10 beste ansiktsvaskemidler for tørr hud: Hva skal du se etter

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Når du har tørr hud, kan fuktighetskrem være produktet du får mer. Men vasken i ansiktet kan være like viktig i ditt arsenal for hudpleie for å holde det vakkert og føle det beste.

Faktisk velger du riktig vaskemiddel for hudtype kan være avgjørende for å få tonen i den lyse og ensartede huden du leter etter.

Som en Klinisk gjennomgang På # 8217; Viktigheten av notatene av vaskemidler, oljer, smuss og giftstoffer i vårt miljø vil ikke oppløses med vann alene. Det er derfor alle skal rense ansiktet på slutten av hver dag.

Ansiktsrensing eliminerer urenheter og døde celler fra overflaten, som kan forhindre utbrudd av akne, betennelse og andre hudforhold.

Som vi valgte

Når du har tørr hud, er det viktig å finne et delikat vaskemiddel, som ikke hindrer porene og legger til fuktighet i huden. Vi har samlet 10 daglige ansikts vaskemidler for tørr hud bedre gjennomgått og anbefalt.

Produktene som er oppført nedenfor, inneholder alle ingredienser som dermatologer anbefaler for de spesifikke forholdene de svinger.

Prisene er basert på størrelsen på 8 gram og vi betraktet som negative produktanmeldelser og eventuell potensielt farlig ingrediens for å gi deg en komplett syn på hva hvert vaskemiddel har å tilby til huden din.

De beste ansiktsvaskemidler for tørr hud og akne

1. Førstehjelp skjønnhet ansikt vaskemiddel ren hud

Prispunkt: $$

Fordi vi liker: Dette ansikts vaskemiddelet har en kremaktig og fuktighetsgivende konsistens når de blandes med varmt vann. Denne teksturen «montert» holder fuktigheten på ansiktet mens du arbeider for å rengjøre.

Produktet er uten alkohol, som American Academy of Dermatologists (AAD) antyder at det skal være et godt vaskemiddel. Det er også vegansk, fri for grusomhet og fri for ftalater, parabener og ossibenzone.

Hva du bør vite: Noen rapporterte hudutslett og rødhårede fremspring etter bruk av dette produktet.

Kjøp nå

2. Kiehl ultra-ansikts vaskemiddel

Pris: $$$

Fordi vi liker: Dette ansikts vaskemiddelet er fri for parfyme og gjør det skum når du bruker det. Den er også lastet med mykningsredienser, inkludert aprikos og squalene hassel olivenolje. Dette vaskemiddelet inneholder Vitamin E, Som er flott å legge til rette for helbredelse av akne og arrdannelse utbrudd.

Hva du bør vite: Husk at ultra kiehl ansikt vaskemiddel er annonsert som & # 8220; for alle hudtyper & # 8221; så det er ikke laget spesielt for tørr akne trend hud. Inneholder også alkohol, som kan stripe eller irritere huden.

Kjøp nå

3. Mario Badescu Acne Facial Cleanser

Prispunkt: $$

Fordi vi liker: Mario Badescu, er kultmerket som er foretrukket av tilbedelse, infiserer dette vaskemiddelet med timian, aloe og kamilleekstrakter for å berolige irritert hud. Er også drevet av salisylsyre, En ingrediens kjent for å rense i dybden og bidra til å forhindre akneutløp.

Hva du bør vite: Dette vaskemiddelet inneholder alkohol, som ifølge L & Aad er en nei-nei. Har også noen ingredienser i parabener og lister og nr. 8220; parfum & # 8221; på hans etikett, hvem det kan bety noe. Ta en test med dette vaskemiddelet før du kaster bort pakken.

Det fungerer bra for mange fornøyde kunder, men noen ingredienser kan irritere huden.

Kjøp nå

4. Forskjellig daglig dyp rengjøringsmiddel

Prispunkt: $

Fordi vi liker: Den aktive ingrediensen i denne formelen er benzoylperoksid, et kraftig anti-acne-middel. De fleste av skjemaene til Benzoile peroksid De er bare tilgjengelige med medisinsk resept, men denne benkrenseren har akkurat nok (5%) for å bekjempe akne.

Hva du bør vite: Noen med akne sverger på dette vaskemiddelet fordi det eliminerer bakterier som forårsaker akne og sletter porene. Men det er noen brukere som rapporterte rødhet og tørket flekker etter bruk.

Hvis du har huden både tørr og akne trend, bruk denne renseren med forsiktighet. Start ansiktet en gang om dagen før du setter opp og fortsett til du bruker den to ganger om dagen hvis huden din er i stand til å administrere den.

Kjøp nå

De beste ansikts vaskemidler for tørket og sensitiv hud

5. Delikat vaskemiddel fuktighetsgivende Roche-Posay Toleriane

Prispunkt: $$

Fordi vi liker: Denne oljefrie og parabenformelen er spesifikt testet på sensitiv hud. Revisorene elsker hastigheten med hvilken sminke oppløses og hvor lett det er å skylle ansiktet. Det har også Tocopherol, en naturlig type vitamin E som bidrar til å helbrede irritert hud.

Hva du bør vite: Dette produktet skum ikke eller endrer tomtene når det gjelder det, som ikke liker noen brukere. Inneholder også butylalkohol, en ingrediens som eliminerer fuktighet og forårsaker rødhet for noen hudtyper.

Kjøp nå

6. Clinique flytende såpe for det delikate ekstra ansiktet

Prispunkt: $$

Fordi vi liker: Rengjøringsformelen for den følsomme huden på Clinique er tilsynelatende enkelt. L’oliven fuktighetsgivende, den beroligende agurken og rensende ingredienser av solsikke oppdaterer huden din, mens koffein og vitamin og gir huden din den følelsen av & # 8220; Awakening & # 8221; Etter rengjøring. Det er også gratis for parabener.

Hva du bør vite: Clinique Liquid Facial Soap Emaanates En tydelig lukt, litt medisinsk. Hvis du er på utkikk etter et vaskemiddel som saapes eller lager skum på ansiktet ditt, kan du bli skuffet over denne formelen. Faktisk har noen brukere beskrevet følelsen av salvelse av dette produktet som & # 8220; vaske ansiktet ditt med en lotion og # 8221;.

Kjøp nå

7. Delikat fuktighetskrem Hada Labo Tokyo

Prispunkt: $$

Fordi vi liker: Denne produktlinjen er ekstremt populær i Japan og med en god grunn. Hada Labo Tokyos delikate fuktighetskrem mangler i alkohol og parabener, så det er trygt å bruke. Er også rik på hyaluronsyre som forsegler huden fuktighet og bruker derivater av Dell’kokosnøttolje for A’ytterligere fuktighetsgivende barriere. Brukere elsker også at en lang produktflaske i lang tid, siden en stor mengde er nok som en ert for å få en god rengjøring.

Hva du bør vite: Mens noen ikke er påvirket av’bruk av kokosnøttolje på ansiktet, oppdager andre som hindrer deres porene. Hvis du har lagt merke til at poren hindrer porene i det siste, kan du ikke like dette produktet.

Kjøp nå

De beste ansiktsvaskemidler for tørr hud og eksem

8. Næringsrik vaskemiddel absolutt i alderen Aveeno

Prispunkt: $

Fordi vi liker: dette ekstremt praktiske produktet såpe huden din med vitamin E og BlackBerry ekstrakter. Disse ingrediensene kan berolige betennelsen som forverrer symptomene på og # 8217; eksem. Inneholder også vitamin C i form av askorbinsyre, som kan redusere rødhet fra # 8217; eksem.

Hva du bør vite: Noen rapporterer en sterk lukt av parfyme og hudirritasjon etter bruk av dette produktet.

Kjøp nå

9. Cerave Hydrating Cleanser

Prispunkt: $

Fordi vi liker: Cerave har ofte ofte at formlene er utviklet ved hjelp av dermatologer, noe som gjør dem usedvanlig delikat. Dette vaskemiddelet er ikke noe unntak: har godkjenningstetningen til National Eczema Association og er rik på hyaluronsyre for å forsegle fuktigheten i huden din. Det er også fri for parfyme og ikke-komedogen, så det hindrer ikke porene.

Hva du bør vite: Denne formelen inneholder alkoholer og parabener. Noen revisorer mener at fuktighetsgivende vasking for Cereva-ansiktet er for kremaktig, etterlater fet eller kaotisk hud selv etter skylling.

Kjøp nå

10. Daglig ansiktsrenser Neutrogena Fuktighetsgivende Ultra Gentle

Prispunkt: $

Fordi vi liker: Denne favorittmerket i apoteket får det grønne lyset fra National Eczema Association for å være super delikat på huden din. Dette vaskemiddelet gjør det ganske enkelt hva det skal: Detergia hud forsiktig, uten å forårsake eksem eller tørke huden. Det er lett å fjerne og har ikke essensielle oljer som kan være en utløserfaktor for noen hudtyper.

Hva du bør vite: Dette er virkelig et no-frills-produkt. Ikke c’det er veldig når det gjelder duft og ikke C’det er skum når det gjelder det.

Kjøp nå

Hvordan kan du velge

Med så mange produkter vaskemiddel på markedet, er det lett å føle seg overveldet. Her er en prosess for å hjelpe deg med å begrense rengjøringsfeltet du velger:

 • Etablere dine prioriteringer. Det er viktig for deg at et produkt er grusomt eller vegansk? Du er bekymret for ingredienser som parabener eller ftalater? Hvor mye påvirker prisen i din beslutning her? Svar på disse spørsmålene sterkt redusere alternativene dine.
 • Hva er din største bekymring? Du er bekymret for overdreven tørr hud? Du ønsker å hindre akneutbrudd? De fleste produktene utmerker seg i ett eller to områder, men det er sjelden å finne et produkt som gjør alt. Vær realistisk om dine forventninger og finn et markedsført produkt for ditt problem med lærnummer en.
 • Lag en liste over produkter som tilfredsstiller dine kriterier. Hvis du velger et vaskemiddel som ikke fungerer for deg, avbryter du [8217; bruk etter et par dager og returner det hvis du kan. Hold alle kvitteringene dine. Bla gjennom produktlisten til du finner den som passer best for huden din. Husk at det kan være en prosess med forsøk og feil.
 • Sikkerhetstips

  Å bruke et delikat vaskemiddel på ansiktet er en god ide for de fleste. Men det er noen ting du bør vite når du bruker et ansiktsvaskemiddel:

  • Hvis du bruker et resept eller et anti-acne counter-produkt, vil du kanskje ikke bruke et vaskemiddel mot akne;. L’Overdreven bruk av ingredienser for å bekjempe akne som salicylsyre og benzoylperoksid kan tørke opp huden og skade deg på lang sikt.
  • Hvis du bruker et vaskemiddel som inneholder retinols (vitamin A), legger du stor vekt på å bruke solkrem når du går ut. Retinols kan gjøre huden mer gjenstand for solskader.
  • Som nevnt ovenfor, anbefaler L’AAD at rengjøringsprodukter ikke inneholder alkohol. Men mange av dem gjør det, selv vaskemidler laget spesielt for tørr hud. Les nøye ingrediensetiketter og søk alkohol og andre irriterende potensialer.

  Bunnlinjen

  Finn et vaskemiddel som fungerer for deg, kan ta med skjønnhetsrutinen til et høyere nivå. Selv om du har tørr, sensitiv hud eller underlagt akne breakouts, er det sannsynlig at det er et vaskemiddel som kan fungere for deg.

  Vær tålmodig, siden du kanskje trenger forsøk og feil for å finne din perfekte korrespondanse. Hvis du er bekymret for utseendet på huden din eller synlig tørr hud, må du sikre en avtale med en hudlege.