. I stedet bør du ta antibiotika foreskrevet av legen din og bruke hjemmemedisiner for å lindre symptomer eller smerte. Du kan også bruke hjemmemedisiner for å unngå IVUS og forbedre nyrefunksjonen.

1. Drikk mye vann

Drikker mye vann kan bidra til å eliminere bakterier fra kroppen, og bidrar til å eliminere raskere infeksjonen. Det kan også hjelpe til med å frigjøre hele urinsystemet.

Drikke mye vann kan også bidra til å forhindre urinveisinfeksjoner som kan føre til nyreinfeksjoner, så det er en god praksis å beholde. Prøv å drikke minst åtte glass væsker om dagen.

2. Drikk blåbærjuice

Tranebærjuice har lenge vært brukt som et middel for urinveisinfeksjoner og blære. C’Noen tester Drikke tranebærjuice kan hjelpe eller forhindre infeksjoner for urinveisinfeksjoner hos noen mennesker.

Mange foretrekker den søte smaken av blåbærjuice alle’vann, som hjelper dem med å drikke mer. Imidlertid er tranebærjuice fylt med tilsatte søtningsmidler ikke bra for deg. Et tillegg av tranebær eller ren rød tranebærjuice er en sunnere måte å få fordelene med tranebær.

3. Unngå alkohol og kaffe

Den viktigste rollen som nyrer er å filtrere skadelige stoffer og toksiner, og både L’alkohol som koffein kan be om ekstra arbeid fra nyrene. Dette kan hindre helbredelsesprosessen fra A’infeksjon. Alkohol og antibiotika bør også blandes, så unngår alkoholen under behandlingen av denne grunn.

4. Ta probiotika

Probiotika har to store fordeler når det gjelder å behandle nyreinfeksjoner. Den første er at de vil bidra til å holde kroppens sunne bakterier under kontroll, selv om antibiotika kan eliminere begge bakterier & # 8220; god & # 8221; at de & # 8220; dårlig & # 8221;.

C’er også prøve Probiotika kan hjelpe nyrer i behandlingen av avfallsmaterialer, og bedre driften av nyrene, den mer effektive behandlingen vil være.

5. Ta en PO & # 8216; vitamin C

Vitamin C er en kraftig antioksidant som bidrar til å beskytte kroppsvev fra oksidativt stress, som automatisk kan bidra til å fremme nyrehelse. C’Det er også et eldre søk Dette viser at vitamin C kan forhindre dannelse av nyre arr under den akutte nyreinfeksjonen og øke enzymer alle «8217; indre av nyrene. Du kan ta vitamin C kosttilskudd eller næringsstoffer rik mat.

6. Prøv persille juice

Persille juice er en Nourishing Diuretic som kan øke frekvensen og mengden av vannlating. Dette kan bidra til å finne bakterier i nyrer raskere, noe som gjør antibiotika enda mer effektive. Hvis du ikke liker smaken av persille, kan du blande den i en smoothie med en sterk smakfrukt, inkludert tranebær eller blåbær for å få de beste resultatene.

7. Konsumere epler og eplejuice

Epler er også rike på næringsstoffer. Deres høye syreinnhold kan hjelpe nyrene til å holde surheten i urin, muligens hemme bakteriene ytterligere vekst. De har også Anti-inflammatoriske egenskaper, som kan være nyttig i # 8217; hjelp nyrene helbrede etter infeksjonen. Ytterligere informasjon om de mange helsepersonellene.

8. Ta et bad av Epsom salt

Både epsom og # 8217 salter; varmt vann kan lindre smerte. Dette kan bidra til å gjøre de ubehagelige bivirkningene av # 8217; nyreinfeksjonen litt «8216, mer tolerable mens aspekter som antibiotika har effekt.

Fordi magesmerter er noen ganger et symptom på antibiotika, så vel som nyreinfeksjoner, kan dette også hjelpe selv etter symptomene på’nyreinfeksjonen er løst. Les hvordan du tar et avgiftende bad med Epsom-saltet, samt potensielle bivirkninger for å huske på.

9. Bruk ellers analgetika fra # 8217; aspirin

Analgetics annet enn Aspirin & # 8217, kan bidra til å lindre ubehag. L’ibuprofen, inkludert Motrin og Advil, samt paracetamol (Tylenol) kan også bidra til å bryte feber forårsaket av [8217; infeksjon.

10. Påfør varme

Mens aspekter som antibiotika går inn i handling, kan du bruke varmebehandling for å redusere smerte. Påfør en elektrisk tallerken eller pose på # 8217; varmt vann på det berørte området og hold det på i ca 20 minutter om gangen.

Og’Apple eddik?

L’Apple eddik er en av de mest populære hjemmemedisinene, uavhengig av typen tilstand du prøver å behandle. Det er annonsert av noen selv som et middel for nyreinfeksjoner, takket være sine antibakterielle egenskaper. Når det er sagt, er det ingen tester eller tilgjengelige søk som støtter denne bruken.

Og natriumbikarbonat?

Natriumbikarbonat brukes noen ganger som et hjemmemedisin for nyreinfeksjoner, noen tror at det kan bidra til å avgifte nyrer som hjelper dem med å filtrere bedre. Det er ikke noe bevis for å støtte dette.

Tvert imot kan det også være farlig å prøve å bruke natriumbikarbonat til dette formålet. En 2013 studio Han fant ut at feilaktig bruk av natriumbikarbonat faktisk førte til sykehusinnleggelse for noen mennesker for elektrolytiske ubalanser, respiratorisk depresjon eller metabolsk alkalose.

L & # 8217;

Nedsatt nyreinfeksjoner er en alvorlig tilstand som krever rettidig behandling av en autorisert profesjonell med antibiotika. Hjem Remedies kan brukes som en komplementær behandling for å lindre andre symptomer, men sørg for å spørre legen din før du bruker dem for å sikre at de ikke forstyrrer behandlingen din.