10 fakta om den største pandemien i historien som folk fortsetter å motta

Del på PinterestOfrene for # 8217; influensa overfylt i et beredskapssykehus nær Fort Riley, Kansas i 1918. Bilder via AP Photo / National Museum of Health.

Quest’år skianlegg 100 års jubileum av de store 1918 influensapandemi. Det antas at mellom 50 og 100 millioner mennesker er døde, som representerer opptil 5% av verdens befolkning. En halv milliard mennesker ble smittet.

Spesielt bemerkelsesverdig var predileksjonen av [8217; påvirkning av 1918 for livet til unge voksne ellers sunt, i motsetning til barn og eldre, som vanligvis lider mer. Noen har kalt det Den største pandemien i historien.

1918 influensapandemien var en Vanlig emne av spekulasjon på’forrige århundre. Historikere og forskere har avanserte mange hypoteser om opprinnelse, diffusjon og konsekvenser. Som et resultat har mange av oss misforstått ideer om det.

Ved å korrigere disse 10 mytene, kan vi bedre forstå hva som virkelig har skjedd og lære å hindre og redusere disse katastrofer i fremtiden.

1. Pandemien stammer fra Spania

Ingen mener at han oppsto den såkalte & # 8220; spansk innflytelse & # 8221; Spania.

Pandemien har sannsynligvis kjøpt dette kallenavnet på grunn av første verdenskrig, som i en alder av æra var i full gang. Hovedlandene som var involvert i krigen, ønsket å unngå å oppmuntre sine fiender, så rapportene om influens påvirkning i Tyskland, Østerrike, Frankrike, Storbritannia og USA. Tvert imot trengte ikke nøytral Spania å holde innflytelsen omgivelsene. Dette skapte det falske inntrykk av at Spania var å justere den større vekten av sykdommen.

Faktisk diskuteres imidlertid den geografiske opprinnelsen til innflytelsen til i dag hypotese Foreslått L’Øst-Asia, L’Europa og til og med Kansas.

2. Pandemien var arbeidet med et super virus

L’påvirkning av 1918 spredt raskt, drepte 25 millioner mennesker i de første seks månedene. Dette har brakt noen til å frykte utviklingen av menneskeheten og har lenge drevet antok at stubben av innflytelsen var spesielt dødelig.

Imidlertid antyder en nyere studie at Viruset selv, Selv om det er mer dødelig enn andre stammer, var det ikke fundamentalt forskjellig fra de som forårsaket epidemier over andre år.

Mesteparten av’høy dødelighet kan tilskrives overfylt i militære felt og urbane miljøer, samt til dårlig kosthold og togenisk-sanitære tjenester, som led under krigen. Det er nå trodd at mange av de døde skyldes utviklingen av bakteriell lungebetennelse i lungene svekket av & # 8217;.

3. Den første bølgen av pandemien var veldig dødelig

Faktisk, Initial Wave av dødsfallet per pandemi i første halvdel av 1918 var relativt lav.

Det var i den andre bølgen, fra oktober til desember i Quell’år, som så på de høyeste dødelighetene. En tredje bølge på våren 1919 var mer dødelig enn den første, men mindre enn den andre.

Forskere tror nå at den merkede økningen i de døde i den andre bølgen har blitt forårsaket av forhold som favoriserte spredningen av en dødelig spenning. Folk med milde tilfeller forblir hjemme, men de med alvorlige tilfeller var ofte overfylt sammen på sykehus og marker, og økte overføringen av en mer dødelig form for viruset.

4. Viruset drepte de fleste av de som har blitt smittet

Faktisk er det store flertallet av mennesker som inngikk 1918-innflytelsen overlevende. De nasjonale dødelighetsratene blant infisert generelt overstiger ikke 20 prosent.

Men dødeligheten varierte mellom forskjellige grupper. I USA var de døde spesielt høye mellom Innfødte amerikanske populasjoner, Kanskje på grunn av lavere eksponeringsfrekvenser til tidligere influensasstammer. I noen tilfeller har hele innfødte samfunn blitt feidet bort.

Selvfølgelig, selv en 20 prosent dødelighet overstiger mye A’typisk innflytelse, som dreper mindre Dell’en prosent av de som er smittet.

5. Dagens terapier hadde liten innvirkning på sykdommen

Ingen spesifikk antiviral terapi var tilgjengelig under L’påvirkning av 1918. Dette er fortsatt stort sett sant i dag, hvor de fleste medisinske omsorg for innflytelsen tar sikte på å støtte pasienter, i stedet for å kurere dem.

A’hypotesen antyder at mange innflytelsesdødsfall faktisk kan tilskrives Aspirinforgiftning. All’Periodene anbefalte medisinske myndigheter gode doser aspirin opptil 30 gram om dagen. I dag, om fire gram ville betraktes som den maksimale sikker daglige dosen. Store doser av aspirin kan føre til mange av symptomene på pandemien, inkludert blødning.

derimot, Dødeligheten Det ser ut til å ha vært like forhøyet på noen steder i verden der aspirinen ikke var så lett tilgjengelig, slik at debatten fortsetter.

6. Pandemien dominert dagens nyheter

Folkehelsepersonell, krefter på # 8217; rekkefølge og politikere hadde grunner til å gjøre det underplay Gravity av 1918-innflytelsen, som førte til en lavere dekning av pressen. I tillegg til frykten for at full avsløring kunne oppmuntre fiender under krigen, ønsket de å bevare den offentlige orden og unngå panikk.

Imidlertid svarte tjenestemenn. Ved kulminasjonen av pandemien, karantene De ble etablert i mange byer. Noen har blitt tvunget til å begrense essensielle tjenester, inkludert politi og brannvesen.

7. Pandemien har endret løpet av første verdenskrig

Det er usannsynlig at påvirkningen har endret seg resultat av første verdenskrig, fordi krigere på begge sider av slagmarken var relativt like berørt.

Det er imidlertid ingen tvil om at krigen dypt påvirket Det pandemiske banen. Konsentrere millioner av tropper har skapt de ideelle omstendighetene for utviklingen av mer aggressive virusstammer og spredningen rundt om i verden.

Del på PinterestPasienter får omsorg for L’Spansk innflytelse på Walter Reed Military Hospital, i Washington, DC-bilde via opprinnelse.

8. L’diffust immunisering avsluttet pandemien

Immunisering mot påvirkning Som vi vet i dag, ble det ikke praktisert i 1918, og hadde derfor ingen rolle i å avslutte pandemien.

L’Eksponering for tidligere influensaspenninger kan ha tilbudt en viss beskyttelse. For eksempel har soldater som hadde tjent militærtjeneste lidd Mindre dødsfrekvenser av nye rekrutter.

Videre har det raskt mutasjonsviruset trolig utviklet seg over tid i mindre dødelige stammer. Dette er levert av naturlige utvalgsmodeller. Fordi svært dødelige stammer raskt dreper sin gjest, kan de ikke spre seg lett som mindre dødelige stammer.

9. Virusgener har aldri blitt sekvensert

I 2005 annonserte forskerne at det med hell bestemte seg Gen sekvens av viruset dell’påvirkning av 1918. Viruset ble gjenvunnet fra kroppen av et offer for # 8217; begravet innflytelse i permafrosten av # 8217; Alaska, så vel som fra prøver av amerikanske soldater som falt på den tiden.

To år senere, Apekatter De ble funnet infisert av viruset for å vise symptomene observert under pandemien. Studier tyder på at apekatter døde når deres immunsystem reagerte overdrevet til viruset, en såkalt & # 8220; cytokin storm & # 8221;. Forskere mener nå at en slik overdreven reaksjon av immunsystemet har bidratt til høy dødelighet blant annet sunne voksne i 1918.

10. Pandemien 1918 tilbyr få leksjoner for 2018

Hvert år er det alvorlige påvirkningens epidemier noen tiår. Eksperter mener at den neste er et spørsmål ikke om & # 8220; hvis & # 8221; MA & # 8220; når & # 8221;.

Selv om noen levende mennesker kan huske den store influensapandemien i 1918, kan vi fortsette å lære sine leksjoner, alt fra verdien av god følelse av vaskehender og immuniseringer til potensialet for antivirale rusmidler. I dag vet vi mer om hvordan å isolere og styre et stort antall pasienter som er syk og døende, og vi kan foreskrive antibiotika, ikke tilgjengelig i 1918, for å bekjempe sekundære bakterielle infeksjoner. Kanskje det beste håpet er å forbedre kraften, hygienen og livets standarder, som gjør pasientene mer i stand til å motstå # 8217;.

For nær fremtid vil påvirkningens epidemier forbli en årlig karakteristikk for hytten i menneskelivet. Som et selskap kan vi bare håpe å ha lært leksjonene til den store pandemien nok til å sedate en’andre verdenskatastrofe.

Denne artikkelen er opprinnelig dukket opp på Samtalen.

Richard Gunderman er professor i radiologi, pediatrisk, medisinsk utdanning, filosofi, liberal kunst, filantropi og humanistiske og helsestudier ved det indiske universitetet;.