10 enkle urte rettsmidler fra hagen din

Hjemmelagde urte rettsmidler

Herb-etikettene som er kjøpt i butikken, avslører sjelden hvordan planter blir hevet, for ikke å nevne hvor lenge ingrediensene blir utsatt for lys og ved høye temperaturer mens de lagres i sine plastbeholdere. Dyrke deg for å garantere den beste kvaliteten og kraften til dine urte rettsmidler.

& # 8220; Den største fordelen er muligheten for å utvikle et forhold med Quell’gress & # 8221;, Ifølge Jen Bredesen, Herbalist og lærer på California School of Herbal Studies. Selv de første våpengartnere kan finne enkle hjemmemedisiner som te og salver som bruker listen over Bredesen av de første ni medisinske urter lett å vokse.

Calendula (Calendula Officinalis)

Calendula er også kjent som kan calendula. Det er en antimikotisk, antiseptisk og helbredende alliert av de sekulære sårene. Petals av disse munterte gule og oransje blomster som ligner på tusenfryd gir beroligende hudegenskaper til mange naturlige kosmetikk og bleier.

Calendula er en årlig sående årlig at blomster gjennom hele sesongen. Det er et fint tillegg til hagen med full sol. Samle ferske kronbladene. Du kan også tørke hele blomstene, som lukker kvelden før du danner frøene.

Coriander (Coriantrum sativum)

Coriander har en unik smak som folk elsker eller hater. Bladene er ofte garnityr meksikanske og thailandske retter. Frøene, kjent som koriander, er en hovedbestanddel i indisk karri.

Få tenk på denne planten som en «8217; medisinsk urt, men Undersøkelser Vis det som er et kraftig fordøyelseshjelp og kan være i stand til å fjerne tungmetaller og andre giftige midler fra kroppen.

Korianderen vokser bedre i en frisk og våt hage og vil falle raskt når det er varmt. Søk sakte bolt utvalg fra frø selskaper. Prøv denne oppskriften for å rengjøre korianderpestoen.

Melissa (Melissa officinalis)

Oljene, tanniner og amaries av Melissa duftende blader og blomster har en avslappende og antispasmodisk effekt på mage og nervesystem. Kan bidra til å bekjempe virus som l’herpes simplex hvis brukt lokalt, andre til 2008 studio.

Melissa er velsmakende og ganske delikat for barn hvis tilberedt i te eller glycerin-baserte fargestoffer.

Denne beroligende og oppløftende flerårige planten skaper en vakker strålende grønn flekk i hagen og er en utmerket fersk plante. L’tørket gress mister litt og kraft etter seks måneder. Prøv denne infusjonen av Melissa og Peppermynt.

Peppermynte (Mentha x Peppermynte)

Den grønne mynten og peppermynten er kjente smaker i tannkremet og i tyggegummi. De begge vedlegger en kraftig forfriskende zing, men Nasjonalt senter for komplementær og integrert helse (NCCIH) rapporterer at peppermynte gir en sterkere medisin enn den mest kulinariske fetteren.

Når produsert som te, kan peppermynte lindre fordøyelsesforstyrrelser som fordøyelsesbesvær og oppkast. Det kan også berolige vondt muskler hvis det brukes lokalt som flytende eller lotion.

Alle flått spredt spredning i en våt hage. Vurder muligheten for å dyrke hver plante i en stor vase. Samle blader like før blomstringen. Litt & # 8216; og de vil begynne å ha en bitter smak.

Rosemary (Rosmarinus officinalis)

Rosemary er den store reversen. Denne flerårige woody plante stimulerer energien og energien og optimismen og acouiserer minne og konsentrasjon som bærer mer oksygen til hjernen. Er en «8217 alternativ fantastisk stimulerende koffein når du trenger den andre vinden.

En rad av disse langsiktige og tørkebestandige plantene skaper en vakker eviggrønne hekk av bier. Du kan kanskje bare ha en plante i hagen din: Litt & # 8216; Det gjør mye.

Verbasco (Verbascum Thapsus)

De beroligende egenskapene til Verbasco kan bidra til å behandle bronkial respiratoriske infeksjoner. Bladene er vanligvis lagt til hosteformler.

Gi denne vakre og majestetiske toårig mye plass og hold deg bak med Marvel. Den robuste gule blomsterstammen kommer fra en rosett av tykke og hårete blader, når himmelen på nesten 6 fot.

Thyme (thymus vulgaris)

De delikate stilkene og små blader av denne grunnlaget nekter den enorme kraften som tilskrives dem av europeere i middelalderen. Mange trodde på evnen til # 8217; gresset for å øke motet og avverge mareritt.

Moderne herbalister stole på antibakterielle og antiseptiske egenskaper av timianoljer for å hindre forkjølelse og vinterpåvirkning. Det er mange kulturer i tillegg til enkle arter, inkludert varianter av sitrusfrukter med en søt smak som er perfekte rettsmidler for magen for barn. Mer informasjon om timian helsemessige fordeler.

Lavendel

Erkjennet for en stund for sin søte duft, har lavendel også med medisinske fordeler som et blidt antidepressivt middel som også kan dra nytte av nervesystemet ditt, ifølge noen utdanning. Legg lavendelolje på badet ditt for å lindre stress, spenning og # 8217; søvnløshet. Brukes også i kremer for å behandle solbrenthet og akne.

Lavendelens woody planter foretrekker varme, solrike og tørre miljøer. Friske blomster er velsmakende i små doser hvis det legges til salater, honning, smør, lemonade og til og med shortbread kjeks. Hvis du er smart, prøv å sy en varmeplate med urter eller en pute for øynene med duftende tørkede blomster.

Tysk Camomile (Recuted Matricaria)

Den delikate og duftende kamille til eplet viser at delikat betyr ikke ineffektivt. Det er hovedsakelig dyrket for sine små gul-mage blomster.

De NCCIH Rapporterer at kamille er en av de beste urter for behandling av kolikk, nervøs stress, infeksjoner og magesykdommer hos barn. Faktisk var det kamille at moren til Peter Rabbit hadde forberedt ham etter hans stressende jakt i Mr. McGregor’s Garden!

Allierte av urthagen

Disse tilrettelagte urter gir helsemessige fordeler til hagen din og din familie. Mange tiltrekker seg nyttige insekter, inkludert bier. De kan også bidra til å avvise skadelige parasitter fra de mest følsomme plantene i nærheten.

Pass på at du velger planter som passer for forholdene for lys, vann og temperatur i hagen din. For eksempel er Rosemary, Lavendel og Verbasco det beste for varme og tørre steder i full sol. Koriander og mynte foretrekker rike og fuktige områder med skygge. For flere forslag, fra en’se på disse hagearbeidsprogrammene.