10 deilige smoothies for diabetikere

Beskrivelse

Å ha diabetes betyr ikke at du må nekte deg all maten du elsker, men du vil gjøre sunnere matvalg. Et godt valg er å spise mange frukter og grønnsaker, som er tunge i ernæring, men leses i kalorier.

Noen typer frukt og grønnsaker er bedre for diabetes ledelse enn andre. Søk produkter med lav glykemisk og lastindeks, noe som betyr at de ikke vil øke nivået av blodsukker.

Det er også viktig å anta mange meieriprodukter rik på kalsium og probiotika for å styrke bein og gi gode tarmbakterier. Gode ​​kilder er tynn melk, kefir og gresk yoghurt.

Disse matvarene er avgjørende for ethvert diabetes diett, men det er ikke nødvendig å spise dem med en gaffel eller til og med med en skje. Du kan legge inn mye ernæring i en smoothie og få en deilig behandling. Så lenge du blir med sunne ingredienser og ikke legg til ekstra søtningsmidler, kan du nyte disse søtsaker med jevne mellomrom.

Husk bare når du blander frukt i smoothies for å telle dem som en del av din daglige fruktgodtgjørelse for ikke å overdrive karbohydrater. Selv naturlig sukker kan øke blodsukkeret hvis du spiser for mye.

Her er 10 ideer for en smoothie egnet for diabetes å starte.

1. Superfood smoothie

Del på PinterestBildekilde: Photo Courtesy of Colorful Palate / Colorfulplate.com

Denne smoothie har alt: bær rik på antioksidanter, sunne fettstoffer fra # 8217; avokado, grønnsaker og proteiner. Bare vær forsiktig når du kjøper Wild Berry Yoghurt og velger et lavt sukkermerke, som en kilde eller søtet med stevia. Eller velg usøtet yoghurt.

Denne oppskriften har 404 kalorier, så bruk det som et måltid erstatning i stedet for som en matbit.

Se på oppskrift.

2. Lav karbohydrat jordbær smoothie

Skaperen av denne smoothie har diabetes og oppdaget denne oppskriften etter en omhyggelig eksperimentering.

Ikke bare tar det en god smak, men det ødelegger ikke blodsukkeret. Soya melk og gresk yoghurt gjør det jevnt og kremaktig uten å legge mye ekstra sukker. Du kan også øke fiberen med en spiseskje chia frø.

Se på oppskrift.

3. Berries smoothie

Del på PinterestBildekilde: Photo Courtesy of Helyn’s sunt kjøkken / Helynskitchen.com

Basen av bær av denne smoothie gjør det søtt, men har fortsatt en lav glykemisk indeks. Hvis bærene dine er robuste, vil kokosnøtt melk og mango legge til en liten og naturlig søthet. Du vil også få en god dose av omega-3 fettsyrer fra sengetøy.

Denne oppskriften gjør to smoothies.

Se på oppskrift.

4. Fersken smoothie

Denne fiske smoothie er den perfekte ettermiddagen forfriskningen. Det er lett å forberede med bare fem ingredienser. Dessuten er den full av kalsium, og det er ganske lett nok til å veie ned.

Tilsett 1 spiseskje chia frø og hold avskallet på fiske etter mer fiber. Flere fibre er nyttige i denne smoothie fordi denne oppskriften krever 4 gram sukkerholdig yoghurt, som har potensial til å øke blodsukkeret.

Se på oppskrift.

5. Joanns grønne smoothie

Denne smoothie bryter inn i en grønn grønnsak, spinat, men kamuflasje med ferske bær og sjokoladepulver. Velg det søtede proteinpulveret med stevia eller erytritol for å unngå kunstige søtningsmidler. Chia og gresskarfrø legger til en rik konsistens, fibre og omega-3 fettsyrer.

Se på oppskrift.

6. Greenie Green Smoothie

Del på PinterestBildekilde: Photo Courtesy of Tori Avey / Toriavey.com

Hvis du har problemer med å tilfredsstille dine daglige grønne behov, men du er ikke en stor fan av salater, hvorfor ikke drikke grønnsakene dine? Denne versjonen av den stadig mer populære grønne smoothie bruker kål eller spinat rik på balansert næringsstoffer med eple og pærer. Lime juice og mynte fullfører blandingen, legger til en’eksplosjon av smak og friskhet.

Hopp over nektar D’Agave, som kan ha negative effekter på stoffskiftet ditt.

Se på oppskrift.

7. Snickers smoothie

Ønsker smaken av sjokolade peanøtter av din favoritt sjokoladebar, men du vil ikke ha blodsukkeret tilbake til stjernene? Få de samme smakerne uten toppen ved å montere denne smoothie inspirert av candy. For mindre kunstig søtningsmiddel, utveksling 1 spiseskje karamell sukker sirup med 1 teskje karamell ekstrakt.

Denne smoothie er rik på protein og fotball.

Se på oppskrift.

8. Chia frø smoothie, kokosnøtt og spinat

Denne rike og kremete smoothie inneholder bare 5 gram karbohydrater. For å holde karbohydrater lav, bruk usøtet lys kokosnøtt melk. For større søthet, L’forfatter anbefaler å legge til noen dråper stevia pulver.

Se på oppskrift.

9. Flour smoothie d’Avena for diabetikere

Del på PinterestBildekilde: Photo Courtesy of Diet Smak / dattaste.com

Hvilken bedre måte å starte dagen med unntak av noen fulle fiberrike korn, samt kalium og vitamin C? L’Rå havre gir også slitesterk stivelse, som er en utmerket drivstoffkilde for intestinale bakterier og kan Forbedre insulinnivåene.

Denne smoothie til frokost inneholder mye ernæring i et glass. Her er noen forslag til å bedre jobbe med denne smoothie for blodsukkernivået ditt:

  • Velg mindre bananer og ikke glem å legge til de karbohydrater til ditt daglige telle for ikke å overskride oppdraget ditt.
  • Slå denne oppskriften til fire porsjoner i stedet for to.
  • Bruk mandelmelk eller sukkerfri soy i stedet for skummet melk for å redusere karbohydrater ytterligere.

Se på oppskrift.

10. Deilig Walnut Smoothie Berry

Nøtter er en viktig del av ethvert sunt matprogram, og denne oppskriften kombinerer noen av de mest næringsrike varianter, mandler og valnøtter. Også, du får grønnsaker fra kål, melk fotball og antioksidanter fra jordbær. Alt dette for bare 45 gram karbohydrater!

Se på oppskrift.