10 av de beste konvertible bilseter og hvordan man velger

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Mens mange foreldre velger å bruke et bilsete for de første månedene av livet til sine barn, er konvertible bilseter designet for å bli brukt av nyfødte til små barn og, for noen modeller, selv i årene med barnehagen og & # 8220; stor barn & # 8221; .

De konvertible bilseter er utformet for å bli brukt i motsatt retning og deretter konverteres til å vende fremover (og noen ganger hjelpestoffer). Dette betyr at du i teorien kan kjøpe et enkelt sted å vare alle årene av barnets bilsete.

Selvfølgelig er selv konvertible bilseter designet for å bli i bilen. Det er derfor noen familier velger å starte med et barnesete (hvor du kan holde babyen din i ditt «8220; klikk på bøtte og ta den fra # 8217; bil hjemme, for eksempel) og deretter bytte opp til et bilsete vendt fremover.

Når det er sagt, en av grunnene til at foreldrene velger et konvertibelt bilsete, er at de har høyere vektgrenser og høyere stillinger for stillingen oppover på # 8217; bakover. Dette tillater barn å holde seg rettet mot og tilbake i lengre tid, noe som er tryggere, ifølge American Academy of Pediatrics.

Alle disse faktorene gjør valget av et sted en stor beslutning og en stor investering. Så hvordan velge det beste konvertible bilseteret for deg?

Her er HealthLine’s Guide for å hjelpe deg med å velge det beste konvertible setet for å møte familiens behov.

Som vi valgte

Vi har valgt vår liste over de beste konvertible bilseterene gjennom en kombinasjon av produkter tester, innspill av ekte foreldre og evalueringsanalyse, anmeldelser og lister over bestselgere.

Symbol Prisklasse $ <$ 150 $$$ 150- $ 250 $$$> $ 250

Det beste konvertible bilseter for reise

Cosco scener neste

Pris: $

For mye mindre enn $ 100, er Cosco Screens neste en’praktisk og allsidig alternativ for familier som reiser mye, eller hvis du bare trenger et lys og lett å rengjøre bilsete.

Selv om det er mulig å bruke dette setet som et normalt bilsete mot alle «8217, tilbake for barn fra 5 til 40 pounds (du kan bruke den frem til barn fra 22 til 40 pund og 29 til 42 inches i høyden), den er også sertifikat for fly og lys, noe som gjør det til vårt beste valg for reiser.

Vår favorittfunksjon? Både setet pute og koppholderen på dette setet er helt vaskbare i oppvaskmaskinen, slik at eventuelle utslipp eller smuss blir veldig enkelt å kaste dem i vasking. Geni.

Kjøp nå
5-40 pounds. og 19-40 tommer høyde mot neste 22-40 pounds. og 29-42 tommer i høyde egnet for tre i en rad Ja Boostern-modus

Det beste konvertible setet for varig bruk

Bilsete 4 i 4 Graco 1EVER DLX

Pris: $$$

Dette setet er bestemt dyrt, men hvis du vurderer at du kan bruke den i 10 år, begynner du å spille som en god avtale. Du kan enkelt bruke mer enn $ 300 for å kjøpe en baby carrier, et konvertibelt bilsete og deretter et stort bilsete for å fortsette å se tilbake for større barn. Og ikke glem at du kanskje vil ha en booster med høy ryggstøtte eller ryggstøtte, men dette setet gjør arbeidet til alle fire.

Som navnet antyder, er det et sete 4 i 1 som kan huse barn fra minst 4 pund, opptil 120 pounds. Den er designet for utvidet ryggretning, for barn opp til 50 pund. For å holde dem komfortable, har den et 4-stillingsutvidelsespanel (i praksis, et fantasi navn for en fotstøtte) som gir ytterligere 5 tommer ben for beina til stillingen oppover;.

Dette bilsetet har over 6000 anmeldelser 5 stjerner på Amazon. En mor som eier dette bilsetet forteller oss om å være «8220; utrolig hit & # 8221; fra det som er godt tenkt på sin design, og ga det roen ved å vite at barnet ditt vil kunne enkelt møte ryggen for hvor mye så lenge som mulig.

Kjøp nå
4-50 pounds vendt mot 22-65 pounds for tre personer på rad Ingen booster modus Ja: 40-120 pounds

Det beste konvertible bilsetet lett vaskbart

Chicco Nextfit Zip

Pris: $$$

Chicco Nextfit Zip er veldig verdsatt, enkel å installere og presentere en Padding med glidelås med glidelås som gjør rengjøring av barnets bilsete mye enklere enn stroppene. Hvis du noen gang har møtt en komplett oppkastes episode i et bilsete, vil du vite hvordan … # 8217; bilsete polstring med glidelås skiftende liv.

Og mens L & # 8217, oppmerksomhet kan vende seg til utsiden og på det er lett å rengjøre komfort, ikke la deg lure deg fra # 8217; avtakbar polstring: Dette bilsetet har en ramme helt i stål, så det er bygget til siste.

Det har også en strammer med enkle å forstå stropper (de er nummerert for å fortelle deg hva du skal trekke) og et beltspenningssystem som gjør det enkelt å plassere, stramme og låse beltet på plass.

Mens den 9-posisjonshodestøtten og beskyttelsen mot laterale påvirkninger gjør det til et komfortabelt sete for barnet ditt, gjør det litt og mer enn andre, så hold det i bakhodet hvis du har liten plass.

Kjøp nå
5-11 pounds med nyfødt posisjoner; opptil 40 pund. For nyfødte og små barn står overfor 22-65 pounds, kan opptil 49 tommer plass til tre personer på rad ikke i de fleste kjøretøyer Booster-modus nr

Det beste tett konvertibelt bilsete

Dysplace 3rxt

Pris: $$

Du kan ikke slå bilseter du sier om du må tilpasse dem til tre seter, eller hvis du har et mindre kjøretøy. Disse setene er utrolig tunge, med en ramme helt i bilindustrien, men dette betyr at de også er fysisk tunge, så hvis du overfører mange bilseter, må du ta hensyn til det.

Imidlertid har de en av de tetteste profilene for bilseter i omløp, slik at de lett kan tilpasse seg tre eller tilpasse seg mindre biler. Og til tross for robustheten i dette setet, er det også bygget for komfort, med et fond i minne skum og en avtagbar nesting innsats for små barn.

Dette bilsetet har blitt realisert å tenke på sikkerhet. En mor forteller oss at hun alltid vil tro på dette bilsetet, etter å ha sett hvordan hun overlevde en sjåfør som løp med et rødt trafikklys og boned bilen sin & # 8211; Direkte på siden der setet ble løst. Hans hele Chevy Traverse ble totalt, men dette setet flyttet ikke engang en tomme og kommet helt uten riper.

Dipione 3Rxt omslutter også mange funksjoner for sin smale ramme: det konverterer til en høy ryggstøtte for barn opptil 120 pounds, du kan bruke den til utvidet retning og helt brett flat for overføring og reise. Dette setet er virkelig en av våre favoritter, og med en mid-range pris, kan du ikke virkelig gjøre feil.

Kjøp nå
5-45 pounds ser frem til 20-65 pounds for tre personer på rad Ja Booster-modus Ja: 50-120 pounds

Den beste bilsete konvertible med varm bilteknologi

Cybex Sirona M Sensersafe 2.0

Pris: $$$

Takket være den innebygde sensorteknologien, Cybex Sirona M Sensersafe 2 bilsete.0 vant mange priser, både for sikkerhet og for innovasjon. Hvis du vil ha et bilsete som har muligheten til å overvåke temperaturen i bilen din og varsle deg om noen problemer, er dette bilseteret for deg.

Det fungerer gjennom sensorer i klipp for brystet og A’app (gratis) som advarer deg om noen potensiell farlig situasjon, inkludert:

  • Hvis bilen blir for varm eller for kald
  • Hvis barnet ditt på en eller annen måte løses mens du kjører
  • Hvis barnet ble etterlatt uten tilsyn med bil etter å ha kommet til destinasjonen, vil du motta en advarsel på telefonen din

Med den typen teknologi virker prisen ikke urimelig, selv om det skal bemerkes at med dette setet er det mulig å møte bare baksiden opp til 40 pund.

Kjøp nå
5-40 pounds vendt for 40-65 pounds for tre personer på rad ikke i de fleste kjøretøyer Booster-modus nr

Det beste konvertible bilseteret for enkel installasjon

Britax Boulevard Clickgt

Pris: $$$

Britax Boulevard ClickTign Convertible er en av de dyreste konvertible bilseter på markedet, men foreldrene er entusiastiske om brukervennligheten. Hvis målet ditt er den enkle installasjonen, kan det være verdt det.

Installere bilseter kan være en av de øyeblikkene vanskelig av foreldre (egentlig, de må lære det i fødsel leksjoner!), Men dette setet har sitt patenterte installasjonssystem som gjør det enkelt som et sikkerhetsbelte som skal kobles til. Og dessuten har den et trimningssystem som lager en & # 8220; klikk & # 8221; hørbar å rapportere at den har blitt strammet riktig.

For sikkerhetsfunksjonene som omslutter, har dette bilsetet også en ekstraordinært tynn profil på bare 18 tommer i diameter, slik at du kan tilpasse tre i noen biler og er også bra for mindre kjøretøy. Mens Britax er kjent for å være et respektabelt merke for sikkerhetssikkerhet, advarte noen brukere på Amazon mot bruk av dette svært små barnesetet.

Kjøp nå
5-40 pounds vendt mot 20-65 pounds for tre personer på rad Ja, i de fleste kjøretøyer Booster-modus nr

Det beste brukervennlige konvertible bilsetet

Sikkerhet 1 voksen og gå 3-i-1

Pris: $$

Dette 1ste bilsetet inneholder en imponerende serie funksjoner som ligner på dyrere seter for sin rimelige pris: det er tre steder i ett, slik at det kan brukes som et sete som vender mot alle 5 og 40 pund for barn mellom 5 og 40 pounds, som front-beroligende mot barn fra 22 til 65 pounds, og da, som en 40 til 100 pund barnas belt posisjonering opp.

Dette alternativet har all den vaskerte setepolen som kroker og fjerner (det er ikke utstyrt med hengslet, men det er fortsatt jævla komfortabelt). Sikkerhet 1ste har også tydelig noen foreldre på designkortet ditt, fordi det er viktig å inkludere to støtter for sele på hver side som holder L’Harness i posisjon for å hjelpe deg med å feste de mest motstandsdyktige barna.

Du vet det øyeblikket når sønnen din faller til siden, og du må grave under dem for å finne spenningen? Ja, det skjer ikke med dette stedet.

Kjøp nå
5-40 pounds, 19-40 inches vender mot 22-65 pounds, 29-52 inches for tre personer på rad Ja, i de fleste biler Booster Mode Ja: 40-100 pounds

Det beste konvertible bilseter for høye barn

Maxi-så Pria 85 maks 2-i-1

Pris: $$$

Maxi-så Pria 85 Max har to hovedtrekk som gjør det til det beste for høye barn eller barn som har passert de andre stedene: 1) er det eneste konvertible bilseteret som kan romme opptil 85 pounds i stillingen som vender fremover og 2) Du kan justere setehøyden for L’Harness med en hånd for å gjøre det høyere.

Imøtekommende høye barn kunne forklare den høyeste prisen på dette setet, men har også noen nyttige funksjoner, for eksempel fullt avtagbar og maskinvaskbar polstring (med trykknapper) og seler, et magnetisk klipp på brystet for å lette spenne og de støtter for sele til Hold stroppene ut mens du fester barnets sikkerhetsbelte.

Det har også en spenne & # 8220; tipper & # 8221;, så spenne er ikke blokkert under barnet ditt. Dette ville være spesielt nyttig i de heteste klimaene, siden metallspenne kan ha en tendens til å varme opp og være ubehagelig for barnet ditt, slik at de ikke berører huden deres til du er klar til å lansere dem.

Kjøp nå
Fra 5 til 40 pund rettet mot 22 til 85 pounds for tre personer i en rad nei, i de fleste kjøretøyer booster modus nei

Det beste konvertible bilseter for et budsjett

Evenflo Tribute LX

Pris: $

For mindre enn $ 100, har dette høykvalitets bilsetet alle basene du trenger for barnet ditt mens du flytter fra et barnesete: det oppfyller alle sikkerhetsstandarder, samt sikkerhetstestene til Evenflo for L’lateral innvirkning. Du kan bruke dette setet fra 5 pounds og vendte opptil 40 pund eller 37 inches i høyden.

Selv om det er praktisk, har dette setet en bredere profil, så du kan ikke være i stand til å montere tre bilseter gjennom denne modellen. Det har imidlertid fire skulderbelteposisjoner, noe som gjør det enkelt å ønske deg hjertet ditt mens du vokser.

Selv om 5-punkts stropper; 5-punkts sele ikke kan fjernes for vasking (du må vaske dem bare ved hjelp av vann og såpe, mens de fortsatt er festet til setet og sørg for å la dem tørke helt slik at de ikke avskrekker eller ødelegger spenne o ramme), setet pute er flyttbar og maskinvaskbar.

For prisen er dette setet også tilgjengelig i syv forskjellige farger, så hvis du ønsker å tilpasse barnets bilsete, kan du velge farge og # 8217; aspektet du vil ha. Det er en liten ting, men hvis du har mer enn ett barn i bilseter, kan det være nyttig å ha det forskjellige fargene.

Kjøp nå
5-40 pounds, 19-37 inches vender mot 22-40 pounds, 28-40 tommer for tre personer på rad ingen booster modus nei

Den beste konvertible bilsete verdig av en galskap

EXEC NU

Pris: $$$

All’motsatt ende av spekteret, hvis du har et ubegrenset budsjett for å bruke for et bilsete, er Nuna Exec et sted som er verdig av galskap med alle klokkene og fløyter. Dette setet kan brukes med barn som starter med 5 pund og opptil 50 pund. Det er også bredt 18.5 inches, så du kan montere tre seter i de fleste biler.

En av de største attraksjonene for fans av Nuna-linjen er dens forpliktelse til materialer: Dette bilsetet har Greenguard-sertifisering, noe som betyr at det overholder noen av de strengeste tredjeparts kjemiske utslippsstandardene i verden. Det har også luksusfunksjoner som en avbestillingsnamme i vaskemaskin, kroppsinnlegg og merinoullhodet og en sertifisert økologisk bomullsinnsats, hesting og sele deksler.

I tillegg til luksusfunksjoner har dette bilsetet også alt du forventer av noe med den prisen, inkludert sertifiserte vaskbare deksler for fly, beskyttende kapsler fra lateral påvirkning Aeroflex, EPP-skummet med energiabsorpsjon, en ramme helt stål og enkle installasjonssystemer.

Kjøp nåSer på # 8217; tilbake
5-50 pounds. med sikkerhetsbelte system; 5-35 pounds med forankringssystem som vender mot neste 25-65 pounds. Front street med sikkerhetsbelte; 25-40 pounds. Ser frem med lavere ankerbelte for tre personer på rad Ja Booster-modus Ja: 40-120 pounds. eller 38-57 tommer.

Ting å vurdere

Når du velger et konvertibelt bilsete for barnet ditt, må du se etter funksjonene som gir mening for deg, din familie og din livsstil.

Vurder faktorer som:

  • Størrelsen på kjøretøyet ditt
  • Hvis du har andre barn i bilseter, og du må tilpasse tre
  • Hvis du ofte overfører bilseter fra assistentene
  • Hvis setet skal brukes til turen
  • Eventuell spesiell innkvartering som barnet ditt kan trenge, som et lavemissions stoff for visse følsomheter eller absorbenter lett å fjerne for barn som spytter veldig mye eller barn som blir syke
  • Ditt budsjett

Valget av et konvertibelt bilsete er et viktig skritt for barnet ditt, og det er ikke noe riktig bilsete for hvert barn, og finn det som gjør det mer fornuftig for din situasjon.

Kanskje du bor i et landlig miljø og trenger å garantere trøst som en prioritet over skinnende grusveier. Eller kanskje den enkle ustabiliteten er nøkkelen til deg mens du gjør flere stopp om dagen.

Uansett hva dine prioriteringer, vet at hver av disse setene vil tilby barnets sikkerhet, både vendt mot alle «8217, bakover fremover.

Uavhengig av egenskapene og stoffet, er det beste setet for barnet ditt den som passer til sin høyde og vekt, er riktig installert i bilen din og brukes riktig hver gang.

Hver familie vil ha forskjellige behov, men vi håper denne veiledningen er en nyttig begynnelse å velge et pålitelig selvsete som skal telles.