10 Hjemmelaget rettsmidler for sopp Dell & # 039; fot spiker

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Beskrivelse

The Mushroom i’Footney Nail, også kalt onychomycosis, er en vanlig soppinfeksjon av foten av foten.

Det mest åpenbare symptomet er en hvit, brun eller gul misfarging av en eller flere tånegler. Det kan spre seg og forårsake fortykning eller spikerbrudd.

Sandals sesong eller ikke, # 8217 sopp; fot spiker er generelt ikke hva du vil se når du ser på føttene dine. Heldigvis er det mange behandlinger du kan prøve.

Oral antifunges foreskrevet som terbinaph (lamisil) eller flukonazol (diflucan) er tradisjonelt brukt til å behandle foten av foten;.

Disse behandlingene er ofte effektive, men kan forårsake alvorlige bivirkninger som strekker seg fra magesykdommer og svimmelhet til alvorlige hudproblemer og gulsott.

Dette kan være hvorfor mange mennesker handler hjemme rettsmidler i stedet. Her er 10 av disse populære hjemmebehandlingene.

1. Vicks Vaporub

Del på Pinterest

Vicks Vaporub er en aktuell salve. Selv om det er designet for hosteundertrykkelse, kan dets aktive ingredienser, kamfer og eukalyptusolje, bidra til å behandle fotens sopp;.

TIL 2011 studie Han fant ut at Vicks Vaporub hadde en & # 8220; positiv klinisk effekt & # 8221; i behandlingen av soppet av foten av foten.

For å bruke den, bruk en liten mengde vapks vaporub på det berørte området minst en gang om dagen.

2. Snakeroot ekstrakt

Del på Pinterest

L’Snakeroot Extract er en antimikotisk basert på solsenger familie planter.

TIL 2008 studio Det har vist at legemidlet er effektivt mot foten av foten som den antifungalmedisinen foreskrevet av Ciclopirox.

For Studio, L’Snake Root Extract ble brukt på det aktuelle området hver tredje dag for den første måneden, to ganger i uken for den andre måneden og en gang i uken i den tredje måneden. Du finner Snakeroot Online Extract.

3. Olje Dell’Tea Tree

Del på Pinterest

L’# 8217 Olje; Tea Tree, også kalt Meleuca, er en essensiell olje med antifungal og antiseptiske evner.

Sekund Nasjonalt senter for komplementær og integrert helse, Noen småskala kliniske studier har vist at te-treets olje kunne være effektiv mot fotens sopp;.

For å bruke den, mal oljen til teetreet direkte på # 8217; Nail hit to ganger om dagen med en bomullspute. Finn oljen av terapeutisk klasse te tre her.

4. Oreganoolje

Del på Pinterest

L’oreganoolje inneholder thymol. Sekund 2016 Gjennomgang, Timoloen har antifungal og antibakterielle egenskaper.

Å håndtere soppet på foten av foten, påføring av oregano olje på’Nail hit to ganger om dagen med en bomullspute. Noen bruker oreganoolje og meleleucaolje sammen.

Begge produktene er kraftige og kan forårsake allergisk irritasjon eller reaksjoner. Deres kombinasjon kan øke denne risikoen. Du kan også finne online oreganoolje.

5. Ekstrakt av olivenblader

Del på Pinterest

Det antas at en aktiv ingrediens av oliventreblader, Olouropein, har antifungal, antimikrobiell og immunforbedringskapasitet.

Du kan bruke en salve til olivenbladene direkte på nagelsmushroom eller svelge den i form av kapsler.

I følge dette å gjennomgå, Ta fra en til tre olivenbladekapsler under måltider to ganger om dagen er mer effektiv enn Oet Olive Leaves i behandlingen av foten av foten. Drikk mye vann under denne behandlingen. Finn ekstrakt kapsler av olivenblader eller olje online.

6. Ozonisert

Del på Pinterest

Ozoniserte oljer som olje D’olivenolje og solsikkeolje kommer og nr. 8220; injisert & # 8221; med ozon gass.

Ifølge en 2011 studie, Denne typen eksponering All’ozon med lave konsentrasjoner i en kort periode kan derfor inaktivere mange organismer som sopp, gjær og bakterier.

En annen studere Først at den ozoniserte solsikkeoljen var mer effektiv i behandlingen av sopp dell’fot spiker med hensyn til den foreskrevne aktuelle antimpicotic, ketokonazol (Xolegel).

For å håndtere soppet til foten av foten med ozonisert olje, gjelder den oljen to ganger om dagen på # 8217; berørt spiker.

7. Eddik

Del på Pinterest

Det er bare anekdotiske tester for å støtte Dell’eddik som en behandling for soppet av foten av foten. Det er imidlertid et rimelig trygt hjem middel å prøve.

For å bruke den, slår du føttene i en del av eddik i to deler varmt vann i maksimalt 20 minutter om dagen.

8. Listerine

Del på Pinterest

Listerine inneholder ingredienser som mentol, tymol og eukalyptus, som har antibakterielle og antifungale egenskaper. Dette kan være grunnen til at det er et populært populært middel for fotens sopp;.

Behandlingsstøttere anbefaler deg å fordype føttene rammet i en ravfarget Listerine Basin i 30 minutter om dagen.

9. Hvitløk

Del på Pinterest

TIL 2009 Gjennomgang Han fant ut at hvitløk har noen antifungal og antimikrobielle evner.

Du kan takle soppet til foten av foten med hvitløk med hvitløksposisjonskløkene D’hvitløk hakket eller knust på det berørte området i 30 minutter om dagen.

Det kan være bedre, og mindre stinkende, behandle det fra innsiden mot utsiden med hvitløkskapsler. Ta som angitt av produsenten.

10. Endre kostholdet ditt

Del på Pinterest

Koblingen mellom kosthold og helse er tydelig. Mer sunn er maten du spiser, desto større er mulighetene som kroppen din må bekjempe forhold som foten av foten;.

Gi kroppen din næringsstoffene du trenger ved å spise:

  • Yoghurt rik på probiotika
  • Nok protein for å støtte nail gjenvekst
  • Nok jern for å unngå skjøre negler
  • En diett rik på essensielle fettsyrer
  • Matvarer rik på kalsium og vitamin D, som fettfattige meieriprodukter

Når skal du se en lege

I de fleste tilfeller, soppen i’footney neglen anses som et estetisk problem. Det kan imidlertid forårsake alvorlige komplikasjoner til noen mennesker.

Hvis du har diabetes, kan soppet i’footney-neglen kan føre til sår eller andre problemer ved foten. Sekund Studio 2012, Kronisk sopp i’Footney Nail er en betydelig risikofaktor for bakteriell cellulitt.

Hvis du har diabetes eller svekket immunforsvar, bør du ikke bruke hjemmemedisiner for foten av foten av foten spiker. Kontakt legen din for den aktuelle ledelinjen.

Bunnlinjen

Housewares kan være mer effektive enn reseptbelagte legemidler i behandlingen av sopp av sopp; mild til moderat fotspiker.

Selv om hjemme rettsmidler generelt har færre bivirkninger, er det få vitenskapelige bevis som fungerer.

Mange faktorer kommer inn i spill når det kommer til foten av foten; som neglepersonen til neglene, alvorlighetsgraden av # 8217; infeksjon og generell helse.

Husholdningsartikler kan ta lengre tid å eliminere soppet i’footney neglen i forhold til foreskrevne aktuelle stoffer eller faste orale antifungals. Du kan ikke se resultatene i flere måneder. Reinfeksjonen er vanlig.

Når infeksjonen er forsvunnet, hold neglene på de tørre føttene, rent og godt kuttet.

Alvorlige tilfeller av sopp av foten av foten kan forårsake irreversibel smerte og skade på fotspiken. Hvis du føler deg hjemme rettsmidler for å behandle infeksjonen og ikke jobbe eller forårsake bivirkninger, kontakt legen din.

Les denne artikkelen på spansk.

10 Hjemmelaget rettsmidler for sopp Dell & # 039; fot spiker

Sammendrag

The Mushroom i’Footney Nail, også kalt Onicomicosis, er A’sopp føtter spiker infeksjon.

Det mest åpenbare symptomet er en hvit, brun eller gul misfarging av en eller flere tånegler. Det kan spre seg og forårsake fortykning eller spikerbrudd.

Vanligvis, at både sommeren eller mindre, en sopp av foten; er ikke det du vil se når du ser på føttene dine. Heldigvis er det mange behandlinger du kan prøve.

Orale reseptbelagte antifungals som terbinafin (lamisil) eller flukonazol (diflucan) er tradisjonelt brukt til å behandle sopp av foten;.

Disse behandlingene er ofte effektive, men kan forårsake alvorlige bivirkninger som strekker seg fra magesykdommer og svimmelhet til alvorlige hudproblemer og gulsott.

Her er 10 av disse populære behandlingene du kan gjøre hjemme.

1. Vicks Vaporub

Del på Pinterest

Vicks Vaporub er en aktuell salve. Selv om de er utformet for å eliminere hoste, kan deres aktive ingredienser, L & # 8217, eukalyptusolje og kamfer, bidra til å behandle fotens sopp;.

En studie av 2011 Etablert at Vicks Vaporub hadde en Positiv klinisk effekt og # 8221; i behandlingen av soppet av foten av foten.

For å bruke den, bruk en liten mengde vapks vaporub på det berørte området minst en gang om dagen.

2. Agreratin ekstrakt

Del på Pinterest

L’aperatin ekstrakt er en antimikotisk produsert av planter av solsikker familien.

En 2008-studie viste at remedien er like effektiv mot soppet til foten av foten som en ciclopirox, et antifungalt legemiddel på resept.

For studioet, L’Ageratin ekstrakt ble anvendt på det aktuelle området hver tredje dag i den første måneden, to ganger i uken for den andre måneden og en gang i uken for den tredje måneden. Du kan finne L’online ageratin ekstrakt.

3. Olje Dell’Tea Tree

Del på Pinterest

L’Oil Dell’Tea Tree, også kalt Meleuca, er en essensiell olje med antiseptiske og antifungale egenskaper.

Ifølge Nasjonalt senter for komplementær og tilleggs helse har noen yngre kliniske studier vist at oljen til teetreet kunne være effektivt mot soppene til foten;.

For å bruke den, bruk L’# 8217 olje; te treet direkte på’Nail hit to ganger om dagen med en bomullspute. Du finner den terapeutiske graden av’te-treet her.

4. Oreganoolje

Del på Pinterest

L’oreganoolje inneholder thymol. Ifølge en gjennomgang av 2016 har timolen antifungal og antibakterielle egenskaper.

Å håndtere soppet på foten av foten, påføring av oreganooljen direkte på # 8217; Nail hit to ganger om dagen med en bomullspute. Noen bruker Oregano olje og Meleucas olje på samme tid.

Begge produktene er sterke og kan forårsake allergisk irritasjon eller reaksjoner. Deres kombinasjon kan øke denne risikoen. Du kan også finne online oreganoolje.

5. Ekstrakt av olivenblader

Del på Pinterest

Det antas at et aktivt prinsipp for oliventreet blader, olouropein blader, inneholder antifungale egenskaper, antimikrobiell og immunostimulant.

Du kan bruke salve av olivenbladene direkte på soppet i Dell’spik eller ta den som en kapsel.

Ifølge denne artikkelen er ansettelsen fra en til tre olivenbladekapsler under måltider to ganger om dagen mer effektiv enn olivenblader i olivenblader i behandlingen av soppen Dell’fotspiker. Drikk nok vann under denne behandlingen. Finn ekstrakt kapsler av olivenblader og olje online.

6. Ozonisert olje

Del på Pinterest

Ozoniserte oljer som olje D’olivenolje og solsikkeolje kommer og nr. 8220; injisert & # 8221; med ozon gass.

Ifølge en 2011-studie, L’eksponering ALL’ozon med lave konsentrasjoner i kort tid kan inaktivere mange organismer som sopp, gjær og bakterier.

En annen studie viste at den ozoniserte solsikkeoljen var mer effektiv i behandlingen av soppen på foten av foten i forhold til den foreskrevne aktuelle antifungal;.

Å håndtere soppet på foten av foten med ozonisert olje, påføring av oljen på’Fot Nail interessert to ganger om dagen.

7. Eddik

Del på Pinterest

Det er bare anekdotiske tester for å støtte Dell’eddik som en behandling for soppet av foten av foten. Det kan imidlertid prøves som det er et rimelig trygt hjem rette.

For å bruke den, slår du føttene i en del eddik med to deler varmt vann i maksimalt 20 minutter hver dag.

8. Listerine

Del på Pinterest

Listerine inneholder ingredienser som mentol, tymol og eukalyptus, som har antibakterielle og antifungale egenskaper. Kanskje det er derfor det er et tradisjonelt hjemmelaget middel for soppet i’fotspiker.

Tilhengere av behandlingen anbefaler å fordype føttene rammet i en gul Listerine-beholder i 30 minutter om dagen.

9. hvitløk

Del på Pinterest

En artikkel av 2009 etablert at hvitløk hadde noen antifungal og antimikrobielle evner.

Du kan håndtere soppet på foten av foten med hvitløk ved å plassere kilene D’hakket eller knust hvitløk på det berørte området i 30 minutter om dagen.

Det kan være bedre og mindre luktende behandler sopp fra # 8217; interiør å ta hvitløk kapsler. Ta dem som angitt av produsenten.

10. Endringer i kostholdet ditt

Del på Pinterest

Koblingen mellom kosthold og helse er tydelig. Mer sunn er maten du spiser, desto mer sannsynlig kontrasterer kroppen din til forhold som fotens sopp;.

Gi kroppen din næringsstoffene du trenger ved å spise:

  • Yoghurt rik på probiotika
  • Nok protein for å støtte den nye neglens vekst
  • Nok jern for å unngå skjøre negler
  • En diett rik på essensielle fettsyrer
  • Matvarer rik på kalsium og vitamin D, som fettfattige meieriprodukter

Når skal du besøke en lege

I de fleste tilfeller, soppen i’footney neglen anses som et estetisk problem. Det kan imidlertid forårsake alvorlige komplikasjoner til noen mennesker.

Hvis du har diabetes, kan soppet i’footney-neglen kan føre til sår eller andre problemer ved foten. Ifølge en 2012-studie er den kroniske soppet av foten av foten en betydelig risikofaktor for bakteriell cellulitt på bena.

Hvis du har diabetes eller svakt immunsystem, bør du ikke bruke hjemmemedisiner for foten av foten av foten. Kontakt legen din for å bestemme riktig prosedyre som skal følges.

Kort oppsummert

Housewares kan være mer effektive enn reseptbelagte legemidler i behandlingen av sopp av sopp; mild til moderat fotspiker.

Selv om hjemme rettsmidler vanligvis har færre bivirkninger, er det få vitenskapelige bevis som fungerer.

Mange faktorer er viktige når det gjelder sopp.

Husholdningsartikler kan ta lengre tid å eliminere soppet i’footney neglen i forhold til foreskrevne aktuelle stoffer eller faste orale antifungals. Du kan ikke se resultatene i flere måneder. Det er normalt at du reinfect.

Når infeksjonen er forsvunnet, hold neglene tørre, rene og godt kuttet.

Alvorlige tilfeller av sopp av foten av foten kan forårsake smerte og irreversibel skade på føttens negler. Hvis du prøver hjemme rettsmidler for å behandle infeksjonen og ikke jobbe eller forårsake bivirkninger, kontakt legen din.

Les l’element på engelsk