10 Best 2020 Brystpumpe: Komfort, Budsjett, Bærbar, Annet

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Siden du lærte at du skal ha et barn, har du tatt beslutninger, beslutninger, beslutninger. Du måtte bestemme deg for et bilsete, en barneseng, en barnevogn, en skiftende matte. Du måtte velge leger, ta medisinske beslutninger og forstå hvordan du skal ta vare på barn.

Mange mødre trenger ikke en brystpumpe, men hvis du finner ut at du trenger det, og det er på tide å bestemme seg for en brystpumpe, kan du føle deg overveldet.

CE L’Vi har! Beslutningsprosessen kan være stressende, spesielt i den endelige graviditeten. Så for å tilby deg litt & # 8216; pusten har vi samlet en liste over 10 av de beste møllene på markedet (og beskrivelser av hvorfor de kunne være den rette løsningen for deg).

Lukket system vs. åpent system

Når du kjøper en brystpumpe, må du først vurdere om du vil ha et lukket eller åpent system. & # 8220; lukket system & # 8221; og & # 8220; åpent system & # 8221; De er ikke formelle medisinske termer, så merkene kan bruke dem på forskjellige måter. Det er viktig å sørge for at du vet hva et bestemt merke betyr med begrepet hvis du ser det i beskrivelsen av et produkt!

En lukket system brystpumpe er en brystpumpe som inkluderer en barriere for å hindre overskytende melk fra pumpesystemet. Dette bidrar til å holde hygienisk L’hele systemet. Ingen system kan være helt lukket, da det er nødvendig for en bit & # 8216; Luft Enter og agn for pumpens aspirasjonshandling. Men et ekte lukket system vil nærme seg så mye som mulig.

En åpen systembrystpumpe har denne barrieren.

Det er mulig at du vil finne brukte bryster på markedet. (Tross alt, De fleste amerikanske mødre Selv de som ammer, mens du kan bli fristet til å gjøre en god del, er det noen deler av en brystpumpe som ikke kan rengjøres godt når de har blitt utsatt for morsmelk i en en annen kvinne.

På grunn av den større risikoen for at andres melk når pumpen i et åpent system, unngår mange mennesker å kjøpe disse typer bruktpumper.

Som vi valgte disse brystene

I valget av pumper som skal inkluderes i denne listen, undersøkte vi først forbrukeropplevelser. Vi har målrettet en rekke pumper og prisklasser, siden vi forstår at ulike typer pumper fungerer bedre avhengig av motivet for pumping og budsjettene varierer!

I tillegg til popularitet og priser, undersøkte vi funksjonene som gjør hele enklere og praktisk pumpingsprosess. La oss innse det: Når det gjelder noe som du potensielt vil bruke komforten og enkelheten til D’bruk skal være grunnleggende.

Uansett hva dine behov, bør en av disse alternativene fungere for deg.

SymbolPrice $$ 0- $ 99 $$$ 100- $ 249 $$$$ 250- $ 499 $$$$ 500+

Den beste runde pumpen

Spectra S1 pluss elektrisk brystpumpe

Pris: $$

Et lukket system, spektrene tilbyr muligheten for enkelt- eller dobbeltpumping og har en kraftig justerbar vakuumpumpe som mange forsikringer vil dekke.

Det er lett og bærbart, med et håndtak for transport i sin design. (S1-versjonen inneholder både strømledningen og batteriene, som er veldig nyttig som reiser!) Det har også et nattlys med to lysnivåer og en timer som kan være nyttig for de pumpesøktene i morgen 2.

Spesielt ALL’begynnelsen er det viktig å være forsiktig med å sette sammen tilbakeløpsventilene for å holde fuktigheten ut av røret. De medfølgende flasker er ikke egnet for alle barn, så du må kanskje bruke et eget flaskemerke.

Kjøp nå

Den beste naturlige aspirasjonspumpen

Haakaa Silicone Manuell brystpumpe

Pris: $

Dette er en’veldig praktisk og bærbart alternativ. L’Haakaa tilbyr en praktisk måte å bevare morsmelk som ellers kunne bli bortkastet: bare angriper Haakaa til motsatt bryst til hva barnet ditt er næret for å bevare melken som senkes på samme tid! Det er også perfekt for å trekke ut en liten spesifikk mengde melk under avvenning eller å forsøke å redusere brystens fylde mellom fôrene.

Fordi ingen effektiv pumpe er involvert, er det ingen bekymringer for åpne eller lukkede systemer og er lett å rengjøre helt! & # 8211; Ma L’Haakaa krever mer manuell arbeid av en elektrisk pumpe. Formen på # 8217; Haakaa kan lett forårsake utslipp av melk hvis det er veltet, så det kan være verdt å investere ekstra penger for lagringsdekning.

Kjøp nå

Beste manuell pumpe

Medela Harmony Manuell brystpumpe

Pris: $

En nøkkelkomponent i en hvilken som helst manuell brystpumpe er håndtaket og svivelhåndtaket i den manuelle brystpumpen medela harmoni skiller den fra resten.

Delvis på grunn av muligheten til å flytte håndtaket til den mest praktiske posisjonen for hver enkelt bruker og for å endre posisjon hver gang om nødvendig, gir Harmony en stor mengde komfort og brukervennlighet for en manuell pumpe. Videre har den den laveste prisen og større bærbarhet enn de fleste elektriske modeller. Som L’Harmony, L’Harmony er lett å rengjøre, siden det ikke er noen motorer eller rør.

Pumpen kan miste sugingen i tide siden O-ringen er urettferdig, men det er lett nok å identifisere reservedelene medela for å erstatte eller reparere denne pumpen. (Også den lave prisen gjør den komplette utskiftningen av denne pumpen mer praktisk hvis nødvendig.) Som alle manuelle pumper, hvis du har tenkt å pumpe mye, kan dette ikke være det riktige valget.

Kjøp nå

Den beste skjulte / diskrete pumpen

Willow wearable brystpumpe

Pris: $$$

A’Håndfri alternativ, Willow er en nyttig pumpe for kvinner som arbeider og for alle som ofte beveger seg. Fordi det passer din bh uten strenge, er dette et ekstremt populært alternativ for folk som trenger å pumpe i offentligheten. Leveres med omfattende kundeservicealternativer og mottar ikke mange klager for tap av melk på grunn av tap.

På grunn av størrelsen på pilen, kan posene bare inneholde en lavere mengde morsmelk enn andre brystpumpebeholdere, slik at noen brystpleiere anser det som nødvendig å endre lagringsposer i halv sesjon. The Willow innebærer også en litt mer komplisert forsamlingsmetode og kan være vanskeligere å hekte alle & # 8217;.

Kjøp nå

Mer komfortabel manuell pumpe

Philips Avent Manuell brystpumpe

Pris: $

Philips AVENT manuelle brystpumpe produsenter virkelig tenkt på komfort i å skape denne brystpumpen. Den er designet for å gi deg muligheten til å manuelt pumpe i en tilbaketrukket posisjon. Silikonforingen gjør også pumpen ekte og mer komfortabel enn de som bare laget av plast! Som de fleste manuelle pumper, er delene enkle å demontere og rense. Det er også lett å bære og leveres med en billigere pris.

Philips AVENT-håndboken er noiser for en manuell pumpe, siden håndtaket ikke har en støtfanger for å hindre det i å smelte mot samlingsflasken. Det kan også gi hendene litt og trening, siden håndtaket ikke roterer og håndtaket ikke kan justeres. Selv om delene kan bekymre seg, siden det er en mer vanlig pumpepumpe, er reservedeler enkle å identifisere.

Kjøp nå

Den beste bærbare pumpen

Medela Pump Bag i Style Advanced On-the-Go

Pris: $$

Bygget i en pose, er denne pumpen klar til å reise! Medela Pump i stil er designet for å optimalisere suging og pumping effektivitet, derfor under bruk av hurtige pumping økter ofte merkbare. (Men det gir ikke samme mengde kontroll på sugene av noen andre pumper.) Å være et system med et lukket system, er det mer hygienisk enn noen andre alternativer.

Litt & # 8216; Noiser enn spektrene, denne brystpumpen er ikke den roligste, men det er lett å finne reservedeler for det. Det er lett, så du reiser godt.

Kjøp nå

Den beste pumpen for sykehusbruk

Dobbelt medela symfoni elektrisk brystpumpe

Pris: $$$$

Vi vil ikke lyve: Dette er en viktig galskap og er usannsynlig at situasjonen din krever kjøpet, men du kan ta hensyn til å leie den. Hvis du prøver å starte eller øke produksjonen av brystmelk, vil en sykehusgradspumpe gi mer aspirasjon som brystet ditt trenger. Medela Symphony er valget av mange sykehus. Det kan være et godt valg hvis du ønsker å forberede melk til et adoptert barn.

Denne pumpen har en flott suging som imiterer et barns faktiske ammende modell. Det er et system med et lukket system så godt forseglet at sykehusene er villige til å tillate flere kvinner som ammer å bruke samme maskin. Det er også en roligere pumpe, som mange foreldre setter pris på.

Selv om denne pumpen har stor lang levetid, er det tyngre og ikke eksepsjonell for bærbarhet. Også på grunn av den høye prisen på denne pumpen, kan det være verdt å se om C’Det er et sykehus eller et fødselssenter i ditt område som leier denne pumpen.

Kjøp nå

Den beste multitasking pumpen

Medela Freestyle Freestyle Elektrisk brystpumpe

Pris: $$$

Dette er et håndfri alternativ for den bevegelige moren! Medela freestyle er ekstremt lett og er komfortabelt i en pose eller i en bleiepose. Leveres med en digital skjerm og en timer som inneholder en minnefunksjon for å lagre favorittuttrykket aspirasjonsmodeller. Det er også kompatibelt med de fleste retter til amming retter.

Ulempen med Medela Freestyle Flex er at den ikke inkluderer en kraftig motor som sykehusgraden. (Når batteriet er utladet, reduseres l & # 8217 suget betydelig, så du må kanskje koble den til.) Freestyle Flex er også en mer støyende pumpe.

Kjøp nå

Den beste økonomiske pumpen for sykehusbruk

Lansinoh Signatur Pro Elektrisk brystpumpe

Pris: $

Dette er en veldig praktisk sykehuspumpe. Lansinoh er lett, bærbar og har en bakgrunnsbelyst LCD-skjerm. Fungerer med strømledning eller batterier. De tre pumpestilene og justerbare sugealternativene hjelper med utgivelse og lukket system holder pumpen til hygienisk.

Lansinoh er ikke den roligste av brystpumper som er tilgjengelige og kan fungere raskt gjennom batteriene, men det er et & # 8217, veldig praktisk alternativ for folk som leter etter en sykehus klasse brystpumpe.

Kjøp nå

Den beste økonomiske elektriske pumpen

Bellababy dobbel elektrisk brystpumpe

Pris: $

Bellababy Double Electric tilbyr en touch HD-skjerm med et følsomt taktilt panel. Denne skjermen inneholder all informasjon som en person i amming kan håpe, i tillegg til et praktisk one-touch-alternativ for pumpekontroll. Bellababy Double Electric tilbyr et system lukket med en sterk suging som fortsetter godt med lavt batteri.

Selv om Bellababy Double Electric er bærbar, er det ikke det mest kompakte alternativet på markedet. Har også en tendens til å jobbe en PO & # 8216; sterkere enn noen pumper. Den har mange deler å rengjøre og sanitize.

Kjøp nå

Hva å huske på når du kjøper en brystpumpe

Når du velger en brystpumpe, er det mange ting å vurdere:

 • Din spesielle pumping og livsstilsbehov. Hvilken frekvens vil du bruke pumpen? Hva er målet ditt for utvinningen: Hold tilførselen av melk, gjør det hver dag i arbeidstiden, etc.?
 • Hvilke pumper vil dekke din helseforsikring. Som 2012 Sent, Private helseforsikringsselskaper i USA må dekke brystpumper i henhold til’rimelig omsorgsloven.
 • Prispunkt. Finn balansen mellom budsjettet og typen pumpe som passer best for dine behov.
 • Bærbarhet.
 • Styrke / variasjon av’aspirasjon.
 • Komfort. Pumpen er egnet for kroppen din?
 • Pumpevolum.
 • Andre deler som du kanskje trenger utover pumpen.

Ikke glem å vurdere økonomiske måter å teste en potensiell pumpe før du kjøper den for deg. Noen sykehus tilbyr pumpeutleie. Snakk med en konsulent for lokal amming på hvorfor og hvordan du bruker en brystpumpe og hvor du skal leie den.

L & # 8217;

C’er en brystpumpe for hver person og situasjon. Enten du trenger å pumpe hver dag i bevegelse, vil du ha noe å hjelpe deg med å fjerne en liten og på jakt etter en pumpe som er designet for å hjelpe deg med å ta med melk, bør disse alternativene hjelpe deg med å ta det en Flere beslutninger fra din liste over ting å gjøre. (Ikke bekymre deg. Du vil fortsatt ha mange andre å gjøre.)

10 Best 2020 Brystpumpe: Komfort, Budsjett, Bærbar, Annet

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Siden du lærte at du skal ha et barn, har du tatt beslutninger, beslutninger, beslutninger. Du måtte bestemme deg for et bilsete, en barneseng, en barnevogn, en skiftende matte. Du måtte velge leger, ta medisinske beslutninger og forstå hvordan du skal ta vare på barn.

Mange mødre trenger ikke en brystpumpe, men hvis du finner ut at du trenger det, og det er på tide å bestemme seg for en brystpumpe, kan du føle deg overveldet.

CE L’Vi har! Beslutningsprosessen kan være stressende, spesielt i den endelige graviditeten. Så for å tilby deg litt & # 8216; pusten har vi samlet en liste over 10 av de beste møllene på markedet (og beskrivelser av hvorfor de kunne være den rette løsningen for deg).

Lukket system vs. åpent system

Når du kjøper en brystpumpe, må du først vurdere om du vil ha et lukket eller åpent system. & # 8220; lukket system & # 8221; og & # 8220; åpent system & # 8221; De er ikke formelle medisinske termer, så merkene kan bruke dem på forskjellige måter. Det er viktig å sørge for at du vet hva et bestemt merke betyr med begrepet hvis du ser det i beskrivelsen av et produkt!

En lukket system brystpumpe er en brystpumpe som inkluderer en barriere for å hindre overskytende melk fra pumpesystemet. Dette bidrar til å holde hygienisk L’hele systemet. Ingen system kan være helt lukket, da det er nødvendig for en bit & # 8216; Luft Enter og agn for pumpens aspirasjonshandling. Men et ekte lukket system vil nærme seg så mye som mulig.

En åpen systembrystpumpe har denne barrieren.

Det er mulig at du vil finne brukte bryster på markedet. (Tross alt, De fleste amerikanske mødre Selv de som ammer, mens du kan bli fristet til å gjøre en god del, er det noen deler av en brystpumpe som ikke kan rengjøres godt når de har blitt utsatt for morsmelk i en en annen kvinne.

På grunn av den større risikoen for at andres melk når pumpen i et åpent system, unngår mange mennesker å kjøpe disse typer bruktpumper.

Som vi valgte disse brystene

I valget av pumper som skal inkluderes i denne listen, undersøkte vi først forbrukeropplevelser. Vi har målrettet en rekke pumper og prisklasser, siden vi forstår at ulike typer pumper fungerer bedre avhengig av motivet for pumping og budsjettene varierer!

I tillegg til popularitet og priser, undersøkte vi funksjonene som gjør hele enklere og praktisk pumpingsprosess. La oss innse det: Når det gjelder noe som du potensielt vil bruke komforten og enkelheten til D’bruk skal være grunnleggende.

Uansett hva dine behov, bør en av disse alternativene fungere for deg.

SymbolPrice $$ 0- $ 99 $$$ 100- $ 249 $$$$ 250- $ 499 $$$$ 500+

Den beste runde pumpen

Spectra S1 pluss elektrisk brystpumpe

Pris: $$

Et lukket system, spektrene tilbyr muligheten for enkelt- eller dobbeltpumping og har en kraftig justerbar vakuumpumpe som mange forsikringer vil dekke.

Det er lett og bærbart, med et håndtak for transport i sin design. (S1-versjonen inneholder både strømledningen og batteriene, som er veldig nyttig som reiser!) Det har også et nattlys med to lysnivåer og en timer som kan være nyttig for de pumpesøktene i morgen 2.

Spesielt ALL’begynnelsen er det viktig å være forsiktig med å sette sammen tilbakeløpsventilene for å holde fuktigheten ut av røret. De medfølgende flasker er ikke egnet for alle barn, så du må kanskje bruke et eget flaskemerke.

Kjøp nå

Den beste naturlige aspirasjonspumpen

Haakaa Silicone Manuell brystpumpe

Pris: $

Dette er en’veldig praktisk og bærbart alternativ. L’Haakaa tilbyr en praktisk måte å bevare morsmelk som ellers kunne bli bortkastet: bare angriper Haakaa til motsatt bryst til hva barnet ditt er næret for å bevare melken som senkes på samme tid! Det er også perfekt for å trekke ut en liten spesifikk mengde melk under avvenning eller å forsøke å redusere brystens fylde mellom fôrene.

Fordi ingen effektiv pumpe er involvert, er det ingen bekymringer for åpne eller lukkede systemer og er lett å rengjøre helt! & # 8211; Ma L’Haakaa krever mer manuell arbeid av en elektrisk pumpe. Formen på # 8217; Haakaa kan lett forårsake utslipp av melk hvis det er veltet, så det kan være verdt å investere ekstra penger for lagringsdekning.

Kjøp nå

Beste manuell pumpe

Medela Harmony Manuell brystpumpe

Pris: $

En nøkkelkomponent i en hvilken som helst manuell brystpumpe er håndtaket og svivelhåndtaket i den manuelle brystpumpen medela harmoni skiller den fra resten.

Delvis på grunn av muligheten til å flytte håndtaket til den mest praktiske posisjonen for hver enkelt bruker og for å endre posisjon hver gang om nødvendig, gir Harmony en stor mengde komfort og brukervennlighet for en manuell pumpe. Videre har den den laveste prisen og større bærbarhet enn de fleste elektriske modeller. Som L’Harmony, L’Harmony er lett å rengjøre, siden det ikke er noen motorer eller rør.

Pumpen kan miste sugingen i tide siden O-ringen er urettferdig, men det er lett nok å identifisere reservedelene medela for å erstatte eller reparere denne pumpen. (Også den lave prisen gjør den komplette utskiftningen av denne pumpen mer praktisk hvis nødvendig.) Som alle manuelle pumper, hvis du har tenkt å pumpe mye, kan dette ikke være det riktige valget.

Kjøp nå

Den beste skjulte / diskrete pumpen

Willow wearable brystpumpe

Pris: $$$

A’Håndfri alternativ, Willow er en nyttig pumpe for kvinner som arbeider og for alle som ofte beveger seg. Fordi det passer din bh uten strenge, er dette et ekstremt populært alternativ for folk som trenger å pumpe i offentligheten. Leveres med omfattende kundeservicealternativer og mottar ikke mange klager for tap av melk på grunn av tap.

På grunn av størrelsen på pilen, kan posene bare inneholde en lavere mengde morsmelk enn andre brystpumpebeholdere, slik at noen brystpleiere anser det som nødvendig å endre lagringsposer i halv sesjon. The Willow innebærer også en litt mer komplisert forsamlingsmetode og kan være vanskeligere å hekte alle & # 8217;.

Kjøp nå

Mer komfortabel manuell pumpe

Philips Avent Manuell brystpumpe

Pris: $

Philips AVENT manuelle brystpumpe produsenter virkelig tenkt på komfort i å skape denne brystpumpen. Den er designet for å gi deg muligheten til å manuelt pumpe i en tilbaketrukket posisjon. Silikonforingen gjør også pumpen ekte og mer komfortabel enn de som bare laget av plast! Som de fleste manuelle pumper, er delene enkle å demontere og rense. Det er også lett å bære og leveres med en billigere pris.

Philips AVENT-håndboken er noiser for en manuell pumpe, siden håndtaket ikke har en støtfanger for å hindre det i å smelte mot samlingsflasken. Det kan også gi hendene litt og trening, siden håndtaket ikke roterer og håndtaket ikke kan justeres. Selv om delene kan bekymre seg, siden det er en mer vanlig pumpepumpe, er reservedeler enkle å identifisere.

Kjøp nå

Den beste bærbare pumpen

Medela Pump Bag i Style Advanced On-the-Go

Pris: $$

Bygget i en pose, er denne pumpen klar til å reise! Medela Pump i stil er designet for å optimalisere suging og pumping effektivitet, derfor under bruk av hurtige pumping økter ofte merkbare. (Men det gir ikke samme mengde kontroll på sugene av noen andre pumper.) Å være et system med et lukket system, er det mer hygienisk enn noen andre alternativer.

Litt & # 8216; Noiser enn spektrene, denne brystpumpen er ikke den roligste, men det er lett å finne reservedeler for det. Det er lett, så du reiser godt.

Kjøp nå

Den beste pumpen for sykehusbruk

Dobbelt medela symfoni elektrisk brystpumpe

Pris: $$$$

Vi vil ikke lyve: Dette er en viktig galskap og er usannsynlig at situasjonen din krever kjøpet, men du kan ta hensyn til å leie den. Hvis du prøver å starte eller øke produksjonen av brystmelk, vil en sykehusgradspumpe gi mer aspirasjon som brystet ditt trenger. Medela Symphony er valget av mange sykehus. Det kan være et godt valg hvis du ønsker å forberede melk til et adoptert barn.

Denne pumpen har en flott suging som imiterer et barns faktiske ammende modell. Det er et system med et lukket system så godt forseglet at sykehusene er villige til å tillate flere kvinner som ammer å bruke samme maskin. Det er også en roligere pumpe, som mange foreldre setter pris på.

Selv om denne pumpen har stor lang levetid, er det tyngre og ikke eksepsjonell for bærbarhet. Også på grunn av den høye prisen på denne pumpen, kan det være verdt å se om C’Det er et sykehus eller et fødselssenter i ditt område som leier denne pumpen.

Kjøp nå

Den beste multitasking pumpen

Medela Freestyle Freestyle Elektrisk brystpumpe

Pris: $$$

Dette er et håndfri alternativ for den bevegelige moren! Medela freestyle er ekstremt lett og er komfortabelt i en pose eller i en bleiepose. Leveres med en digital skjerm og en timer som inneholder en minnefunksjon for å lagre favorittuttrykket aspirasjonsmodeller. Det er også kompatibelt med de fleste retter til amming retter.

Ulempen med Medela Freestyle Flex er at den ikke inkluderer en kraftig motor som sykehusgraden. (Når batteriet er utladet, reduseres l & # 8217 suget betydelig, så du må kanskje koble den til.) Freestyle Flex er også en mer støyende pumpe.

Kjøp nå

Den beste økonomiske pumpen for sykehusbruk

Lansinoh Signatur Pro Elektrisk brystpumpe

Pris: $

Dette er en veldig praktisk sykehuspumpe. Lansinoh er lett, bærbar og har en bakgrunnsbelyst LCD-skjerm. Fungerer med strømledning eller batterier. De tre pumpestilene og justerbare sugealternativene hjelper med utgivelse og lukket system holder pumpen til hygienisk.

Lansinoh er ikke den roligste av brystpumper som er tilgjengelige og kan fungere raskt gjennom batteriene, men det er et & # 8217, veldig praktisk alternativ for folk som leter etter en sykehus klasse brystpumpe.

Kjøp nå

Den beste økonomiske elektriske pumpen

Bellababy dobbel elektrisk brystpumpe

Pris: $

Bellababy Double Electric tilbyr en touch HD-skjerm med et følsomt taktilt panel. Denne skjermen inneholder all informasjon som en person i amming kan håpe, i tillegg til et praktisk one-touch-alternativ for pumpekontroll. Bellababy Double Electric tilbyr et system lukket med en sterk suging som fortsetter godt med lavt batteri.

Selv om Bellababy Double Electric er bærbar, er det ikke det mest kompakte alternativet på markedet. Har også en tendens til å jobbe en PO & # 8216; sterkere enn noen pumper. Den har mange deler å rengjøre og sanitize.

Kjøp nå

Hva å huske på når du kjøper en brystpumpe

Når du velger en brystpumpe, er det mange ting å vurdere:

 • Din spesielle pumping og livsstilsbehov. Hvilken frekvens vil du bruke pumpen? Hva er målet ditt for utvinningen: Hold tilførselen av melk, gjør det hver dag i arbeidstiden, etc.?
 • Hvilke pumper vil dekke din helseforsikring. Som 2012 Sent, Private helseforsikringsselskaper i USA må dekke brystpumper i henhold til’rimelig omsorgsloven.
 • Prispunkt. Finn balansen mellom budsjettet og typen pumpe som passer best for dine behov.
 • Bærbarhet.
 • Styrke / variasjon av’aspirasjon.
 • Komfort. Pumpen er egnet for kroppen din?
 • Pumpevolum.
 • Andre deler som du kanskje trenger utover pumpen.

Ikke glem å vurdere økonomiske måter å teste en potensiell pumpe før du kjøper den for deg. Noen sykehus tilbyr pumpeutleie. Snakk med en konsulent for lokal amming på hvorfor og hvordan du bruker en brystpumpe og hvor du skal leie den.

L & # 8217;

C’er en brystpumpe for hver person og situasjon. Enten du trenger å pumpe hver dag i bevegelse, vil du ha noe å hjelpe deg med å fjerne en liten og på jakt etter en pumpe som er designet for å hjelpe deg med å ta med melk, bør disse alternativene hjelpe deg med å ta det en Flere beslutninger fra din liste over ting å gjøre. (Ikke bekymre deg. Du vil fortsatt ha mange andre å gjøre.)