10 essensielle oljer for kaldt sår: fordeler og bruksområder

Beskrivelse

L’labial herpes, noen ganger kalt & # 8220; feberish blisters & # 8221;, er flammet åpne sår som danner rundt munnen. Disse sårene er nesten alltid forårsaket av viruset til’herpes simplex (HSV). Det er ingen kur mot HSV.

Når du har hatt en kald, stress, kan sollys eller hormonelle endringer føre til at viruset aktiveres og du får en annen.

Det er benk og reseptbelagte rettsmidler som hevder å behandle smerte og # 8217; betennelse forårsaket av labial herpes. Men forskere begynner å oppdage at organiske forbindelser som er tilstede i noen essensielle oljer, kan behandle labial herpes på en like effektiv måte.

Dette er gode nyheter for folk som lider av labial herpes, fordi essensielle oljer kan ha en lavere risiko for vanskelige bivirkninger i forhold til farmasøytiske behandlinger for L’labial herpes. Noen herpes-stammer har utviklet motstand mot narkotika vi bruker til å behandle dem i årevis, men essensielle oljer kan være effektive mot disse stammene.

Essensielle oljer er svært konsentrerte vegetabilske oljer. De er ikke laget for å bli ansatt av muntlig, noen er giftige hvis de ble inntatt.

Essensielle oljer må brukes lokalt eller inhalert, ved hjelp av en infuser. Alltid fortynnende essensielle oljer i en vektorolje, som L’søt mandelolje før du bruker dem på huden. Vanligvis 3-5 dråper essensiell olje for 1 gram av søte mandler eller olje d’oliven er favorittoppskriften.

Hvilke essensielle oljer kan bidra til å kurere labial herpes?

1. Olje Dell’Tea Tree

L’# 8217 olje; te tre har antivirale, antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaper. Alle disse er nyttige når du må ta vare på en forkjølelse. EN å gjennomgå på bruken av «8217; # 8217 olje; te-treet for hudforstyrrelser fant at den har en kraftig antiviral effekt på # 8217; HSV.

Du kan påføre oljen til teetet av’Tea Tree ditnert direkte på forkjølelsessåren med en ren bomullspute, men sørg for å fortynne den med en mer delikat «vektor» olje (for eksempel kokosnøttolje eller # 8217; Jojoba olje) for ikke å skade huden. Ikke bruk oljen til te-treet mer enn to ganger om dagen, ellers kan huden irritere.

Kjøp Melaleuca Oil.

2. Peppermynteolje

L’Peppermynteolje er en annen viktig olje med evnen til å drepe et virus som er aktivert.

TIL Laboratorieundersøkelse På HSV viste at peppermynteoljen kunne roe symptomene på en herpeslogg aktivert, selv stammene motstandsdyktige mot andre typer narkotika.

Påfør fortynnet peppermynteolje direkte på forkjølelsessåret til det første tegn på det for å få de beste resultatene.

Kjøp peppermynteolje.

3. Anisolje

Anis planteolje har blitt vist For å hemme kaldt ømme infeksjoner.

Kjøp anisoljen.

4. Oreganoolje

Oreganooljen er en av de mest populære hjemmemedisinene for labial herpes og med en god grunn. Allerede i 1996, effekten av oreganooljen på # 8217; HSV Det har blitt funnet substantiv.

Gni den fortynnede oreganooljen på setet for kaldt sår med et stykke sterilt bomullsgass kan bidra til å redusere størrelsen og # 8217; betennelse i kaldt sår. Det vil også bidra til å helbrede det raskere.

Kjøp «Oreganoolje.

5. Melissa Oil

L’Melissa olje ble bestemt til å hemme penetrasjonen av virusene i «8217, herpes i cellene på 96% for trommelfaglig stammer, ifølge A Laboratorieundersøkelse. Mer forskning undersøker hvordan Melissa fungerer på celler smittet av herpes.

Fordi Melissa-oljen kan trenge inn i hudlaget og direkte behandle viruset til G & # 8217, kan du påføre oljen fortynnet direkte til forkjølelsessår på fire ganger om dagen.

Kjøp Melissa Oil.

6. Thymeolje

L’thymeolje er et kraftig agent. Har antivirale effekter på # 8217; HSV, andre A Laboratorieundersøkelse. Tydeligvis, hvis virusutløsende faktoren fortsatt er tilstede & # 8211; Om stress, feber eller eksponering forlenget til Sun & # 8211; Viruset kan reaktivere selv etter behandling.

Kjøp l’thyme olje.

7. Ingefærolje

Det ble oppdaget at komponentene i ingefæroljen reduserer symptomene på kaldt ømmeinfeksjon i en Laboratorieundersøkelse.

L’ingefærolje er varm på huden og kan berolige kaldhetens irritasjon. L’Topisk anvendelse av den fortynnede blandingen kan hjelpe kaldt sår for å helbrede mye raskere. Vurder å blande ingefærolje med noen av de andre oljene i denne listen i en vektorolje.

Kjøp Zingero Oil.

8. Kamilleolje

TIL studere Han fant ut at kamilleoljen er et veldig aktivt antiviralt middel mot HSV. Han viste seg også å hjelpe med å behandle narkotikaresistente logger.

L’kamilleolje beroliger huden når den brukes. Påføring av L’kamille olje fortynnet direkte på en kald sår så snart du hører dannelsen av pesten er den mest effektive måten å bruke den på.

Kjøp kamilleoljen.

9. Sandalolje

L’sandalolje er kjent for sin distinkte og kraftige duft, men komponentene kan også bekjempe viruset Dell’labial herpes, ifølge en Laboratorieundersøkelse.

L’fortynnet sandalolje kan påføres direkte på en kald sår når den vises. Den sterke aromaen av sandeltre kan irritere nesen din, deretter blande den med en av de andre oljene i denne listen, så vel som en vektorolje, hvis du velger å bruke dette løsningen.

Kjøp sandaloljen.

10. Eukalyptus olje

Test av den cellulære strukturen som utføres i laboratoriet avslørt at eukalyptusoljen kan redusere livets liv og alvorlighetsgrad av de labielle herpesene. Noen sier at eukalyptusoljen har en beroligende duft og en beroligende følelse på huden når den brukes.

Fortynn alltid eukalyptusoljen før du bruker den og begrenser den til fire applikasjoner om dagen.

Kjøp eucalyptusolje.

Det er risiko i # 8217; bruk essensielle oljer for å kurere de labielle herpesene?

Når du bruker essensielle oljer som aktuell hudbehandling, er det mange ting å huske på. Fortynnende oljer du bruker til behandling med en ikke-slipende vektorolje, som for eksempel kokosnøttolje eller jojobaolje, vil bidra til å forhindre at huden faller videre på grunn av kaldt sår.

L’misbruk av essensielle oljer på huden kan svekke huden epidermis og gjøre hud reparasjon vanskeligere.

Pass på at du ikke har allergi eller følsomhet overfor ingrediensene i oljene dine før du bruker dem. Ta en prøveprøve med enhver essensiell olje på en annen del av huden før du bruker den på en åpen kald sår.

De mulige bivirkningene som oppstår som følge av # 8217; bruk av essensielle oljer for behandling av et kaldt sårområde fra en følelse av moderat brennende brenning eller blødning fra stedet for Dells «infeksjon. Stopp behandlingen med olje hvis du føler at huden din har en negativ reaksjon når som helst.

US Food and Drug Administration (FDA) overvåker ikke produksjonen av essensielle oljer. Gjør litt forskning på varemerker og deres kvalitet, renhet og sikkerhet. Du kan også snakke med en sertifisert aromaterapeut.

Ta bort

Husk at uttalelsene som gjør essensielle oljer, blir ikke nødvendigvis evaluert av FDA. Hvis du lider av vedvarende labial herpes som ikke går bort med behandlingen, må du kanskje snakke med legen din om forebyggende behandlingsmetoder.