10 beste seksuelle stillinger for graviditet og leker for løpet

Del på Pinterest

Fordi vi innrømmer det, er det ikke alltid så behagelig

Så, du kan ikke være i stand til å ha sex i posisjonen til misjonæren i flere måneder, men det er greit. Det er mange andre seksuelle stillinger som du kan få for den post-orgasme gløden.

Tross alt, sex betyr nyter kropp, l & sexhet. Og hvis du er bekymret for at penetrativ sex kan skade barnet (vil ikke gjøre det), er det fortsatt andre måter å unngå det på!

& # 8220; sex er mye mer enn penetrasjon & # 8221; Bekreftelse Holly Richmond, klinisk seksuell terapeut og autorisert dobbel og familieterapeut. L’Intimitet kommer i mange former, inkludert kyss, brystgytelse, oralsex, fantasi og til og med analsex.

«Oral og manuell kjønn [handlinger laget med hendene] er fantastiske komponenter av et pars sexliv. Informert om oralsexteknikker. Spill med nye leker. Hvis noe ikke er bra, spør legen din. & # 8220;

Tenk på graviditet som om gangen for å eksperimentere, spesielt i de tidlige månedene, for å forstå den ideelle beliggenheten mellom deg og din partner. Og praktisk talt går alt til det er praktisk.

Du kan imidlertid ha spørsmål om hvordan du regulerer for maksimal abdominal komfort når du samhandler med partneren din. Vi vil veilede deg gjennom denne & # 8211; Bilder!

1. Sex bakfra

Del på Pinterest

Denne stillingen er ofte sitert av sexpedagoger som et populært alternativ for alle typer partnere. Firebenet, denne stillingen holder trykket på magen, slik at den gravide partneren blir mer rolig.

Bruk puter, tepper eller håndklær for å legge til komfort er en god ide & # 8221; sier Shanna Katz Kattari, Sessuologa og instruktør på School of Social Work Dell’Michigan University.

Selv kontrollen av dybden av penetrasjon er viktig, understreker Richmond. Noen ganger i den posisjonen med krumningen på baksiden, kan [den gravide partneren] føle penis som slår livmorhalsen & # 8221; som kan være ubeleilig.

Trimester: Første og begynnelsen av den andre. Ved slutten av andre kvartal er det omtrent to ekstra pounds rundt magen. Du vil kanskje unngå den firebenede saldoen i løpet av de siste to månedene.

2. Tur

Del på Pinterest

Sider om bord! Denne stillingen støttes også av vitenskap, i det minste En taiwansk studie Han fant en større seksuell tilfredsstillelse for gravide kvinner som kontrollerer penetrasjon over partneren.

Komfortregel forstørrer posisjonen eller vippet til ALLE’tilbake for å forhindre vekten av magen å være utsatt for deg.

Trimester: første og andre kvartal. Denne plasseringen bidrar til å treffe de riktige punktene i skjeden. Men i tredje kvartal vil du kanskje unngå dyp penetrasjon, spesielt hvis du er sensitiv der borte, og du vil unngå å irritere det utilsiktede livmorhalsen eller blødningen.

3. Sex med skjeen

Del på Pinterest

& # 8220; Spooning er fantastisk & # 8221; sier Richmond. Det er en trøstende sted der partneren holder og vanligvis penetrerer den gravide partneren bakfra mens du ligger, begge slått på’en mot l’andre.

Men at du penetrerer eller ikke, berører alltid klitorisen fordi det er der som sentrum av glede er plassert. I de siste kvartalene kan det være trøstende for å holde magen.

Trimester: Alltid bra, men bedre i løpet av andre og tredje, da denne stillingen kan bidra til å redusere trykket på magen.

4. Cowgirl tvert imot

Del på Pinterest

Cowgirl tvert imot involverer deg eller den gravide partneren som rider den andre og er et godt alternativ i første og andre kvartal, sier Richmond. Pass på at du opprettholder klitstimulering i denne posisjonen.

Det kan imidlertid være vanskelig senere når magen blir en utfordring. Hvis denne plasseringen er en av dine favoritter, kan du kanskje justere vekten ved å hvile til deg alle «8217; tilbake og plassere armene dine bak deg for støtte.

Kvartal: Utmerket når som helst, men i løpet av andre og tredje trimester vil du elske denne stillingen, da det kan forhindre at magen blir komprimert eller berørt, hvis du er sensitiv der.

5. Stående

Del på Pinterest

Hvis mindre enn 20 uker, fungerer en oppreist stilling hvis partneren din holder deg rundt livet.

[8220; Etter 20 uker kan abdominal distensjon forårsake flere problemer med balanse og vanskeligheter i posisjon & # 8221; han sier, noe som innebærer risikoen for å falle. Den gravide partneren kan plassere håndflatene mot en vegg og hvile for stabilitet. Men se etter solid grunn.

& # 8220; Jeg anbefaler ikke å stå på ingenting, igjen for sikkerhets- og stabilitetsmessige grunner & # 8221; sier. & # 8220; ingen blokker for yoga, ingen stoler, ingen trapper.& # 8221;

Trimester: Experimento det i første og andre kvartal, men som magen vokser, kan det hende du finner det vanskeligere å holde denne stillingen. Hvis du er hyggelig for din partner, kan du finne en måte å inkorporere den mot slutten av forholdet.

6. Flytende gravid stilling

Del på Pinterest

& # 8220; En gravid person kan nyte sex i badekaret, hvor den kan flyte mens han gir eller mottar nytelse & # 8221; sier Katz Kattari. Oppdrift hjelper magen til å utfordre tyngdekraften, et godt alternativ når du har 8 måneder.

Avhengig av størrelsen på tanken, kan du ikke flyte helt, så partneren din kan hjelpe / # 8217;. Hold dem under deg for å støtte og la hendene stimulere dine følsomme områder for glede. Hvis du bruker leker, må du sørge for at du bruker et trygt smøremiddel for vann;.

Trimester: Det fungerer for alle kvartaler. I løpet av tredje kvartal, når du er mer følsom og libido, er lav, er denne stillingen trøstende der orgasmer ikke skal være det endelige spillet. Det kan ganske enkelt ta vare på å ta vare på # 8217; en av de andre sensuelle måten.

7. Graviditetsex fra å sitte

Del på Pinterest

Par av alle slag kan nyte å sitte på seksuelle relasjoner, hvor den gravide personen sitter på en stol eller på kanten av sengen, plasserer seg over sin partner. Du kan også legge deg til putene eller ligge på ryggen til baksiden og begynnelsen av graviditeten eller hvis du føler deg rolig.

Partneren deres kan derfor ha lett tilgang til fingre, leker og munner & # 8221; sier Katz Kattari. & # 8220; eller knelte foran en gravid person, eller trekke på en stol ved siden av dem og gå til byen.& # 8221;

TRIMESTRE: Alle kvartaler! Denne stillingen er flott å la kroppen hvile og mage hvile.

8. Oralsex i svangerskapet

Del på Pinterest

Ja, gjør eller ha oralsex ok, sier han Aleece fosnight, MSPAC, PA-C, CSC, CSE. Det spiller ingen rolle om svelging hvis du gir oralsex til en partner med en penis: det vil ikke påvirke barnet. Og hvis du mottar oralsex, vil det ikke påvirke utviklende barn, spesielt i # 8217; siste kvartal.

Videre er det et hyggelig alternativ til penetrativ sex hvis du ikke er alle & # 8217;. Men hvis du har oralsex til en partner med en penis, husk at i løpet av første kvartal kan du få en refleksjon av den fremskrevne oppkastet på grunn av morgenkvalme.

Trimester: Bra for alle kvartaler, selv når du ikke er gravid. Selv om klitorisk stimulering er en av de mest pålitelige stiene for å nå orgasme, må ikke alle sex ende opp i en orgasme. Sex gjelder den fysiske intimiteten, som er penetrert eller ikke, eller orgasmer eller ikke.

9. Analsex

Del på Pinterest

Ja, analsex er trygt under graviditet og kan utføres med partneren din bak skuldrene dine eller mens du gjør skjeen. Til doggy stil, eller skriv inn bakfra, ville det være det beste for analsex under graviditet. Du kan gjøre det selv med skjeen.

Det er bedre å prøve denne stillingen på # 8217; start, før graviditet, for å se hvor mye du føler deg rolig med analsex.

Trimester: Denne plasseringen fungerer for alle kvartaler. Men du må være svært oppmerksomme. Ikke flytt fingrene, lekene, tungen eller penis fra sittende til skjeden. På denne måten er det mulig å spre bakterier i skjeden, kompliserer graviditeten.

10. Sex side ved side

Del på Pinterest

Det ligner skjeen, bortsett fra det faktum at du er en foran # 8217; andre.

«For enhver gravid person vil stillingene på siden føle seg bedre og kan holde magen med ekstra puter eller et rullet håndkle og» 8221; sier Katz Kattari. Disse sidestillingene kan brukes til penetrativ sex med hender og leker, samt å gi og motta oralsex.& # 8221;

Det betyr at du kan snu og prøve 69 hvis det er noe du liker.

TRIMESTRE: Bra for alle, bedre for den tredje som det tillater deg eller din gravide partner å hvile på sidene uten å utøve press på mage eller # 8217; en på’andre!

Åpne JoyBox

Hvis du ikke føler deg for varm eller klar for Preliminaries, C & # 8217, er det også en tryllestav som du kan riste, den med batterier.

& # 8220; De beste lekene inkluderer alltid Magic Wand og Wevibe & # 8221; sier Roinara Torrisi, seksuell terapeut og grunnlegger av Long Island Institute of Sex Therapy.

Alle leker, så lenge materialene er trygge for kropp og høy kvalitet og rent rengjort, er trygge under graviditet hvis ikke annet er angitt av en pålitelig medisinsk profesjonell som kjenner deg og din graviditet.& # 8221;

Så ja: Vibratorer, dildoer, satt inn, baller, punktsømstimulatorer, stropp og alt annet du har i JoyBox er bra, så lenge du holder L’super ekstraordinært rent utstyr.

Hvis du kjøper nye sceneobjekter, prøv å kjøpe en laget med materialer med overlegen kvalitet som glass, silikon eller trygg latex for kroppen.

På grunn av følsomheten til klitten, vil du kanskje leke med intensitet og hastighet. Noen kvinner finner den magiske staven og andre høykraftvibratorer for intens, sier Richmond.

Selv et speil kan være nyttig, sier Richmond

«På slutten av graviditeten vil du sannsynligvis ikke kunne se føttene dine, så finn din vulva [kan være] veldig vanskelig. Bruker et speil for å se hva som skjer er alltid en’stor ide, men akkurat nå under gravid sex, vil du ha en enda bedre utsikt over hva som skjer. & # 8220;

Mange kvinner bruker puter til støtte, men kan finne stive skumkiler som er vanskelige å håndtere sammen med en halvstiv mage. En bugby (ja, puten for amming) kan brukes til bumptastic sex & # 8211; Hullet i midten bidrar til å gjøre magen mer behagelig, sier Fosnight.

Alt er på bordet, med mindre legen sier at det ikke er, eller hvis det gjør vondt eller føles ubehagelig & # 8221; husk richmond.

Dette betyr at hvis en av stillingene ovenfor ikke er komfortabel som annonsert, legg det til. Det er andre ni å prøve.

Lora Shinn er en forfatter basert i Seattle konsentrert om helse, reise, utdanning og bærekraft.