10 Fantastiske kjølejakker til SM, tilbehør til jakker og mer

Varme og fru

Hvis du har multippel sklerose (SM), er det sannsynlig at solen og varmen er dine fiender.

Selv en liten temperaturøkning, noe som 0.5 ° F (0.75 ° C), det kan forverres og riste symptomer. SM-symptomer kan også bli verre på grunn av:

 • Trening eller en overdreven aktiv livsstil
 • Varme dusjer eller bad
 • Feber fra en forkjølelse eller en «8217; annen akutt sykdom

I medisinske termer er dette kjent som fenomenet Uhthoff. Overoppheting var faktisk basen for å diagnostisere MS før’bruk av magnetisk resonans. Siden en liten temperaturøkning kan endre nerveimpulser nok til å forårsake symptomer, en gang A & # 8220 ble brukt; Whirlpool Tub Test & # 8221; Å stimulere symptomer.

Selv om det er midlertidig, kan så små temperaturøkninger ha en bemerkelsesverdig innvirkning på livskvaliteten.

Kjølejakker til SM

Forfriskende jakker kan bidra til å opprettholde sentral kroppstemperatur, forhindre temperaturfluktuasjoner og redusere flammer.

Det finnes forskjellige typer kjølejakker med variable priser og funksjoner. Batteri eller elektriske jakker, kalt Active Cooling Jackets, kan være dyrere, men kan kule kroppen lenger. Pakningspakker eller passive kjølejakker gir ikke en slik varig kjøling, men er vanligvis billigere.

Før du kjøper en forfriskende vest, ta en titt på de 10 modellene nedenfor.

Gilet over $ 350

1. Polar produkter Cool58 Gilet Kit med Vest, nakkebånd og ekstra pakke

Pris: Omtrent $ 385

Detaljer: Dette settet inneholder en jakke, et nakkeband og ekstra kjølingspakker, noe som gjør det til en ekte touch for MS. Den forfriskende bomulls twill vest bruker ryggsekker som du kan lade opp i en bøtte med isvann. Det er litt & # 8216; høyere når det gjelder kostnader, men det kan være en’utmerket valg når du reiser, camping eller tilbringe tid overalt et kjøleskap eller en fryser er tilgjengelig.

Vesten får en høy poengsum for sin tilpassbare passform og unisex design, og passer for en rekke størrelser, aktiviteter og klima. Det er diskret og kan brukes over eller under klærne. Det er også maskinvaskbart.

Butikk: Kjøp dette Gilet.

2. Basic Cooling Vest Standard First Line Technology

Pris: Omtrent $ 370

Detaljer: Denne vesten har en todelt design over skulderen som fungerer bra for en rekke aktiviteter. Det tilbyr også komfort mens du slapper av.

Forvent at hver bruk varer opptil tre timer. Selv om både den dyreste siden, Første linje De grunnleggende kjølejakker får høye punkter når det gjelder passform, praktisk og komfort.

Butikk: Kjøp denne jakken.

Gilet under $ 250

3. Arctic Heat Body Cooling Jacket

Pris: Omtrent $ 225

Detaljer: Denne lette vesten bruker innebygd gel og kan forbli kule opp til to timer. Etterligner kroppens naturlige kjølingsprosess gjennom sine to kropps kjølestoffer.

Designet tenkning All’atlet, denne jakken kunne fungere bedre for folk som har til hensikt å være involvert i aktive aktiviteter eller alle «8217; åpen for kortere tidsperioder. Tilgjengelig i størrelser fra XS til 5XL, kan det også tilpasses bedre til større selskaper.

Butikk: Kjøp denne jakken i Hvit eller blå.

4. Thermapparel underkåper forfriskende vest

Pris: Omtrent $ 200

Detaljer: Dette når mindre enn 2 pund. Det er ganske tynt å bli slitt under klær, men det er ganske attraktivt alene og ser ut som en grunnleggende treningsskjær. Med store hull for armer og nakke tillater det bevegelsesfrihet.

Undercoolvesten bruker små og subtile kjølemakker som kan holde deg kult i ca 90 minutter. Leveres med et ekstra sett med forfriskende pakker, slik at du enkelt kan forandre dem for å forlenge tiden din eller i treningsstudioet. Laget av nylon og spandex, det er maskinvaskbart.

Butikk: Kjøp denne jakken.

5. Stackool under Vest

Pris: Omtrent $ 190

Detaljer: I motsetning til andre vester, ble Stacool under Vest designet spesielt for folk med SM i tankene. Denne vesten fra # 8217; elegant utseende bruker fire pakker Thermopak Gel og gir tre timers kjøleavlastning for Thermopak Set.

Kan brukes under eller over klær. Det er litt tyngre enn andre alternativer og veier ca 5 pund med Thermopaks. Dette er noe å huske på når du bestemmer om det er riktig for deg.

Butikk: Kjøp dette Gilet.

6. Forfriskende Gilet med justerbar glidelås Polarprodukter Coolor med lange Kool Strips

Pris: Omtrent $ 177

Detaljer: Denne jakken bruker frosne vannbaserte kjølemiddelpakker som tilpasser seg isolerte lommer. Kjøleemballasjen, som skal lagres i fryseren opp til størkning, er laget med biologisk nedbrytbare materialer og er gjenbrukbare i årevis. De forblir friske i maksimalt fire timer om gangen.

Jakken veier 4-6 pounds, avhengig av hvilken størrelse som er kjøpt. Det er maskinvaskbart. På grunn av sin laveste pris og letthet, er dette et populært valg for de som lider av varmefølsomhet.

Butikk: Kjøp dette Gilet.

Gilet $ 100 og lavere

7. Maranda Enterprises Flexifreeze Ice Waistcoat

Pris: Omtrent $ 100

Detaljer: Flexifreeze Ice Vest er laget av neopren. Stater av å være den lettere, tynne kjølejakken med den beste ytelsen og mer praktisk & # 8221;.

Heller enn pakker med gel, l’vann brukes som kjølemekanisme. L’Vann er mer effektiv og lettere. Når isplatene fjernes, er både jakken og panelene maskinvaskbare. Leveres med borrelås eller glidelås.

Kjøp: Kjøp denne vesten med velcro Closure eller Hengsel.

8. Alpinestars MX Forfriskende Vest

Pris: Omtrent $ 60

Detaljer: Designet for sport, bruker denne vesten et polymer innebygd materiale som absorberer vann og frigjør det sakte i stofflag. I stedet for forfriskende pakker, klargjør du jakken ved å nedsenke den i vann i 5-10 minutter, og deretter klemme det overskytende vannet. Kan holde deg kult i flere timer.

Lys og sporty, det gir mye bevegelse og ser mer ut som en ermeløs t-skjorte enn en forfriskende vest.

Butikk: Kjøp denne jakken.

9. Ultra Sports Vest med teknisk fordampningskjøling

Pris: Omtrent $ 39

Detaljer: Blant de billigere alternativene kan denne lette pulloveren gi 5 til 10 timer forfriskende lettelse for soaking. Denne jakken absorberer svette og frigjør sakte fuktighet gjennom fordampningen. Fordampende jakker kan være best for lav luftfuktighet.

Denne vesten er designet spesielt for løpere, syklister og motorsyklister. Er et utmerket alternativ for de som har en mer aktiv livsstil. Den er tilgjengelig i en rekke farger og størrelser, det er tilpassbart og kan vaskes i vaskemaskinen.

Butikk: Kjøp dette Gilet I en rekke dimensjoner og farger.

10. Fordampende kjølejakke Ergodyne Chill-sin 6665

Pris: Omtrent $ 33

Detaljer: Denne superlys og økonomiske forfriskende vesten er tilgjengelig i grønn lime og grå. Du trenger ikke kjølingspakker eller tungt tilbehør. Etter å ha blitt nedsenket i kaldt vann for xnumx-xnumx minutter, varer kjølekraften opp til fire timer.

Med sidepaneler på nettet som garanterer åndbarhet og vannavstøtende innerfôr, kan denne vesten brukes over skjorten. Bare vask ham og bruk den igjen og igjen.

Butikk: Kjøp denne jakken.

Tilbehør til forfriskende Vest

Når du virkelig føler varmen, vil du kanskje legge til noe tilbehør for å hjelpe kjølejakken din. Andre ganger kan du bare trenge en rask nedkjøling. I alle fall er det mange kjølingsprodukter å velge mellom. Her er noen ideer å starte:

Alfamo Forfriskende håndkle

Pris: Omtrent $ 24

Detaljer: Med 60 tommers størrelser for 29 tommer, kan dette ekstra lange håndkleet fungere som et band for nakke, bandana eller på noen måte kreative ønsker. Fordi det er så allsidig, har det en god verdi for pengene. Det avkjøles raskt og forblir frisk opp til tre timer.

Butikk: Kjøp dette håndkleet i nesten 20 forskjellige farger.

Hudhett med teknisk fordampningskjøling Hyperkewl 6536

Pris: Omtrent $ 10- $ 17

Detaljer: Gi denne hetten en rask binding på baksiden og er klar for 5-10 timer kjøling. Konstruksjonen på nettet gir en god strøm av luften og er ganske robust for daglig bruk. En størrelse.

Kjøp: Kjøp denne lue i en rekke farger og fantasier.

Sportsdeksel med teknisk fordampningskjøling hyperkewl

Pris: Omtrent $ 13- $ 16

Detaljer: Fordyp denne justerbare sportsdekselet og bør forbli kult i 5-10 timer. Det vil hjelpe deg å holde solen borte fra øynene og nylonforingen holder hodet tørt. Ok hvis du praktiserer sport eller bare nyter en varm sommerdag.

Kjøp: Kjøp denne hetten i svart eller i en blå og hvit kombinasjon.

Mission Enduracool Forfriskende armbånd

Pris: Omtrent $ 7- $ 13

Detaljer: Bare våt disse armbåndene og forbli friske i flere timer. En størrelse for de fleste og er maskinvaskbare. Jeg er et enkelt og praktisk alternativ.

Store: Kjøp disse armbåndene.

Fordampende kjølebåndana ergodyne chill-sin 6700ct med blonder lukking

Pris: Omtrent $ 4- $ 6

Detaljer: En av de raskeste måtene å redusere varmen er med en forfriskende bandana. Bare plasser den rundt halsen din for umiddelbar lindring som kan vare opptil fire timer. Dette er tilgjengelig i en rekke stiler og er enkle å vaske og gjenbruke.

Butikk: Kjøp denne bandana i en rekke farger.

Velg en jakke

Uansett hvilken type vest du velger, sørg for at du tilpasser deg riktig til bysten. En for bred veske kan ikke gi deg den ønskede effekten.

Andre funksjoner å vurdere inkluderer:

 • Hvor lenge vil du holde deg rolig
 • Hva er involvert i kjøling av jakken
 • Hvor mye koster det
 • Hvordan det skal vaskes
 • om det er passiv eller aktiv aktivitet
 • Hvis det kan brukes over eller under klærne
 • tiltrekning
 • prisen for sin destinasjon d’bruk

Ta bort

Kjølejakkene er vanligvis ikke dekket av # 8217; helseforsikring. Men det gjør aldri vondt for å sjekke med ditt eget forsikringsselskap. Noen programmer kan også bidra til å kompensere for kostnader, for eksempel Multiple Sclerosis Association of America (MSAA) og Stiftelse for multippel sklerose. Militære veteraner kan også kvalifisere for en gratis Polarprodukter Forfriskende Vest Gjennom avdelingen for veteraner (VA) i USA.

Det viktigste er å lytte til kroppen din og kjenne dine grenser. MS og dets symptomer kan lykkes.

Dessuten gjør det ikke vondt for å være oppmerksom på teknikkene som kan hjelpe deg med å holde seg rolig uten vesten.

Slå varmen

 • Bruk lys og pustende stoff.
 • Slå på klimaanlegget; luft eller plasserer fansen for en kryssbreeze.
 • Nyt A isete drikke og hold en forsyning av icicles i hånden.
 • Slapp av på et bad eller en frisk dusj.
 • Nyt livet All’friluft under den kuleste delen av dagen.