10 hovedtyper av smiler og hva de egentlig mener

Menneskene smiler av flere grunner. Du kan smile når du ser din beste vennlige venn fra tid til å plukke opp bagasjen, når du blir involvert i dine kolleger under en presentasjon eller når du forestiller deg L’Advokat av din ex snubler mens du kommer inn i retten.

Folk er fascinert av smilene, alle. Fra Gioconda til Grinch, er vi fascinert av de både ekte og falske. Dette enigmatiske ansiktsuttrykket har vært gjenstand for hundrevis av studier.

Her er hva vi vet om de 10 forskjellige typer smil, hva et utseende de har og hva de mener.

Smilets sosiale funksjoner

En av de mest nyttige måtene å klassifisere smiler er basert på deres sosiale funksjon eller de formålene de tjener i grupper av mennesker.

Generelt er det tre Typer av smiler: belønning smiler, tilknyttede smiler og domene smiler.

Et smil kan være blant de mest instinktive og enkle uttrykkene: bare løfter et par ansiktsmuskler. Men som en form for sosial interaksjon og kommunikasjon er et smil komplekst, dynamisk og kraftig.

utdanning de viste at folk er utrolig rist når det gjelder å lese og anerkjenne disse smilene i sosiale situasjoner.

Mange mennesker er i stand til å identifisere typen smil de er vitne til, og å se visse typer smiler kan ha kraftige psykologiske og fysiske effekter på mennesker.

De 10 typer smiler

Her er de 10 mest vanlige typene smiler:

1. Belønning smiler

Del på Pinterest

Mange smil kommer fra en positiv følelse: tilfredshet, godkjenning eller til og med lykke i midten av smerten. Forskere Beskriv dem som «belønning» smiler fordi vi bruker dem til å motivere oss selv eller andre mennesker.

Belønning smiler innebærer mange sensoriske stimuli. Musklene i munnen og kinnene er aktivert, så vel som musklene i øynene til øynene og øyenbrynene. En mer positiv inngang fra sansene øker gode følelser og fører til bedre adferdsforsterkning.

Å kvalifisere for eksempel, Når et barn smiler uventet til moren, triggere dopamin belønning sentre i mors hjerne. (Dopamin Det er et kjemikalie som gjør det føles bra). Moren blir således belønnet for hennes barns tilsynelatende lykke.

2. Affiliate smiles

Del på Pinterest

Folk bruker smiler også for å berolige andre, å bli utdannet og å formidle pålitelighet, tilhørende og gode intensjoner. Jeg smilte som disse ble karakterisert som «affiliate» smiler fordi de jobber som sosiale kontakter.

Et snill smil blir ofte oppfattet som et tegn på medfølelse, for eksempel.

Disse smilene innebærer trekkraft mot L’Høy på leppene og ifølge forskere, forårsaker ofte dannelsen av dimples på kinnene.

Sekund Undersøkelser, Affiliate Smiles kan også inkludere en presser for leppene, hvor leppene forblir stengt under et smil. Å holde skjulte tenner kan være en subtil inversjon av det primitive aggresjonsskiltet som viser tennene.

3. Dominansen smiler

Del på Pinterest

Folk smiler noen ganger for å vise sin overlegenhet, for å uttrykke forakt eller spott og å få andre til å føle seg mindre kraftige. Du kan kalle det et grin. Mekanismene til et dominerende smil er forskjellig fra belønning eller tilknyttede smiler.

Det er mer sannsynlig at et dominerende smil er asymmetrisk: den ene siden av munnen kommer opp og # 8217; den andre siden forblir på plass eller trekker ned.

I tillegg til disse bevegelsene kan dominerende smiler også inkludere en krølling av lepper og # 8217; heve et øyenbryn for å avsløre den hvite delen av den hvite delen av øyet, både kraftige tegn på avsky og sinne.

Studier viser at det dominerende smilet fungerer.

Forskere Testet spytt av folket som fikk et dominerende smil og fant høyere nivåer av kortisol, l’stresshormon, opptil 30 minutter etter det negative møtet.

Studien fant også at grinen har økt hjertefrekvensen blant deltakerne. Denne typen smil er en ikke-verbal trussel og kroppen reagerer tilsvarende.

4. Løgner smilet

Del på Pinterest

Hvis du er ute etter en ufeilbarlig løgn detektor, er ansiktet ikke sant. Sekund Undersøkelser, Selv krefter av kreftene i styrken til den mest erfarne bestillingen, identifiserer løgnene bare omtrent halvparten av tiden.

Imidlertid har det vært studier som har avslørt modeller av smil blant folk som aktivt forsøkte å bedra andre i høyrisiko situasjoner.

TIL 2012 studie LED A’rammeanalyse av fotogrammer av folk filmet mens de ble bedt om avkastningen av et medlem av den forsvunnede familien. Halvparten av disse individer ble senere fordømt for å drepe den slektningen.

Mellom deceiving, den største magnomatiske muskelen & # 8211; Den som trekker leppene dine i et smil og # 8211; skutt gjentatte ganger. Ikke så med de som var oppriktig sorgfulle.

5. Det melankolske smilet

Del på Pinterest

Alle som så den klassiske fra 1989-filmen «stål magnolias», vil huske kirkegårds scene når M’Lynn, spilt av Sally Fields, finner seg å le høyt på dagen han begraver sin datter.

Den rene fingerfylling av menneskelige følelser er overraskende. Så vi kan smile midt i både følelsesmessig og fysisk smerte.

Eksperter på The Nasjonale institutter av helse Tenk at evnen til å smile og ler under sorgprosessen, beskytter deg mens du fortsetter. Det er interessant å merke seg at forskere tror at vi kunne smile selv under fysisk smerte for beskyttende formål.

Forskere Han overvåket ansiktsuttrykkene til folk som sendte seg til smertefulle prosedyrer og fant at de smilte mer da hans kjære var tilstede i forhold til da de var alene. De konkluderte med at folk brukte smiler for å berolige andre.

6. Det hyggelige smilet

Del på Pinterest

Ordne et overraskende høflig smil Ofte: Når du møter noen for første gang, når du skal gi dårlige nyheter, og når du skjuler et svar, tror du at noen andre ikke vil like. L’Liste over sosiale situasjoner som krever et hyggelig uttrykk er lang.

De fleste av Vouchets, et høflig smil innebærer den største største muskelen, men ikke øyets orbicular muskel. Med andre ord smiler munnen din, men øynene dine.

Utdannede smil hjelper oss med å opprettholde en slags diskret avstand mellom mennesker. Mens kalorøse smil stimulert av oppriktige følelser har en tendens til å nærme seg andre, at nærhet ikke alltid er hensiktsmessig.

Mange sosiale situasjoner krever et pålitelig og ikke en vennskap, følelsesmessig intimitet. I de situasjonene, forskere Jeg fant at det høflige smilet er like effektivt som den oppriktige.

7. Det flørtende smilet

Del på Pinterest

Møter, psykologi og til og med dental nettsteder gir råd om hvordan du bruker smilet ditt til å flørt med noen.

Noen forslag er tynne: Hold leppene dine forenet og løft et øyenbryn. Noen er sjenert: smil mens du er utsatt for hodet litt ned. Noen er definitivt komikere: smil med en PO & # 8216; pisket krem ​​eller kaffe skum på leppene.

Selv om det er mye kulturell innflytelse på disse forslagene og relativt få tester for å støtte deres effektivitet, er det bevis som smiler gjør deg mer attraktiv.

en studere Oppdaget at attraktiviteten er sterkt påvirket av et smil og at et lykkelig og intens smil kan kompensere for sin mangel på attraktivt & # 8221;.

8. Det flaute smilet

Del på Pinterest

Ganske nevnt 1995 studie Han fant at et smil forårsaket av # 8217; forlegenhet er ofte ledsaget av en glidelås på hodet og en bevegelse av utseendet til venstre.

Hvis du er flau, vil du sannsynligvis også røre ansiktet ditt oftere.

TIL 2009 studie På de flaute smilene bekreftet hodebevegelsene. Men han bekreftet ikke at folkene som er flau som vanligvis smiler med en lukket munn. Deres smiler har en tendens til ikke å vare så mye som smilene har det gøy eller utdannet.

9. Panen er smil

Del på Pinterest

Dette smilet tar sitt navn fra Pan Am Flight Cartants som måtte fortsette å smile, selv når kunder og omstendigheter presset dem for å starte pakket pakker gjennom hytta.

Bredt ansett tvunget og falskt, smilet jeg kunne ha dukket opp ekstrem.

utdanning Vis at når folk poserer, bruker de en ekstra innsats for å trekke den største zygomatiske muskelen.

Som et resultat er munnene i munnen svært høye og flere tenner blir utsatt. Hvis et smil som poserer er asymmetrisk, vil venstre side av munnen være høyere enn høyre side.

Hvis du er en av de nesten 2.8 millioner Personer ansatt i kundesektoren, eller hvis arbeidet ditt krever at du samhandler regelmessig med publikum, kan du revurdere den uopphørlige implementeringen av Pan Am, siden det kunne påvirke helsen din.

En nylig studie publisert i Journal of Health Psykologi på jobb har oppdaget at folk som må late som lykke regelmessig på jobb, ofte ender med å avhende stress etter ferdigbehandling.

10. Smilet av Duchenne

Del på Pinterest

Dette er standard gull. Duchenne-smilet er også kjent som smilet av ekte nytelse. Er den som involverer munnen samtidig, kinnene og øynene. Er den som alt ditt ansikt ser ut til å lyse opp alle «8217;.

Den autentiske Duchenne smiler gjør at du ser ut som troverdig, Autentisk og vennlig. Det har blitt oppdaget at de genererer bedre kundeserviceopplevelser og Bedre råd. Og har vært koblet til et lengre liv og sunnere relasjoner.

I en 2009 studie, Forskere undersøkte intensiteten av smiler i bildene av høgskolen og oppdaget at kvinnene som hadde smiler av Duchenne i bildene deres, var mer sannsynlig å gifte seg lykkelig mye senere.

I en annen Studio publisert 2010, Forskere undersøkte figurene i 1952 baseball. De fant at spillerne hvis bilder viste at intense og autentiske smiler hadde levd mye lenger enn de som smiler, virket mindre intense.

L & # 8217;

Smiler varierer. Enten de uttrykker autentiske eksplosjoner av følelser eller er bevisst opprettet for å tilfredsstille et bestemt formål, utfører smilene viktige funksjoner i menneskelige interaksjonssystemer.

Oppførsel kan belønne, inspirere sosiale lenker eller treningsdomene og underkastelse. De kan brukes til å lure, flørt, opprettholde sosiale standarder, rapportere forlegenhet, takle smerte og uttrykkelige følelser.

I all sin tvetydighet og variasjon er smilene en av de mektigste måtene vi må kommunisere hvem vi er og hva vi mener i sosiale sammenhenger.