10 Hushjelpemidler for tannpine

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Hva kan du gjøre

Hvis du har en tenner, er det viktig å forstå hva C’Det er roten til ditt ubehag. Derfra kan du avgjøre hvordan du lindrer smerte, hevelse eller andre symptomer.

En normal skylling med saltvann og anvendelsen av kaldepakker kan generelt rette opp en liten irritasjon, men mer alvorlige tennervesker kan be om en tannlegers intervensjon.

Hvis symptomene dine fortsetter i mer enn en dag eller to, må du konsultere tannlegen din. De kan gi veibeskrivelse om hvordan man lindrer symptomene og forhindrer fremtidig smerte.

Du bør også snakke med tannlegen din før du bruker en av følgende rettsmidler Hvis du er gravid, kan du amme eller du har noen medisinsk tilstand som kan påvirkes av urte ingredienser.

Les videre for å lære mer.

1. Skyll med saltet vann

For mange mennesker er en skylling med saltet vann en effektiv førstegangsbehandling. L’saltet vann er et naturlig desinfeksjonsmiddel og kan bidra til å oppløse matpartikler og rusk som kan blokkeres mellom tennene. Behandle tannpine med saltvann Det kan også bidra til å redusere betennelse og kurere orale skader.

For å bruke denne tilnærmingen, bland 1/2 teskje (teskje) salt i et glass varmt vann og bruk det som munnvann.

2. Skyll med hydrogenperoksid

Et skyll med hydrogenperoksid kan også bidra til å lindre smerter og # 8217; betennelse. I tillegg til å drepe bakterier, hydrogenperoksid kan redusere plakettet og behandle blodige tannkjøttet.

Sørg for at du tilstrekkelig fortynnet hydrogenperoksid. For å gjøre dette, bland 3% hydrogenperoksid med like deler av vann og bruk det som en munnvann. Ikke svelg det.

3. Kaldpakke

Du kan bruke en fil Kaldpakke For å lindre smerten du prøver, spesielt hvis noen type traumer forårsaket tannpine. Når du bruker en kald pakke, blodkar i # 8217; område de krymper. Dette gjør smerte mindre alvorlig. Kulden kan også redusere hevelse og # 8217; betennelse.

For å bruke denne tilnærmingen, hold en pose med ispakket i et håndkle på det berørte området i 20 minutter om gangen. Du kan gjenta # 8217; drift hvert par timer.

4. Peppermynte teposer

Du kan bruke peppermynteposer Impire smerte og berolige følsomme tannkjøtt.

For å gjøre dette, la avkjøle en tepose som brukes før du bruker det på det berørte området. Det bør fortsatt være litt varmt.

Du kan også bytte tilnærminger og bruke dem til å avkjøle, i stedet for varme, L & # 8217;. For å gjøre dette, legg en tepose som brukes i fryseren i et par minutter for å avkjøle det og deretter bruke posen på tannen. Mer informasjon om helsemessige fordeler med peppermynte.

5. Hvitløk

I tusenvis av år l’hvitløk er anerkjent og brukt til sine medisinske egenskaper. Ikke bare Can Drep skadelige bakterier som forårsaker tannplakk, men det kan også fungere som smertestillende.

For å bruke den, knuse en klove d’hvitløk for å lage en pasta og bruke den på det berørte området. Du kan legge til litt & # 8216; av salt. Alternativt kan du sakte tygge et stykke d’fersk hvitløk.

6. Vanilje ekstrakt

L’vanilje ekstrakt inneholder alkohol, som kan hjelpe nummen smerte. Han er prøvd Antioxidant Eiendommen gjør det også til en effektiv healer.

For å bruke den, tampes det en liten mengde vaniljeekstrakt på fingeren eller en bomullspute. Påfør den direkte på det berørte området et par ganger om dagen.

Andre naturlige rettsmidler

Du kan gjøre følgende rettsmidler hjemme, men du må kanskje få ingrediensene. Alle elementene er tilgjengelige på din naturlige eller online matbutikk. Munnen din, tennene dine og tannkjøttet ditt er sannsynligvis følsomme akkurat nå, så det er spesielt viktig å kjøpe disse ingrediensene fra en respektabel produsent. Dette kan redusere risikoen for potensiell irritasjon.

7. Nelliker

Clove Nail ble brukt til å behandle tannpine i løpet av historien, fordi oljen effektivt kan dumpe smerte og redusere betennelse. Inneholder eugenol, som er en naturlig antiseptisk.

For å bruke denne tilnærmingen, tampon en liten mengde carnation nagler olje på en bomull pute og bruke den på det berørte området. Du kan fortynne carnation neglene olje med noen dråper av en vektorolje, som olivenolje eller # 8217; vann. Gjør det et par ganger om dagen.

Du kan også legge til en dråpe krydderolje til et lite glass D’vann og lage en munnvann.

8. Guava forlater

Guava blader har antiinflammatoriske egenskaper som kan hjelpe helbredet sår. De har også antimikrobiell Aktivitet som kan hjelpe i muntlig omsorg.

For å bruke det, tygge friske blader eller legge til hakkede guava, etterlater alt’kokende vann for å lage munnvann.

9. Wheatgrass

Wheatgrass har utallige helbredende egenskaper og kan arbeide for å behandle kroppen din fra innsiden hvis det antas internt. Kan lindre betennelsen i munnen og forhindre infeksjoner. Det er høyt klorofyll Innholdet kan også bekjempe bakterier.

For å bruke det, bruker det bare hvete gressjuice som munnvann.

10. timian

Timian har også kraftige antibakterielle og antioksidantegenskaper eiendom som kan hjelpe til med å behandle tannpine.

For å bruke den, tampes du noen dråper timian essensiell olje og noen få dråper D’vann på en bomullspute. Etter å ha fortynnet oljen med vann, bruk det på det berørte området.

Du kan også legge til en dråpe olje til et lite glass D’vann og lage en munnvann.

Fortsett å lese: 5 overraskende naturlige smertestillende midler »

Gå til tannlegen din

Hvis tannpine er alvorlig eller er resultatet av en mer alvorlig medisinsk tilstand, må du konsultere tannlegen din slik at den kan behandles på riktig måte. Mange tannverk krever medisinsk behandling. En benk analgetisk som l’ibuprofen kunne hjelpe deg til du ser en tannlege.

Du bør også konsultere tannlegen din hvis du manifesterer et av følgende symptomer:

  • feber
  • Vanskelighetsgrad å puste eller svelge
  • Generell smerte som varer mer enn en eller to dager
  • opphovning
  • smerte når du biter
  • Anormalt røde tannkjøtt
  • lossing av lossing, eller pus

Les på: 5 Advarselsskilt for oral helse »