10 av de beste choses av kunstig melk for barn i 2019 å vurdere

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Bor i korridoren til supermarkedformulasene for å se alle alternativene i lyse pakker kan skremme. (De fuktige hender og det hjertet som kjører? Du er ikke alene.)

Du vil ha det beste for sønnen din, men hvordan vet du hvilken merkevare det er?

Selv om vi ikke kan svare på dette spørsmålet for deg & # 8211; Og ingen studie demonstrerer en bedre eller mer effektiv formel av A’andre & # 8211; Vi har fullført en liste over 10 av de mest populære organiske barnas formler.

Disse ble valgt ut fra tilgjengelighet, brukeropplevelse og vurderinger på shoppingsteder som Amazon og Huggable.

Organisk sertifisert vs. Produkt med organiske ingredienser

Ser på alle formlene på skjermen, vil du sannsynligvis legge merke til at noen inkluderer en sertifisering av Department of the United States (USDA) Landbruk på’Etikett og noen sier at de er / # 8220; laget med [ingredienser] organisk & # 8221;.

En formel som er sertifisert organisk av USDA Inneholder ingredienser som dyrkes i grunner uten plantevernmidler og tilfredsstiller USDA-forskriftene for bearbeidede matvarer. Disse inkluderer L’fravær av kunstige aromaer og fargestoffer, veksthormoner og konserveringsmidler.

Hvis en pakke indikerer at produktet er & # 8220;gjort med organisk [Ingredienser] & # 8220;, formelen inneholder minst 70% av organiske produksjonsredienser. De andre ingrediensene produseres uten forbudt praksis som den genetiske konstruksjonen. Denne typen produkt vil ikke utføre den offisielle organiske tetningen USDA, men vil ha en USDA-akkreditert certifier.

Om den prisen tag & # 8230;

Produkter & # 8220; laget av organiske [ingredienser] & # 8221; De vil generelt være litt & # 8216; billigere enn de som er sertifisert organisk av # 8217; USDA. Men du vil nok også legge merke til at alle varianter av organiske formler har en tendens til å være dyrere enn andre varianter av formler.

Alle formler varierer i smak, konsistens og utseende, både organisk og ikke. Men de er alle ansett som trygge og ernæringsmessig egnet for barnet ditt.

Ikke-organiske formler kan omfatte faste stoffer av mais sirup eller vitaminer fra tanker sammen med spor av plantevernmidler, herbicider og fungicider.

Som vi valgte organiske formler for å inkludere

Når vi velger formlene for å inkludere i denne listen, har vi vurdert først av alle de medfølgende ingrediensene og kommentarene til foreldrene som deg.

Selv om det ikke er noen perfekt formel, har vi valgt å konsentrere seg om økologiske produkter som var virkelig over mengden av grunner som hvordan de ble kjøpt, deres pris eller ekstraordinære vurderinger.

Holle Stage 1 Organic

Denne populære europeiske formelen får det bra å følge i USA. Ser på måten ingrediensene er kjøpt, det er lett å forstå hvorfor.

Det er produsert av en av de eldste kunstige melkeselskapene i verden med mer enn 85 års erfaring i produksjonen av økologisk mat for barn. Holle samarbeider med tyske leverandører av økologiske ingredienser og følger nøye utviklingen av hver ingrediens som inkluderer i formlene (arbeider med Demeter Certificate Gårder for bærekraft).

Tilgjengelig i begge former for ku og geitmelk, tilbyr dette merket også en rekke formleralternativer for små med følsomme mage.

Hvis du lurer på hvorfor ikke alle kjøper dette produktet, kan prisen litt høyere være en avskrekkende. Videre elsker noen ikke den høye mengden palmeolje Inkludert som det kan forårsake gass for barn med mer følsomme mage.

Kjøp nå ($$)

Livbar fase 1 organisk

A’et annet utenlandsk organisk formel alternativ, dette produktet av Lebenswert (produsert av selskapet Holle) skummet melk som den første ingrediensen, som for mange foreldre er bedre enn sukkeralternativene til noen formler. Ingrediensene som brukes kommer fra Bioland sertifisert gårder, som holder seg til en av de strengeste biologiske sertifiseringene D’Europe.

Funnet å være delikat på barnas mage, dette kan være et godt alternativ for liten gass utsatt. Som en bonus har hans smak en tendens til å seire med barn som passerer fra morsmelk.

Det største hinderet for bruken av dette produktet er den høyeste prisen. Å være en utenlandsk formel, er det ikke engang den du vil kunne gripe til markedet D & # 8217;. (Men nettsteder som huggable begynte å gjøre tilgangen enklere og effektivt når det gjelder kostnader i USA enn i fortiden.)

Kjøp nå ($$)

Anti-reflux hipp

Vår tredje og siste forslag til utenlandsk organisk formel, hipp, presenterer de samme problemene som mange andre utenlandske formler: en høyere pris, mye palmeolje og kjøpsvansker fordi den er produsert i Tyskland. Men mange foreldre mislykkes i å stoppe delirious for probiotika, og den lave mengden behandlede ingredienser, inkludert mais sirup!

Foreldre snakker også om de mest krevende formelle drinkers om hvor mye barna deres elsker formelen til tross for at det ikke inkluderer mange sukkerarter som inneholder andre formler. Anti-reflux-versjonen er designet for å føle seg god takket være # 8217; Lagt til organisk karob frø mel.

Som sine europeiske kolleger er Hipp-formelen av god opprinnelse og tilfredsstiller de strenge kravene til europeisk biologisk sertifisering.

Kjøp nå ($ $)

Den beste organiske meieriet av jorden

Den beste organiske formelen på jorden inneholder laktose fra kyr som mates med korn og gress. (En av fordelene med dette merkevaren er at den produserer en rekke laktosealternativer eller til og med lavt laktosinnhold.) Denne formelen er stolt av å bruke vannet til å trekke ut DHA og ARA (som fremmer utviklingen av øynene og hjernen) i stedet for andre vanligste utvinningsforanstaltninger som potensielt kan etterlate kjemikalier i formelen.

Foreldre gir gode anmeldelser på fordøyelsen av jorden, og prisen er litt bedre enn andre merker. Vi har allerede sagt at det også er kosher?

Fordi noen kunne nøle med å fjerne den fra hyllen? Det er noen syntetiske næringsstoffer, palmeolje og i den sensitive versjonen av denne formelen, mye soya. Low Lactose-versjoner inkluderer også SOLIDS tilsatt sirup (også kalt sukker).

Det tilsatte jern i denne formelen kan gi ham en lukt og en metallsmak, men jern er også grunnleggende for barns vekst. Noen tror at jern kan føre til forstoppelse. (Det kan også være litt & # 8216; Skumy en gang blandet, at noen foreldre sier fører ekstra gass i sitt barn.)

Kjøp nå ($)

Fordi DHA og ARA er kontroversielle?

Fordelene med DHA og ARA for barn, spesielt de som er født for tidlig, er godt etablert. De finnes også naturlig i morsmelk. Derfor legger formlene disse omega-3.

Men noen lurer på hvordan disse fettsyrene blir syntetisk ekstrahert (med en kjemikalie som kalles Esano), og hvis ekstraksjonsprosessen kan etterlate spor av kjemikalier i formelen. Så noen foreldre foretrekker å unngå dem.

Snakk med legen din hvis du er bekymret for hva C & # 8217, det er i barnets formel.

Similac Pro-Advance Non-GMO

Å være nummer én merkevare av kunstig melk som brukes på sykehus, anses Similac av mange et utvalg av trygge formler. Selv om det ikke er strengt organisk, er lignende pro-Advance en av favorittene fra foreldre som ønsker å unngå kunstige veksthormoner, og merkevaren er stolt av å bruke ingredienser som gjør det til en trofast reproduksjon av ekte morsmelk.

Selv om ingen formel har en korrespondanse identisk med morsmelk, er Similac nær nok til at de fleste barn kan tilpasse seg ganske bra.

Hvis du lurer på hvorfor ikke alle vet hvordan å spise barna sine, støtter noen foreldre ikke DHA (på grunn av hvordan den er hentet) og de kan prøve å komme vekk fra Similac som et resultat. Det har vært noe huske I det siste har de forlatt noen foreldre med dårlig smak mot dette merket.

Kjøp nå ($)

Baby’S bare organisk Laktorleief

Selv om det er merket som en biologisk formel for barn, er denne formelen faktisk designet for nyfødte. (# 8217; Selskapet sier at merkingen er fordi de foreslår amming i mindre enn 1 år gammel. Som for enhver formel, kontakt legen din før … bruk.)

En av de få organiske formlene på markedet for følsomme mage, dette produktet mottar entusiastiske vurderinger fra mødre og dads for sin smak og evnen til å holde gassen i sjakk.

Fordi du kunne holde deg unna? Noen foreldre liker ikke bruk av soyabønneprodukter og integrert ris sirup i forberedelsen av formelen. I stedet for myse, har han høye nivåer av kasein, melkproteiner, som kan være vanskeligere å fordøye for noen barn.

Kjøp nå ($ $)

(For de som er mindre følsomme for laktose, er det Baby’s eneste organiske DHA og MRA.)

Det ærlige selskapet organisk premie

Denne organiske formelen unngår den kontroversielle DHA: Ingen av ingrediensene ekstraheres med Esano. Inkluderer høye mengder prebiotika og jern. Ikke c’det er mais sirup eller kunstige søtningsmidler, men har laktose å bli ganske søt for de fleste barn. (Det er også en sensitiv versjon av denne formelen som inneholder mindre laktose for barn som kan være litt og # 8216; følsomme.)

Selv om det ærlige selskapet prøver å unngå de fleste av de kontroversielle ingrediensene i deres formel, USAs soya og palmeolje. En av de største ulempene er at denne formelen kanskje ikke er tilgjengelige i apoteket ditt, så du må planlegge på forhånd og holde hjemmet ditt som følger med. (Det er vanligvis også på den dyreste siden av organiske formler.)

Det har også vært noen klager av barn forstoppet av denne formelen, selv om du vil være ærlig, vil du se de klagerne med hver formel. Du må finne det som fungerer for din lille og vet at forstoppelse også kan forekomme med breastfed barn.

Kjøp nå ($$)

Glad baby organisk

En annen formel som skryter av sin opprinnelse og likhet med morsmelk er formelen for nyfødt baby baby organisk med jern. En ting som foreldre tilbeder denne formelen, er at den inneholder en’høye mengder konsentrert prebiotika. Det forblir vekk fra Gmos og mais sirup, uten kunstige søtningsmidler inkludert.

Og ta dette: Pakken selv er fri for BPA og designet for å bli reposed pent i en garderobe eller i en bleiepose. (Vakre bonuser!)

En vanlig klage er at denne formelen ikke alltid oppløses godt i vannet, og det kan ta tid og ekstra innsats for å forberede den. Og mens ingrediensene ligner brystmelk, konsistens nr! (Mange barn som smak, men konsistens er ikke universelt populær med mindre enn 1). Som mange formler, inkluderer den kontroversiell DHA og ARA.

Kjøp nå ($)

Plomme organics organisk

Dette er en «8217; nyere formel alternativet. Mange foreldre er glade for å finne ut at dette er en en annen formel som ikke har mais sirup faste stoffer. Det er også kosher, glutenfri og inneholder ikke genetisk modifiserte ingredienser.

Mens noen forbrukere hevdet ikke å finne den den beste smaken, er den myknet med laktose, så mange barn vil tolerere smaken. (Hvilke voksne liker smaken av kunstig melk, men?)

Ulemper? Det er ikke beregnet for premature barn, og noen er ikke D’enighet med sin inkludering av palmeolje og soya. (Det er verdt å merke seg: DHA som inneholder, er ekstrahert med vann.)

Kjøp nå ($$)

Gerber Organic Nature

A’utmerket alternativ for foreldre som ønsker å holde lav prisen på den organiske formelen er formelen for nyfødte organisk natur av Gerber. Laktose-basert som det eneste søtningsmiddelet, forhindrer vellykket mais sirup. Det er heller ikke GMO og Glutenfri.

Inkluderer prebiotika for å hjelpe med forstoppelse som kan utlede fra formlene. Denne formelen har også en tendens til å få gode stemmer fra foreldrene for barnas aksept.

På den mindre positive siden inkluderer den vanlige soya og palmeoljer i mange organiske formler. Han har også DHA og ARA, at noen foreldre ønsker å unngå. Mens l’liste over ingredienser (og laktose nivåer) kan ikke gjøre denne formelen den enkleste for følsomme bellies, for mange Gerber familier tilbyr et solid organisk alternativ.

Kjøp nå ($)

Hva å huske på når du kjøper en biologisk formel

Når du kjøper en organisk formel, er det fortsatt viktig å holde D’øye ingrediensene inkludert fordi noen kan ha ting som overrasker deg. De beste formlene på markedet vil bestå modig at de inkluderer:

  • Laktose i stedet for ekte sukker eller syntetiske varianter for å forbedre smaken. (Disse alternative sukkerene var Bundet til fedme og alle «8217; overdreven strømforsyning.)
  • Whey protein som fordøyer syntetiske proteiner lettere.
  • En lav mengde mais sukkerarter, GMO og konserveringsmidler.

Og hvis du kjøper en formel fra et annet land, må du sørge for at du tenker på hvor rimelig det er for deg ofte å kjøpe produktet. Videre, husk at USA har forskjellige standarder for organiske formler enn andre deler av verden, og undersøker deretter utenlandske formler som skal brukes før de bruker dem.

Prisoversikt

Formulapriceholle Stage 1 Organisk $$ Lebenswert Stage 1 Organisk $$ Hipp Anti-reflux $$$ Earth’S beste Organic Mairy $ Similac Pro-Advance Non-GMO $ Baby’S eneste organiske Lacordief $$$ Ærlig selskap Organisk Premium $$ Happy Baby Organic $ Plum Organics Organic $$ Gerber Nature Organic $

Prisnøkkel (fra og med fra 2019)

  • $ = mindre enn $ 05 / gram
  • $$ = $ 05 til $ 07 / gram
  • $$$ = Mer enn $ 07 / gram

Merk: Prisene varierer, og vanligvis er det mulig å senke prisen ved å kjøpe større mengder om gangen. Videre tar de ovennevnte prisene ikke hensyn til forsendelsen & # 8211; Noe å vurdere, spesielt hvis du kjøper et merke alle & # 8217;.

L & # 8217;

Det er en rekke måter godkjent av leger for å holde babyen din amming, helt helt legitimt, uansett hvilke mødre sier. Selv om du har bestemt deg for å velge en biologisk formel, har du en rekke alternativer med forskjellige priser og ingredienser.

I tilfelle av tvil om retningen som skal tas, kontakt ditt barns lege og sørg for at det er et alternativ for & # 8217, du har råd til å fullføre i dagligvarekurven!