10 Advarselsskilt Du bør ta med fra veterinæren

Når du skal bekymre deg for kjæledyret ditt

Din hund er en del av familien: de er dine beste venner, spiser dine rester og følger med deg i morgen turer. Men hunden din kan ikke klage, så hvordan vet du når du ser etter medisinsk hjelp? Som du kan vite om limping man betyr en forvrengning eller nysen krever et antibiotika?

Lær advarselsskiltene som indikerer at du skal ta med kjæledyret ditt fra veterinæren.

1. Merkelige spisevaner

Det er ikke ute av eller # 8217; hunden din hopper et måltid eller to, spesielt hvis det er varmt ut, men ikke mer enn dette burde være et rødt flagg som noe er galt. To dager uten å spise er et klart tegn på at hunden din trenger en eksamen.

Noen sykdommer induserer hunder for å utvikle uvanlige spisevaner. Hvis hunden din vanligvis er godt utdannet, men begynner å bryte inn i pantryet eller i søppel, bør du ta det for å få en sjekk.

2. Overdreven tørst

Det er viktig å vite hvor mye vann drikker hunden din hver dag. En hund som drikker mer vann enn vanlig, kan utvikle nyresykdom eller diabetes. Du vil kunne forstå om hunden din drikker for mye vann hvis du må fylle bollen på’vann mer enn normalt, eller hvis det har overdreven urin, må du gå ut oftere eller har ulykker hjemme .

3. Grov eller tørr frakk

Håret på en hund skal ofte være skinnende og myk. En matt, grov, tørr eller skallet flekker kan indikere at noe er galt. Feil type mat, A’allergi eller hudsykdom kan være skyldige. Imidlertid er et besøk til veterinæren et must for en tvilsom frakk.

4. Ser lat og sliten ut

Letargia er et tegn på at noe kan forstyrre hunden din. En sløv hund er kanskje ikke interessert i å spille, ta en tur eller delta i aktivitetene som vanligvis liker. Normal tretthet eller muskel smerte kan noen ganger skyldes høye temperaturer, men du bør konsultere en veterinær dersom symptomene vedvarer i mer enn to dager.

5. Han retched

Sporadisk oppkast er ikke uvanlig for hunder. Dyr kan kaste opp for å kvitte seg med noe som ikke er D’enighet med dem. Men en bit & # 8216; av oppkast bør bekymre seg. For eksempel bør du umiddelbart ringe veterinæren hvis hunden din:

 • Vomitter ofte eller gjentatte ganger
 • oppkast blod
 • han har feber

Alvorlig oppkast kan også forårsake dehydrering eller diaré, og søker umiddelbart etter en behandling.

6. Uvanlige avføring

Feces av en hund er en god indikator på deres generelle helse. En sunn hund vil ha liten, sode og våte avføring. Tørket og tøffe avføring kan være et tegn på helse sykdommer, kostholdsproblemer eller dehydrering. Ta med hunden din fra veterinæren hvis du har en av disse symptomene:

 • Ormer bemerket i avføringen
 • Diaré i mer enn 24 timer
 • press
 • Blod eller slim i avføringen

7. Plutselig vekttap

Selv i en overvektig hund, en’plutselig vekttap bør indusere deg for å bringe den til veterinæren. Å miste vekt raskt og uventet kan indikere en alvorlig helsetilstand. Hvis hunden din mister 10% vekt, ta den til veterinæren. I små hunder kan dette være et vekttap på 1 kilo.

8. Skyet eller røde øyne

Skyet eller røde øyne, strabism eller overdreven sekresjon fra hundens øyne kan indikere en infeksjon eller sår på 8217;. Pass på at du umiddelbart tar hunden din for å sjekke. Sykdommene som slår øynene dine, kan utvikle seg raskt og forårsake blindhet. Narkotika kan brukes til å behandle en «-infeksjon eller lindre kliniske tegn.

9. Scooting eller dra alle’tilbake

Hvis hunden din vender eller drar ryggen til gulvet, kan det ha ormer, blokkert eller infiserte analkjertler, urinveisinfeksjoner eller diaré.

10. Nødsymptomer

Ta med hunden din fra veterinæren eller fra en beredskapsklinikk hvis du viser ett av følgende symptomer:

 • Åpne sår eller muligens ødelagte bein, for eksempel å ha blitt påvirket av en’biler eller andre traumer
 • sluttet å puste eller bevisstløshet
 • gjentatt oppkast eller blodkast
 • Sequestration
 • Plutselig kollaps eller pusteproblemer
 • blødning fra munnen, fra nesen eller fra øynene
 • Mulig forgiftning for å spise noe giftig
 • Ekstrem smerte, sett som en whimper eller agitasjon
 • Hard og hovent underliv

Få mer informasjon

På grunn av’en hund overlevelse instinkt, vil de jobbe for å virke sunne alle & # 8217;. Det er viktig som en kjæledyrseier være oppmerksomme og klar over de tynneste endringene. Kjenn hunden din bedre enn noen andre, så hvis noe virker galt, ta det fra veterinæren for en sjekk.