10 essensielle oljer for å bekjempe influensa l & # 039

Beskrivelse

I de fleste tilfeller betyr påvirkning å øke selvbehovet mens du venter på infeksjonen for å gjøre kurset. En effektiv metode for selvomsorg bruker essensielle oljer som aktuell gnidning eller aromaterapi. Disse sterkt duftende oljene kan bidra til å lindre symptomene på # 8217; spesielt eliminerer nesepassasjen og reduserer hodepine. Noen oljer kan også ha antivirale fordeler for å behandle infeksjoner og redusere feber. Fortsett å lese for å lære å bruke disse oljene og hvem som skal brukes til L & # 8217;.

Slik bruker du essensielle oljer for innflytelse

L’Innånding er den mest fordelaktige måten å bruke essensielle oljer til influensa. Du kan inhalere essensielle oljer ved å lukke flasken direkte eller legge til noen få dråper olje til en bomullspute eller et lommetørkle. Denne metoden bidrar til å frigjøre nesepassasjerene, slik at du kan puste bedre. Oljer kan også hjelpe deg med å sove bedre og slappe av.

Du kan også legge til noen dråper essensielle oljer til:

  • en diffusor, å rense luften;
  • fortynn i en vektorolje og legg til alle badevann
  • En vektorolje, for å massere hodet, nakken eller føttene
  • En stor bolle med varmt vann, for dampinnånding
  • Varme eller kalde pakker

fordeler

Fordeler avhenger av’applikasjon og type olje. For eksempel, mentol og forfriskende effekter av Dell’peppermynteolje kan fungere bedre i en gnidning på brystet enn i en diffusor. Med aktuelle applikasjoner, sørg for at du fortynner oljen før du bruker den på huden. Du kan bruke en unse oljevektor, som kokosnøttolje, alt få dråper essensiell olje.

Oilibenefitslemon renser nese måter og gir en konstant lavendelpuste å lindre stress, l’tretthet, depresjon og hodepine peppermynte reduserer hoste, bihulebetennelse og halsinfeksjoner Timian har en antibakteriell aktivitet for å bekjempe respiratoriske infeksjoner seucalyptus reduserer feber. og bekjempe virus l’Tea Tree Inhiberer bakterier og bekjemper kamilleinfeksjonene lindrer kaldinfluensymptomer (eugenol) har antivirale egenskaper og antifungals for å rense overflatene eller klimaanlegget kan ikke rengjøre overflatene eller rosmarinen en ikke-giftig måte å rense overflatene eller luften på;

Lær mer: Naturlige antihistaminer å prøve »

Risiko og advarsler om’ved hjelp av essensielle oljer

Makt: essensielle oljer er ekstremt kraftige. Unngå å ta essensielle oljer for munn. Også, du bør ikke bruke en konsentrert mengde. Hvis du ikke fortynner oljer, kan de irritere hud, øyne og lunger. Du kan fortynne essensielle oljer med vektoroljer som kokosnøttolje, avokadoolje, ricinusolje eller andre. Fortynn noen få dråper essensiell olje med en olje unse. Vektor. Avhengig av essensiell olje, kan forholdet variere. Kjør en patch test alle’underarm for å sjekke for hudfølsomhet.

Kvalitet: Pass på at du kjøper essensielle oljer fra en pålitelig kilde. De bør sende oljene i glassflasker. Plastflasker øker risikoen for forurensning og reduserer levetiden for å bevare oljen;.

Graviditet: Snakk med legen din hvis du er i tvil om «8217; bruk av essensielle oljer. Hvis du er gravid eller ammer, kan du unngå å bruke essensielle oljer. Det er ikke nok forskning på sikkerheten til essensielle oljer for barn eller gravide. Det kan være giftig for høye doser.

Hva sier forskningen

Forskning på essensielle oljer og L’influensa er begrenset, spesielt hos mennesker. Noen studier viser at essensielle oljen har eierskap i stand til å bekjempe virus, lindre symptomene på # 8217; påvirke og øke komforten under sykdommen.

TIL 2010 studio Han undersøkte en kommersiell blanding av essensielle oljer av nelliker, vilt oransje og kanel. Dens søknad har redusert viruspartiklene i vitro på 90 prosent. Blandingen av oljer har også redusert infeksjoner.

TIL 2014 Gjennomgang av essensielle oljer har anerkjent fordelene for helsen til essensielle oljer. De la også merke til antibakterielle, antifungal, antivirale og andre egenskaper som kan ha applikasjoner for menneskelig medisin.

Andre behandlingsalternativer

Mens essensielle oljer kan bidra til å bekjempe innflytelsen og redusere symptomene, bør du ikke stole på dem som den eneste behandlingen. Planlagte stoffer fungerer bedre og kan til og med redusere gjenopprettingstid. De fleste av disse stoffene har bivirkninger som døsighet eller årvåkenhet, men du kan prøve:

  • Decongestants, som bare skal brukes i noen dager for å unngå noe rebound symptom
  • Antihistaminer, som blokkerer de typiske symptomene på # 8217; påvirkninger som nysing, kløe og rumpet nese
  • Paracetamol, som lindrer feber og andre smerter forbundet med innflytelse
  • Hals pads, som du kan suge for å lindre irritert hals

Begrense stoffene du tar for å unngå å overbelaste systemet. Kontakt legen din dersom du har symptomer i mer enn tre dager, eller hvis de forverres.

Finn ut mer: Narkotika og behandlinger for innflytelse »

Hva kan du gjøre nå

Lær symptomene på # 8217; influensa slik at du vet når du starter behandlingen med essensiell olje. Du kan begynne å bruke essensielle oljer umiddelbart når du føler symptomene på # 8217;. Legg til noen dråper på badet ditt, spot i # 8217; luft eller bland med en vektorolje for en massasje.

Du kan finne essensielle oljer på nettet eller i en naturlig produktbutikk. Hold deg rundt noen grunnleggende oljer, som Meleuca, Peppermynt og Lavendel, kan være nyttig, selv om du ikke er syk. De kan også hjelpe med stress eller smerte.

For å unngå å kontrahere innflytelsen, hold immunsystemet sterkt etter et sunt kosthold og motta den årlige influensavvaksinasjonen.