1 centimeter dilatert: når arbeidet vil starte?

Del på Pinterest

Beskrivelse

Mens du nærmer deg utløpsdatoen, kan du spørre deg når Travaglio vil starte. Serien av hendelser fra manualen inkluderer vanligvis:

Legen din kan begynne å sjekke hvordan du går videre til hver prenatal kontroll i løpet av siste kvartal. Når du kan starte arbeidet hvis legen din forteller deg at du allerede sprer 1 centimeter? Her er hva du kan forvente.

Hva det betyr dilatasjon?

Cervixen din er overgangen fra # 8217; livmor til skjeden. Under graviditeten forårsaker hormoner i kroppen din mange endringer.

En endring er at slimet blir oftere i # 8217; åpning av livmorhalsen, noe som forårsaker en hette. Dette forhindrer bakterier og andre patogene midler for å nå utviklende barn.

Din livmoderhals forblir vanligvis lang og lukket (rundt Fra 3 til 4 centimeter Lengde) opp for å nærme seg dagen for levering.

I den første fasen av arbeidet vil livmorhalsen begynne å åpne (ekspandere) og tynn (Avbryt) for å tillate barnet å bevege seg gjennom leveringskanalen.

Utvidelsen starter på 1 centimeter (mindre enn 1/2 tommer) og når opptil 10 centimeter før det er nok plass til å presse barnet ditt inn i verden.

Dilatasjon og arbeidskraft

Du har kanskje ikke tegn eller symptomer som livmorhalsen din har begynt å utvide eller slette. Noen ganger er den eneste måten å vite om legen din undersøker livmorhalsen i en rutinemessig avtale på slutten av graviditeten, eller hvis du har en ultralyd.

Livmorhalsen av mødre for første gang kan forbli lang og lukket til leveringsdagen. Mødre som allerede har hatt et barn, kan bli utvidet i flere uker før leveringsdagen.

Sammentringene hjelper livmorhalsen til å utvide og slette de første fasene opp til 10 centimeter full. Men du kan bli litt distribuert uten åpenbare sammentrekninger.

Andre tegn på travaglio

Å være utvidet av 1 centimeter betyr ikke nødvendigvis at du vil komme inn i arbeid i dag, i morgen eller til og med i en uke, selv om du er nær utløpsdatoen. Heldigvis er det andre tegn på å være oppmerksom på at de kan indikere at barnet ditt kommer til verden.

Lightening

Du har kanskje hørt barnet ditt faller nær utløpsdatoen. Denne prosessen kalles lynning. Beskriver når barnet ditt begynner å bosette seg i bassenget for å gjøre seg klar for levering. Belysning kan forekomme i ukene, dager eller timer før Dell ‘# 8217; Start av arbeidskraft.

Slimhylse

Din livmorhals beskytter barnet ditt under graviditeten, og dette inkluderer din slimhytte. Når livmorhalsen begynner å utvide, kan hettens fragmenter begynne å falle. Du kan legge merke til slimet på undertøyet når du bruker på badet. Fargen kan variere fra klart, til rosa, til blodig. Travaglio kan finne sted dagen når du ser slimhinnen eller flere dager senere.

sammentrekninger

Hvis du føler at magen er strammer og slipper, kan du prøve praktiske sammentrekninger (Braxton-Hicks) eller det virkelige røverkjøp. Nøkkelen er å beregne stivningstiden du hører. Nå hvis de kommer tilfeldige eller med jevne mellomrom (hver 5, 10 eller 12 minutter, for eksempel). Vanligvis, hvis disse sammentringene er lite hyppige og indolor, praktiserer sammentrekninger.

Mer informasjon om Braxton-Hicks og Real Contractions.

Hvis de blir sterkere, lengre og nærmere og er ledsaget av kramper, er det en god ide å la legen din vite hva som skjer.

Du kan også høre sammentringene starter i ryggen og vikle # 8217;.

Bryte membraner

Et av de mest klassiske arbeidskiltene er bruddet av vann;. Hvis dette skjer, kan du føle en stor stråle eller en flytende rivole. Væsken er typisk klar og luktfri.

Det er viktig å ringe legen din dersom du mistenker at vannet ditt har brutt. Legg merke til hvordan væske du har opplevd og noen sekundære symptomer (sammentrekninger, smerte, blødning).

Når skal du ringe legen din

Preterm levering (før 37 uker)

Hvis du opplever blødninger eller tap av væsker når som helst på graviditeten, ring legen din eller jordemor nå.

Ring også legen din dersom du har hyppige sammentrekninger, bekkenstrykk eller andre uker med arbeidskraft (eller måneder) før utløpsdatoen.

Fremoverarbeid (37 uker eller mer)

Informer legen din om eventuelle symptomer på arbeidet du opplever. Kontakt legen din dersom du tror du har forventet tidlig (for eksempel hvis du mister slimhyllen eller har en blodig sekresjon).

Ring legen din nå hvis du føler deg mer nær sammentrekninger enn Tre eller fire minutter unna, Varig 45-60 sekunder hver.

L & # 8217;

Å bli utvidet av 1 centimeter betyr at kroppen din kan være på den rette veien for å forberede deg på din lille. Dessverre er det ikke en pålitelig indikator på når L’hele prosessen vil virkelig gå inn.

Prøver å holde seg tålmodig, holdt i nær kontakt med legen din og overvåket for andre symptomer på arbeidskraft. Ring legen din hvis du ikke har noen endringer som ikke har diskutert med deg før.

Del på Pinterest