10 beste laser hårfjerning enheter hjemme: Fordeler og ulemper

Del på PinterestMotivet av Lauren Park

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Hvis du er lei av reverseringer, stift eller voksing, kan du vurdere andre mer permanente hårfjerningsmetoder. Laser hårfjerning tilbyr de mest varige resultatene. Selv om det ikke er helt permanent, kan du passere uker uten å måtte gjenta behandlingen.

Laser hårfjerning fungerer med L’høy temperatur laser hjelp eller intense pulserende lys (IPL) som oppløst hår og midlertidig deaktivere hårsekk. På denne måten vil folliklene ikke være i stand til å produsere nye hår opp til flere uker.

Når du måtte se en hudlege for laser hårfjerning. Selv om våre eksperter fortsatt anbefaler å konsultere en profesjonell, kan du vurdere avanserte enheter for laser hårfjerning hjemme som du kan bruke på fritiden.

Vi undersøkte 10 av disse enhetene basert på deres sikkerhet, effektivitet og kostnad. Mens bare to er ekte laserhår-flyttinger, er resten iPL-enheter som fungerer på samme måte.

Produkter og tjenester

1. Tria Beauty Hair Removal Laser

Detaljer: Tria Beauty Hair Removal Laser er en av to enheter for laser deponering autorisert av mat og narkotika administrasjon (FDA). Denne laseren hevder å ha tre ganger L’PEL elimineringsenergi sammenlignet med andre enheter.

 • PRO: Folk sier det virkelig fungerer.
 • Cons: Noen mennesker rapporterer at det gjør vondt for å bruke enheten, og det tar litt og ser resultatene. Andre var ikke fornøyd med begrenset batterikapasitet og det faktum at laseren tar sikte på et veldig lite område.
 • Kostnad: $ $

Kjøp nå

2. Laser presisjon for hårfjerning av tria skjønnhet

Detaljer: Denne enheten har samme teknologi og den opprinnelige Tria Laser FDA, men er designet for å treffe mindre områder, som overleppen.

 • Pro: tilbyr samme kraft og effektivitet av den største tria laser hårfjerningsenheten.
 • Cons: Som med den opprinnelige Tria, kan behandlinger være smertefullt, og du kan trenge tid til å se resultatene.
 • Kostnad: $ $

Kjøp nå

3. CosBeauty IPL

Detaljer: Cosbeauty IPL er en IPL-enhet godkjent av FDA som hevder å behandle et ben eller arm på bare 8 minutter.

 • PRO: En hudtone sensor kan automatisk justere lysintensiteten som passer for huden din. De fleste brukeranmeldelser rapporterer at enheten reduserer overflødig hår med konsistent bruk.
 • Cons: Noen folk kommenterte ikke å se noen endring som bruker denne enheten, og at batterilevetiden ikke er det ideelle.
 • Kostnad: $$

Kjøp nå

4. Mismon laser oppvarming

Detaljer: Denne enheten bruker IPL-teknologi for hårfjerning, som sies å være mer delikat og effektivt enn andre metoder. Mismon tilbyr en rekkevidde fra en til fem nivåer og 300.000 flash. Han mottok også et FDA-sikkerhetsattest.

 • PRO: Brukere rapporterer at enheten er effektiv, spesielt på tykkere og grovt hår.
 • Cons: Ulempen med denne enheten er at den bare er egnet for mørkt hår og lett hudfarge eller oliven. Også, du kan ikke bruke den på leppeområdet.
 • Kostnad: $$

Kjøp nå

5. Gillette Venus Silk-Expert

Detaljer: Som en velkjent razor logo, har Gillette også sitt eget produkt i den økende laser hårfjerning nisje. Venus Silk-Expert bruker IPL-teknologi og er mindre enn andre innenlandske laserenheter. Den leveres også med en ansiktsrengjøringsbørste for å eksfoliere huden på forhånd for mer effektive resultater.

 • PRO: Dimensjonene gjør det ideelt for mindre områder som ansiktet, armhulene og bikiniområdet.
 • Cons: Den største ulempen med dette produktet er den høyeste prisen. Kunder har også klaget over at det er ineffektivt for mørk hud, og at det tar lang tid å se resultatene.
 • Kostnad: $ $

Kjøp nå

6. Silke’n blits & Gå

Detaljer: Silk’n blits & Gå bruker 5000 pulser av depilatory energi for å stoppe veksten av hårsekkene. Denne enheten kan brukes på et hvilket som helst område av kroppen, inkludert den følsomme huden i ansiktet og bikiniområdet.

 • PRO: Brukere påpeker at enheten fungerer bra på grovt og mørkt hår både på ansiktet og på bena.
 • Cons: Noen brukere påpeker at håret er gjenvekst så snart de sluttet å bruke enheten.
 • Kostnad: $$

Kjøp nå

7. IPL Braun Silk-Expert 5

Detaljer: Hvis du er på utkikk etter litt raskere resultater i en Home Depilation-enhet, ta hensyn til L’IPL Braun Silk-Expert 5. Varemerket lover fullstendige resultater på bare 4 uker, som er mindre enn halvparten av tiden for de fleste andre merker.

 • Pro: Braun Silk-Expert 5 IPL er utstyrt med en funksjon som sies, tilpasser seg selvsagt til tonen i huden din, så vil du se mindre bivirkninger. Videre bør resultatvisningen ta mindre tid enn andre enheter.
 • Cons: Denne enheten har en høyere pris og leveres ikke med en LED-skjerm som noen av sine konkurrenter gjør.
 • Kostnad: $ $

Kjøp nå

8. Enhet for permanent hårreduksjon

Detaljer: Det sies at denne enheten godkjent av FDA-funksjonene på noen nyanser av huden og på et bredt spekter av hårfarger.

 • PRO: Brukere hevder at denne enheten er liten, komfortabel og enkel å bruke. De fleste hevder å se en betydelig reduksjon i hår med konstant bruk.
 • Cons: Brukere hevder at det er mange behandlinger og lang tid å se resultatene, og andre rapporterer ikke å se resultater i det hele tatt.
 • Kostnad: $$

Kjøp nå

9. Remington ilight elite

Detaljer: Hvis du ønsker å prøve en laser fjerning enhet som har L’FDA Security Authorization, Remington ilight elite kan være et godt valg. Dette er en kabel med kabel som har 100 000 IPL blinker og er utstyrt med to patroner for store og små behandlingsområder.

 • Pro: Formen på behandlingshetten gjør det slik at du kan bruke mindre tid på A’område som skal behandles og se mer nøyaktige resultater.
 • Cons: Ikke få mange flash- eller LED-skjerm, som med andre mer praktiske laserenheter.
 • Kostnad: $ $

Kjøp nå

10. Lumarx Full Body IPL

Detaljer: Lumarx Full Body IPL er en annen laser hårfjerning enhet som tilbyr profesjonelle resultater og er autorisert av FDA.

 • PRO: Denne enheten er utstyrt med et komfortfilter som reduserer risikoen for forbrenninger og smerte under behandling.
 • Cons: Ulempen med Lumarx er at du ikke kan bruke den på mørkere huden nyanser eller klarere hårfarger. Noen kunder har også klaget over å ha sett noen få resultater for den høyeste prisen.
 • Kostnad: $ $

Kjøp nå

Hvordan velge

Kjøp den rette laser hårfjerningsenheten går utover det enkle søket etter bedre vurderinger. Vi anbefaler deg å sørge for at en potensiell enhet har følgende:

 • En retningslinje for hårfarge og hudton. Enheten skal samsvare med din.
 • Flash-kapasitet. Dette refererer til kapasiteten til # 8217; IPL eller lengden på laserbølgen. Så, jo lengre tallet, jo lenger enheten skal vare.
 • Variabel intensitetsnivåer.
 • En elektrisk kabel for lengre bruk eller batteridrevet for enkelhetsdato D & # 8217;.
 • Forskjellige angrep for variable kroppsdeler. Dette kan inkludere tilbehør til bikiniområdet, armhulene, ansiktet og mer.

Budsjettet ditt er en annen vurdering, men du vil kanskje ikke være for sparsommelig, ellers vil du miste viktige funksjoner. En god laser enhet hjemme koster vanligvis $ 100 eller mer.

Hvordan å bruke

Nå som du har din favorittlaser hårfjerning enhet, sørg for at du gjør det nødvendige forberedelsen før & # 8217;. Kontroller at enheten er fulladet og har lest alle sikkerhetsinstruksjonene. Rent og tørt L’Hudområdet ønsket før & # 8217;.

For å holde enheten i utmerket stand, sørg for at du holder den i sin opprinnelige boks eller på et trygt sted, som badskapet.

Antall behandlinger som trengs, avhenger av enheten og veksten i håret ditt. Nøkkelen er å være konsekvent på din bruk for å se resultatene.

Mens laser hårfjerning ofte blir annonsert som en permanent, er virkeligheten at hårsekkene vil helbrede og produsere nye hår på et bestemt tidspunkt.

Noen økter kan også være nødvendig for å se resultatene. Men du vil ikke altfor å bruke enheten, siden det kan forårsake hudirritasjon og hyperpigmentering.

Sikkerhetstips

Resultatene av laser hårfjerning er mer forutsigbare dersom det utføres av en hudlege. FDA regulerer ikke laser epileringsenheter hjemme, slik at resultatene og sikkerheten ikke er garantert.

Videre er tilstrekkelig kliniske studier ikke tilgjengelige for å demonstrere at boliglasere er mer effektive enn depilering på dermatologens kontor.

Andre sikkerhetshensyn gjelder den naturlige tonen i huden og hårfargen. Laser hårfjerning har en tendens til å fungere bedre på personer med lett hudfarge og mørkt hår.

L’Hyperpigmentering, dannelsen av blærer og / # 8217; irritasjon er mulige bivirkninger i alle brukere. Pass på at du følger alle instruksjonene som følger med enheten for å unngå skade.

Selv om ingen inaktivitetstid er nødvendig med denne prosedyren, anbefaler vi deg å unngå direkte sollys i flere dager etter at du har brukt en laser hårfjerningsenhet. Dette vil bidra til å redusere risikoen for bivirkninger.

Bunnlinjen

Selv om laser hårfjerning tradisjonelt utføres på dermatologens kontor, kan du fortsatt være i stand til å etterligne noen av fordelene hjemme. Nøkkelen er å ta deg tid og sammenligne alle tilgjengelige funksjoner. Du kan bruke denne veiledningen som utgangspunkt.

Snakk med din hudlege for ytterligere råd om valg av de beste hårfjerningsmetodene for deg.